Şimdi Ara

OYUN DİRECTX HATASI VERİYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COD 2 VE NFS MOST WANTED OYUNLARI YENİ YUKLEDİM HİC ACMİYOR DİRECTX HATASI VERİYO EN SON VERSİYONU YUKLUYORUM OLMUYO..F.E.A.R GİBİ OYUNU ACİYOR
    OYNUYORUM YUKSEK KALİTEDE PROBLEM YOKK..

HATA MESAJİ SOYLE
    direct(r) encountered an unrecıverable eror
    check the direct(r) FAQ for possible solutions

• check the direct(r) FAQ for possible solutions demiş işte,önce bi baksana , baktın mı? belki aradığın çözüm orda
  • Cod 2'ye Safe moddan girmeyi denedin mi??ordan girincede hata weriyo mu?

quote:

Orjinalden alıntı: freerock34

COD 2 VE NFS MOST WANTED OYUNLARI YENİ YUKLEDİM HİC ACMİYOR DİRECTX HATASI VERİYO EN SON VERSİYONU YUKLUYORUM OLMUYO..F.E.A.R GİBİ OYUNU ACİYOR

HATA MESAJİ SOYLE
  • HAYIR HİC ACMIYOR..VEDE NFS MOST WANTED
  • quote:

Orjinalden alıntı: welcome to hell

Cod 2'ye Safe moddan girmeyi denedin mi??ordan girincede hata weriyo mu?

quote:

COD 2 VE NFS MOST WANTED OYUNLARI YENİ YUKLEDİM HİC ACMİYOR DİRECTX HATASI VERİYO EN SON VERSİYONU YUKLUYORUM OLMUYO..F.E.A.R GİBİ OYUNU ACİYOR

HATA MESAJİ SOYLE

hadi onu halletti , nfs için çözümünü alalım? oyun esnasında "jump to the safe house" a mı girsin? tabi oyun açılırsa

Arkadaşım,sıfır sistem kur,ardından sp2 patlat,sonra ekran kartı driverini kur.Hala o iki oyun çalışmıyorsa nasılsa orjinal almadın ya,git bilgisayarcıya değiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: welcome to hell

Cod 2'ye Safe moddan girmeyi denedin mi??ordan girincede hata weriyo mu?

quote:

HATA MESAJİ SOYLE

hadi onu halletti , nfs için çözümünü alalım? oyun esnasında "jump to the safe house" a mı girsin? tabi oyun açılırsa

Arkadaşım,sıfır sistem kur,ardından sp2 patlat,sonra ekran kartı driverini kur.Hala o iki oyun çalışmıyorsa nasılsa orjinal almadın ya,git bilgisayarcıya değiştir

SAdece merak ettim ordan gircek mi diye ne eziyorsun arkadaşın dediği gibi sorunu kökten hallet bas formatı sistemi baştan kur..

• YA SİMDİ SOYLE BİSEY VAR...HADİ DİYELİM SİSTEM İYİ DEGİL AMA SUAN YUKLU OYULAR SUNLAR F.E.A.R GİBİ Bİ OYUNU OYNUYOM YUKSEK KALİTEYE YAKIN SEKİLDE.VE COD UO ... VE PES 5 FULL AYARLAR
    BU PC DEGİL LAPTOP YENİ ALDİM VE SİSTEMİDE YENİ KURDUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR CEVAP VERECEK OLAN YOKMU LUTFEENNN
  • arkadaşım dx 9.0c kurulu dimi?wala o kuruluysa çalışması lazım..zate orda diyo dx ile ilgili sıkça sorulan sorulara bak diyo FAQ war yaa ona bi bak orda yazabilir hatanın açıklaması..ekran kartını update et bi dene,oladı oyunu kaldır sil dx en son sürüm kurulu deilse ki sanmıyorum onu kur.. aklıma başka bişi gelmiyo...

quote:

ARKADASLAR CEVAP VERECEK OLAN YOKMU LUTFEENNN

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

check the direct(r) FAQ for possible solutions demiş işte,önce bi baksana , baktın mı? belki aradığın çözüm orda

bu bir espiri mi yoxa cevap mı?böyle yardımcı olunmaz arakdasım.

ekran kartın ne göremiyorum ama ya sürücülerini güncellemelisin yada o oyunlara ait direct x patchleri var onları indirmelisin.nvidia patch game den bunları indirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 25 Şubat 2006; 5:50:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.