Şimdi Ara

oyun için iki pc arası kabosuz bağlantı ?(200mt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki ev arası mesafe 150-200 mt fazla engel yok arada.ztn dağın başında oturuyoz.İnternet olmasada olr sadece arkadasla dosya paylasımı half-life fln takılmak için düşünüyorum.hiç bilgim yok bu konuda arastırdım bi bk anlamadım karısık bi iş.bize masrafı ne olur,verimli olrmu,gereken malzemeler nedir vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroman -- 7 Ekim 2007; 19:12:08 >

• netten cs oynarken normal kablolu ile arasında az bi fark oluyor benim sinyal 2 dişteyken normal ping 26-35 ise 32-45 gibi oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberX_reel

netten cs oynarken normal kablolu ile arasında az bi fark oluyor benim sinyal 2 dişteyken normal ping 26-35 ise 32-45 gibi oluyor.

ya diğer oyun oynamak istediği arkadaşında net yoksa ne olacak? ikimizde de internet var dememiş ki.

o mesafeye kablo çekmek biraz riskli. 100metrenin üzerinde çalışıp çalışmayacağı garanti değil.
  • arada fazla engel yok diyince ben wireless olarak anladım. ben şimdiye kadar en fazla 60 metre ethernet kablosu kullandım hiçbir yavaşlama söz konusu değildi 60 metrede. ama o mesefa için sorun çıkarabilir.
    benim yukardaki yazdığım wireless ile ethernet kablosu arasındaki fark aklım başak yere gitmiş pardon
  • Bence 200 metre mesafe için wireless kullanın 200 mereye kablo çekmeyi nasıl başaracaksınız? Direk falanmı dikeceksiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Bence 200 metre mesafe için wireless kullanın 200 mereye kablo çekmeyi nasıl başaracaksınız? Direk falanmı dikeceksiniz ?

benım de sorum bu ztn,wireless için ne gerekli,masrafı,verimliliği vs gibi bilgiler lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.