Şimdi Ara

OYUN+FİLM+MÜZİK İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar G35 ve G930 kullanmış biri olarak bu iki kulaklıktanda memnun kalmadım. G35 yine fena değildide g930 çok kötü bir kulaklık. Onun için sizden bunların dışında tavsiye bekliyorum. Bütçe geniş eğer harbi yıllarca kullanacağım bir kulaklıksa 700 tl ye kadar yolu var. Zengin değilim ama bu işe parayı veriririm. Ses kartı olarakta creative titanium hd alacağım, bu ses kartının analog stereo çıkışı artı digital surround çıkışı var, o yüzden alacağım kulaklık ne usb olsun, nede surround olsun, stereo olsun adam gibi olsun. özellikle yüksek sesle müzik dinlerken basslarda patlama olmasın tepemin tası çok fena atıyor kırar atarım. Zaten g930 umu o yüzden elden çıkardım. Özetle;
    + Müzik > Film > Oyun üçündede işe yarar olsun
    + Basslarda patlama cızırdama olmasın
    + Ses seviyesi yüksek olsun
    + Girişi 3,5mm stereo analog + mic olsun.
    Ben rastgele SENNHEISER PC 360 G4ME Kulaküstü Kulaklık buldum ama araştırmadım. iyidir derseniz alırım. yada başka tavsiyelerinizi bekliyorum. sharkon falan demeyin inanın tipi çok gıcık, birazda yakışıklı olsun insanın takıp kullanası gelsin dimi
    Valla sipariş verir gibi oldu ama artık logitech ten bıktım, başkada tecrübem yok. Size danışıyorum, cevaplarınızı bekliyorum....

• Garip istekler ve yorumlar yazmışsın. Sanırım konu hakkında bilgin yok ve şaşırmış durumdasın.

İlk olarak: g35 de basslarda falan çatlama gibi bir olay sözkonusu olmaz. Kullandığın kaynaktan yada ayarlardan, programdan aşırıya kaçıp kulaklığı distorsiyona sokuyorsundur büyük ihtimalle.

700 tl kulaklık alıpta onu x-fi titaniuma amfisiz bağlarsan o kulaklığı mundar edersin sadece.

Oyunda filmde işe yarar olsun demişsin sonra stereo olsun demişsin..

Sana verilecek cevap yok açıkçası

Şu iki kulaklığı incele istersen:

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665774402
    http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/

Fiyatları 250 civarı olması lazım. Sadece bak incele ben birşey demiyorum öyle şeyler yazmışsınki bilemiyorum artık

• sennheiser hd598, eger kaliteli ve yakısıklı bir kulaklık istiyorsan..
  • Öncelikle ilgilendiğin ve üşenmeden cevap yazdığın için çok teşekkürler.
    Konu hakkında yeterince bilgim olsa zaten buradan yardım istemem, G35 hakkını veriyor ama G930 gerçekten kötü bir kulaklık, başka kullanan kişilerede sordum aynı sorunlar onlardada var. Özellikle belli frekans aralıklarında cızırdama ve çatlama oluyor.
    Film ve oyun için surround olayının mühim olmadığını, olsa iyi olur ama işin kaymağı olduğunu düşünüyorum. Ses berraklığı dandik olduktan sonra bilmem kaç nokta bilmem kaç surround olsa ne yazar. Ben stereo olan adam gibisini bulsam öpüp başıma koyacam onada razıyım.
    Şimdi anfi olayına gelirsek, ben arada bide ayrı alet olmasın istiyorum, bu ses kartı kulaklığın hakkını veremezse abi hiç gerek yok o zaman. Elini versen kolunu kaptırıyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 26 Nisan 2011; 23:09:30 >
  • Oyun için G35 ve müzik, sinema için Z5500 kullanıyorum ve tavsiye ederim.
    700TL sadece bir kulaklığa vermek israf olur.
  • G35 imi kardeşime hediye ettim Ayrıca Logitech in sesleri bana biraz metalimsi geliyor. Sesi daha tok, tizleri daha yumuşak bir kulaklık bakıyorum. Bende gündüzleri z5500 kullanıyorum ama iyi bir kulaklık her zaman ses sisteminden önce gelir, özellikle müzik ve oyunlarda, filmlerde tabi z5500 tek geçerim. BU para kulaklığa normalde verilmez ama günün en az 5-6 saati kafama taktığım şeyinde bence kaliteli olması gerekir, tabi bütçem kadar. Şimdi oyun kulaklığı ayrı müzik kulaklığı ayrı bir dünya biliyorum, G35 oyunlar için çok süper ama ben hani oyunlarda iyi olsun ama müzik dinlerkende bi huzur bulayım dedim ama şimdilik bi karara varmadım ancak PC 350 PC 360 arasında gidip geliyorum. Aslında HD seriside olabilir tam karar vermedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.