Şimdi Ara

oyun donuyor yada ona benziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafam rahat ne güzel takılıyordum.sistemimdeki gt230 ekran kartını forumda yerden yere vuruldugunu görünce
    sapphire 3850 ekran kartı aldım(512mb/256 bit)neyse dün gece taktım olanlar şunlar
    mv2 yi full detay sullar seller gibi oynatıyor.ama 8 yıl önce çıkan medal of honor allied assault multiplayerde bırakın full detay 640x480 çözünürlükte bile donuyor butun detaylar kapalıyken bile düşünün.şimdi arkadaşlar sallama bir oyun oynamayıver felan demeyin.orda serverin birinde adminim
    sistemi merak edenler varsa çözüm adına aşağıda dökümünü yapıyorum.bu arada çözümü bulmama yardımcı olana yemek ısmarlıycam
    sistem şu şekilde
    anakart=gigabyte ep 45 dslr vs vs vs
    işlemci=intel Q9400 2.66 ghz
    ram =4 gb 800 ram
    ekran kartı=sapphire hd3850(512mb/*256 bit)
    monitör=acer x233h 23 inç full hd monitör(ben dvi bağlıyorum)
    psu=cooler master gerçek 460 watt
    raidmax sagitta kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 7 Nisan 2010; 15:19:12 >

• donma nedeninin ekran kartı olduğunu sanmıyorum sen internet üzerindenmi oynuyorsun oyunu ?eğer öyleyse internet hızınla alakalı bir sorun olabilir. sana tavsiyem bir önceki ekran kartını varsa o/b bir dene eğer onda bir sorun olmazsa sıkıntı ekran kartından demektir.

ekran kartının 3d hızlandırma kalite ayarları var ordan program ayarlarını kullanı seçebilirsin

olmadı ati ccc'yi kapat oyunu öyle aç

yine olmadı oyunun çözünürlük ayarları ile değilde özellik ayarları ile değişiklikler yap eğer ekran kartının desteklemediği bir özelliği açarsan öyle bir sorunla karşılaşabilirsin

yine olmadı olmuyor anasını satayım dersen oynadığın oyunun 3d yaması versiyon yükseltmesi felan vardır onları yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

donma nedeninin ekran kartı olduğunu sanmıyorum sen internet üzerindenmi oynuyorsun oyunu ?eğer öyleyse internet hızınla alakalı bir sorun olabilir. sana tavsiyem bir önceki ekran kartını varsa o/b bir dene eğer onda bir sorun olmazsa sıkıntı ekran kartından demektir.

ekran kartının 3d hızlandırma kalite ayarları var ordan program ayarlarını kullanı seçebilirsin

olmadı ati ccc'yi kapat oyunu öyle aç

yine olmadı oyunun çözünürlük ayarları ile değilde özellik ayarları ile değişiklikler yap eğer ekran kartının desteklemediği bir özelliği açarsan öyle bir sorunla karşılaşabilirsin

yine olmadı olmuyor anasını satayım dersen oynadığın oyunun 3d yaması versiyon yükseltmesi felan vardır onları yükle.

şuan işyerindeyim önerini ancak aksama uyguyalabilirim tabii o zamana kadar değişik fikirler birikirse çözüm daha kolay olur.zaman ayırdıgın için saol dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.