Şimdi Ara

Oyun,film,bass lı müzik için kulaklık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus cerberus düşünüyorum ama başka tavsiyelere de açığım 150 tl ye kadar oyuncu kulaklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 23 Eylül 2014; 22:13:48 >

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Takip

• bende ayni fiyat limitinde saglam bi kulaklik ariyorum bi suredir arastiyorum bunun icin film ve muzik icin alicam
    suana kadar bulabildigim 60mm surcu ve kulagi tam kapatmasiyla aklima en cok yatan Asus CERBERUS oldu galiba bu urunu alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dng71 -- 25 Eylül 2014; 16:27:05 >
  • ben asus rog orion kullanıyorum, 50 mm sürücüler var ve cerberus modelinin bir alt versiyonu.

bass sesler inanılmaz yüksek, hatta denediğim çoğu 200-300 tl civarı kulaklıktan iyi bassları var, orionda böyleyse cerberusta daha da iyidir basslar.

fakat cerberusun kendi ses kartı yok bildiğim kadarıyla, iyi bir ses kartınız yoksa tam verim alamayabilirsiniz. mesela bendeki asus orion ses kartsız kullandığımda sesleri kötü basslar az çıkıyor soundblaster recon 3d ses kartı aldım sırf kulaklık için, tertemiz ses ve süper bass alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.