|
aynen bozulmayabilir.bende çok bozulma yok ama genede gidiyor. t1000 de var bende |
|

|
aynen bozulmayabilir.bende çok bozulma yok ama genede gidiyor. t1000 de var bende |
|
|
|
Benim koleksiyon hala duruyor en son nisan ayında aldım figür. Bunu almıştım. Tom Clancys The Division 2: Brian Johnson Figur Original - 1,082.50 TL + KDV https://gizala.com.tr/ln-en/tom-clancys-the-division-2-brian-johnson-figur-26cm-orijinal-urun5290.html?srsltid=AfmBOoqP8fluuXB11bc9u_evLfGVBphwPxMDJxvm1xfC83mRQPHtBmmr |
|
yok be hocam nerede fiyatlar uçmuş gitmiş yurtdışından vergisini verip alıyorduk o bile engellendi ne saçma değil mi ? Ülkende olmayan bir şeyi almak istiyorsun üstüne vergisini veriyorsun oradan biri çıkıp hayır kardeşim alamasın diyor. senin paran benimdir ben izin vermiyorum diyor aslında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 28 Temmuz 2025; 14:26:11 > |
|
|
Koleksiyonum yok ama bu başlığı kaçırmak istemedim, paylaşımlar enfes gözüküyor. Bu yapanlara helal olsun, sabır ve emek istiyor. Tabi bunun yanı sıra ekonomik olarak kolay bir iş değil. Benim rafta biraz düzensiz sergilediğim 12 adet Lego var. Zamanında Şok Market'ten aldığım, dolabın içinde duran Mandalorian, Darth Vader, Grogu figürü var. |
|
Galaksi 3D PS5 Karakter Figür Seti – 4 Adet - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/pd/galaksi-3d/ps5-karakter-figur-seti-4-adet-p-1054675196?boutiqueId=61&merchantId=1105694&filterOverPriceListings=false&sav=true |
|
|
Bu incelememde sinema tarihine iz bırakmış The Terminator evreninden ilham alınarak hazırlanan 1/6 ölçekli T-800 figürüne yakından bakıyoruz. İnsanla makinenin birleştiği bu karakter; savaş hasarlı endoskeleton detayları, çelik dokular, gerçekçi metal boya geçişleri, ikonlaşmış silah aksesuarları ve tehdit dolu yüz siluetiyle figür dünyasının en karizmatik yansımalarından biri.
Terminator’ın o duygusuz ama etkileyici bakışını, makinenin saf gücünü ve sinematik ağırlığını bu figürde ne kadar hissediyorsunuz?
👉 Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı, videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! 😈🤖
👉 Background music provided by EpidemicSound:www.epidemicsound.com
00:06 – Koleksiyon Üssüne Giriş 👋🤖
02:00 – Çelik Mührü: Kutunun İlk Teması 📦⚡
04:15 – Makinenin Sandığı Açılıyor: Gizli Katmanlar 🔓🗃️
04:27 – Avcının Yüzü: Kafa Modeli 🤖👁️
06:49 – Endoskeleton & Kıyafet Detayları 🦾🧥
10:11 – Mekanik Hareket: Artikulasyon Testi 🌀⚙️
10:56 – 10:11 – Mekanik Hareket: Artikulasyon Testi 🔫🧨
14:19 – Avcının Adımları: T-800 Base Görünümü 🚨🦾
14:58 – Makinenin Bedeli: Fiyat Değerlendirmesi 💰🧾
16:02 – Kıyametin Son Karesi: Kapanış 🤖🔥
#hottoys #terminator #actionfigures https://www.youtube.com/watch?v=-X3zmBg-Xts&t=135s |
|
Merhabalar hocam figürleri kendiniz mi bastınız yoksa bir yerde mi bastırdınız.Bana SLA baskı alabileceğim yer lazım da o yüzden sordum. |
|