Şimdi Ara

OYUN CANAVARI LAPTOP ARAYANLAR BURAYA..I7 İŞLEMCİ 2GB HARİCİ DX10 EKRAN KARTI 4 GB 1066MHZ RAM 1400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    CASPER-NIRVANA-CPQ-I720-4L25P-(uygun-fiyat)ÜRÜN 3 aylık ancak sizinde bildiginiz gibi 3 aydir ilanda .ve son bir aydır ben kullanıyorum.BANA GÖRE SIFIR ÜRÜN AMA SİZE GÖRE NEDİR BİLMEM

1400 TL isteyene gittigidiyordan taksit imkanı (komisyon ücreti eklenecektir ilan ücretine )

/CASPER-NIRVANA-CPQ-I720-4L25P-(uygun-fiyat) ÜRÜNÜ NAKİT ALACAGIMA KARSI VERDİLER. .
    4 çekirdeği devleştiren teknoloji! Turbo teknolojili yeni Intel® Core™ işlemci ile gelen eşsiz performans

Intel® Turbo Boost ile işlemci hızını maksimuma çıkarın. Hyper-Threading teknolojisi ile zorlu uygulamalarda daha yüksek performans elde edin

. 2 GB ekran kartı ile son derece gerçekçi bir oyun deneyimine hazır olun.

LED ve HD ekran teknolojileri ile görsel şölen yaşayın
    http://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-cpq.i720-4l25p-intel-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750546

. Casper NIRVANA 15.6 CPQ-I720-4L25 • Intel® Core ™ i7 İşlemci i7-720QM - İşlemci hızı 1.60 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile Maximum 2.80 GHz, 6 MB L3 Cache - Intel® PM55 Chipset - Kablosuz Ağ Bağlantısı • Orijinal Windows®7 Home Premium • 4 GB DDR3 1066 MHz Bellek • 500 GB SATA Harddisk • 15.6 WXGA (1366x768) HD LED Ekran • 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek) • 1.3MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • Bluetooth • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 3X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI • Li-ION smart battery • Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı Hediye

OYUN CANAVARI LAPTOP ARAYANLAR BURAYA..I7 İŞLEMCİ 2GB HARİCİ DX10 EKRAN KARTI 4 GB 1066MHZ RAM 1400

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperN -- 3 Mayıs 2010; 4:24:35 >

• Yokmu 8 cekirdekli laptop isteyen
  • hocam 17oo lira leptop ki meraklsıyım bu leptopum 6 gb ddr3 64o hdd olanın alıcam allahın izniyle nolursa olsun fiyat pahalı 1ooo lira eder temizinden alıcısından değilim sadece söylemek için diyorum bitanem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smayt

hocam 17oo lira leptop ki meraklsıyım bu leptopum 6 gb ddr3 64o hdd olanın alıcam allahın izniyle nolursa olsun fiyat pahalı 1ooo lira eder temizinden alıcısından değilim sadece söylemek için diyorum bitanem

hocam ne alaka sen bin tl ye bunun yarısını alamzsın özellik olarak..Lütfen adil olun
  • quote:

hocam 17oo lira leptop ki meraklsıyım bu leptopum 6 gb ddr3 64o hdd olanın alıcam allahın izniyle nolursa olsun fiyat pahalı 1ooo lira eder temizinden alıcısından değilim sadece söylemek için diyorum bitanem

hocam seni Allaha havale ediyorum.
    Hayırlı satıslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathlord

quote:

hocam seni Allaha havale ediyorum.
    Hayırlı satıslar...

BENDE HOCAM BENDE
  • Selamlar...

Yeni üye olduğum için ÖM atmayı beceremedim :-/

Hem konu laptop ile hem de Iphone 16 GB ile ilgileniyorum...

Bana tamburadan@gmail.com dan ulaşabilirseniz ya da ÖM ile telefon numaranizi bildirebilirseniz görüşelim...

Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamburadan

Selamlar...

Yeni üye olduğum için ÖM atmayı beceremedim :-/

Hem konu laptop ile hem de Iphone 16 GB ile ilgileniyorum...

Bana tamburadan@gmail.com dan ulaşabilirseniz ya da ÖM ile telefon numaranizi bildirebilirseniz görüşelim...

Teşekkürler...

arkadas ürünü 3 haftadır kullanıyorum satılmadıgı için bunuda ilanımı değiştirerek de belirteyim..iphone kutusunda yeni sifir.. msn eklerim
  • PS3 İPHONE İLE TAKAS OLABİLİR....ÜRÜNÜ 3 HAFTADIR DA KULLANMAYA BASLADIM BİLGİNİZE
  • 1000 lira diyen arkadaşa el insaf diyorum, i3 olan laptoplar 1100'den satılıyor 2. el, bu i7. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Yok dostum 1000TL etmez ya sen yine insaflı davranmışsın.500eder bu laptop ne o bitanem?KArşında bayan mı var sandın?

Hayırlı satışlar güzel laptop gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 11 Nisan 2010; 22:22:46 >
  • sag olun tam bir oyun canavari doğrusu bu perfonmansı casper laptopdan beklemezdim..
  • quote:

Post kasmak için ilanlara saçma yorum yapan insanlara sinir oluyorum şu forumda

Hocam cihaz çok fena söyliym masaüstü performansını bu laptop ile bulabilir insan hayırlı satışlar
  • 1000 tl ye gitsin t6600 serisi alsın
  • FİYAT DÜŞTÜ SATISTA FİYAT 1500TL ........> TAKASDA 1600
  • zeka özürlüsü insanlar çoğaldı demek
  • SATISA DEVAM
    İSTEYEN GİDİP KAYIN BİRADERİMDEN CİHAZI GÖREBİLİR YAKINDAN..
  • Casper lar ikinci ele düşünce millet birden soğuyor anlamadım gitti...
    Arkadaş sıfır gibi diyor... Kasaya bir şey diyemem ama eminim eski casperlarda çok daha iyidir...
    Donanım olarakta güncel ve fiyat performansı 1 numara bir laptop...
    alacak arkadaş kesinlikle memnun kalacaktır...
    İyi satışlar...
    3g 8gb var takasta düşünürsen muratyagan@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimekan

Casper lar ikinci ele düşünce millet birden soğuyor anlamadım gitti...
    Arkadaş sıfır gibi diyor... Kasaya bir şey diyemem ama eminim eski casperlarda çok daha iyidir...
    Donanım olarakta güncel ve fiyat performansı 1 numara bir laptop...
    alacak arkadaş kesinlikle memnun kalacaktır...
    İyi satışlar...
    3g 8gb var takasta düşünürsen muratyagan@hotmail.com

TEELFON ALIP SATISIM VAR TABIKI DUSUNURUM
  • quote:

1000liraya böyle laptop nerden buluyorsun göstersene? alıyım hemen, ilanı kirletmekten başka işin yok senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.