Şimdi Ara

Oyun durmadan masaüstüne atıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, bilgisayarda şöyle bir sorunum var ; Cs 1.6 ' ya giriyorum.Servera giriyorum.Tam oyun sırasında aşağıya atıyor.Oyun kapanmıyor, yada herhangi bir hata gelmiyor.Sonra ben tekrar tıklayıp oyuna dönüyorum.Eee bunda ne var? diyecek olursanız, 20-30 saniyede bir olunca insan nefret ediyor.

Sadece Counter 'da değil, diğer oyunlardada aynı sorunu yaşıyorum.

Örneğin; Bigisayarda (Faceden değil) UberStrike oynarken (Küçük ekranda) oluyor.Şöyle düşünün; Masaüstü'nün bir kısmı gözüküyor, siz hala oyundasınız.Görünmez bir mouse ( ) o kısma tıklıyor.Dolayısıyla oyunun ortasında Continue yazısı çıkıyor.Buda benim oyunumu etkiliyor. Oyun durmadan masaüstüne atıyor.

Bazen resimdeki hatayı alıyorum.İletiyi görüntüle diyorum "taskeng.exe" nin cmd si açılıyor.Hiç bir şey yazmıyor.
    Bazende Transformice oynarken (Yine Küçük Ekranda) aşağıda [Görev Çubuğunda] resimdeki hatanın sembolü belirip hemen kayboluyor.

İnternette ve forumda aradım, ancak çok birşey bulamadım.Bazı arkadaşlar virüs olabileceğini ve bilgisayarı AdSyCare ile taratmamı söylüyorlar.
    Bayağı garip bir durum.Öncelikle bana taskeng.exe'nin görevini söylerseniz ve yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

Oyun durmadan masaüstüne atıyor.

(resim görünmüyorsa) =https://store.donanimhaber.com/ac/eb/ac/acebaca0cc513fecb25730b620791654.png

• Taskeng.exe system dosyasıdır onu biliyorum başka bir bilgim yok bu konuda ama sorununun nedeni flash player güncellemesi system sana flash player'ı güncelletmeye çalışıyor .

Flash Player

Bunu indir kur sorunun çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 20 Haziran 2013; 12:33:43 >
  • Önerin için teşekkürler.Şimdi verdiğin linkten AdobeFlash Player'ı indirdim.Oyunda denedim.Girdikten 30 saniye sonra falan aşağıya attı yine.Ama 10 Dakikadır oynuyorum bir kez daha atmadı.Çözümün için gerçekten çok teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.