Şimdi Ara

Oyun(CS GO için) mouse tavsiyesi istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, CS GO oyunu için güzel bir mouse istiyorum. İstediğim özellikler şöyle;

-Farenin orasında burasında tuşlar olmasın. Sol,sağ ve ortadaki tekerler dışında birşey olmasını istemiyorum.
    -Makro özelliğinin olmasınıda istemiyorum şu tıklayınca diğer sensivitye geçen mouselardan bahsediyorum.
    -Farenin simetrik olmasını istiyorum. Şuan X7'nin bir modelini kullanmaktayım aşırı büyük ve asimetrik. Pek kullanışlık değil benim için. Orta derece büyüklükte ve simetrik olursa çok iyi olur.
    -Fiyat aralığı ise 100-200TL arası düşünüyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Not: Zowie FK 1'i düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz bu mouse hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezpz -- 16 Eylül 2014; 21:04:57 >

• Logitech g100s var ama çok basit mi kaçar acaba
  • Baktım biraz basit gibi dostum, kaliteli bişey arıyorum ve sanırım makro olayı var bunun.
  • G100 veya g100s bakabilirsin. Fiyat araligi haric isteklerini karsiliyo :)

C9'dan Shroud da g100s ile oynuyormus duyunca sasirmistim baya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss Sensei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi10best -- 16 Eylül 2014; 23:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozone neon , steelseries sensei , steelseries kana , razer imperator , logitech g400s
  • http://www.roccat.org/Downloads/Online/ROCCAT-Stuff/Wallpapers/ROCCAT_Kone-Back_Wallpaper/ROCCAT-Kone-Back_Wallpaper_1280x960.jpg
    resimdeki mousu kullanıyorum cs go da iyi sonuç alırsın gerçi ben razer mamba öneririm o biraz pahalı geçende baktığımda roccat kone 100-150 tl bir fiyatı vardı eğleneceli bir mouse üstünde çok fazla tuş var mouse tekerleğinde bile tuş var sağ ve sola tekeri atınca komut verebiliyorsun en önemlisi dpi ayarını mouse üstünden yapabiliyorsun hatta ledlerle costumize edebiliyorsun üstünde soyulma olabiliyor bir süre sonra ben çözümü karbon kaplamada buldum ve kone da şöyle birşey var en dandik mousepadda bile cok rahat kayıyor fotoğraf kalitesi için kusura bakma aslında göründüğünden daha güzel gözüküyor ışık/açı vs yi hiç ayarlayamamışımdır
     Oyun(CS GO için) mouse tavsiyesi istiyorum !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cs için mouse ve kulaklığa çok para verme rival ve 930 var çok farkını görmedim orta birşey al yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.