Şimdi Ara

Oyun devi Steam, 14 milyon oyuncuyu dolandırmakla suçlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Emin ol epeyce kültür spesifik şeyler peşinde değilsen o ormanın İngilizceyle erişebildiğin yarısı her şey için yeterli. İngilizce Yotube'da HER ŞEY var. Her konuda her türlü içerik var. Saydığın memleketlerin ve diğer bütün memleketlerin haberleri İngilizceye çevriliyor. Ana haber bültenlerinde gördüğün dünyanın diğer memleketlerinde olan bitenlerle alakalı her şey İngilizce haber veren ajanslardan alınıyor çünkü İngilizce çok uzun zamandır dünyanın ortak dili. Ben simultane tercümanım, bahsettiğin bütün bu memleketlerden gelen insanlar İngilizce konuşma yapıyorlar ve ben onları İngilizceden Türkçeye çeviriyorum, ana dillerinden değil. Kendilerine soru falan sorulduğunda da inanmayacaksın soruyu İngilizceye çeviriyorum. İngilizce yerine mesela Fransızca biliyor olsaydım sadece Fransız konuşmacıları çevirebilecektim (yani belki tek tük Fransızca konuşma yapabilecek kadar Fransızca bilen ikinci dil konuşucusu da çıkar ama işte tek tük). Bak dil bilmeyen insanlar için yaptığımız çeviri bile İngilizceden. Bu sallıyorum Norveççe de olabilirdi, Çince de, önemli olan o değil zaten.


    Bütün dünyada herkesin birinci yabancı dil olarak kabul ettiği bir dille başka bir dili bu şekilde mukayese edemezsin yani. Bak ben bu konuyu mesela redditte bir İranlıyla da konuşuyor olabilirdim, bil bakalım hangi dilde yapıyor olacaktık biz bunu?





  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Steam'i savunmuyorum sonuçta benim şirketim değil. Burada bir insan hatası var ve bu sisteme mal edilemez. Skin sitelerine bot yetkisi vermedikçe envanter alım satımı otomatik yapılamaz.

    Sizin bahsettiğiniz konu ise yine insan hatası. Hesabı kaptırmanın yolu ya korsan yazılım kullanmak ya da phishing linke tıklamak. Durduk yere hesap çalınmaz. Tabi bu tip bir durumda hesabın kendine ait olduğunu kanıtladığın anda Valve, hesabı sahibine geri veriyor.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Hesabını çaldırdın diyelim, 2 yıl sonra bile çalındığını söyleyip geri alabilirsin. Sırf bu yüzden steam hesabı satın almıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş cs ye hile sürüp duruyolar isteseler diğer oyunlar gibi anti hile programı ile başlardı oyun. Demekki bi çıkarları var bundan iyi olmuş ben şahsen çok sevindim

  • Bana bakın steam bu gün bu konuma geldiyse oyuncuları çok iyi anladıkları ve oyunculara destek verdikleri için geldiler. Hatta insanları windows bataklığından çıkarmak için çaba harcıyorlar, linuxta oyun çalıştıran sistem yapıyorlar. Steam bu güne geldiyse anlının teriyle geldi! Şimdide biri çıkıp steami suçluyor, steamin bilinçli olarak oyunculara zarar verdiklerine inanmıyorum.

  • TheShadow kullanıcısına yanıt

    Bak insan hatası olmasın diye mail koruması var, cep telefonu sms koruması var, yetmiyor guard denen bir uygulaması var, bu üçünü bile senin mail adresine, telefonuna ulaşmadan devredışı bırakıyor bu arkadaşlar. Tamam sen hesabını kaptırdın hata yine senin ama 3 tane saydığım korumayı ben kendim kaldırmak istesem her birine aynı onay kodu gidiyorken bu adamlar onay kodu almadan nasıl hesabımı çalıyor? Buda Steam ya bunu bilerek açık bırakıyor ya da aptallıklarından böyle yapıyor sorusunu getiriyor ortaya.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.