Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Olarak Alınır Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Ben sana zaten Intel al demedim ki :) Intel için bu kadar paraya ihtiyacın var dedim,yani bu sistem hem bütçene ideal hem de f\p olmuş.

Estağfurullah ne dalga geçecegım,her yaştan insana yardımcı olmaya çalışıyoruz ..:)

Yani onu bilgisayarın gelince öğrenebilirsin fakat win7 kursan tahmini 5 saniye diyorum(fakat bana güvenme SSD kullanmadan,tahmin :) SSD almanı önermiyorum pek fazla,sen al HDD i memnun kalmazsan hızından,bir-iki ay sonra alırsın bir SSD.

Tamam o zaman hocam. Yaş 12 :P
    Artık SSD alırım önce, sonra dahili HDD de alabilirim o zaman. Ama HDD'nin hızı 7200Rpm olsa bile SSD'ye hiç bir şekilde yetişemiyor. Günümüz standartlarında SSD şart haline geldi. ;)
    Not: işlemciyi win8.1 düşünüyorum... Malum xp'ye destek kalktı. Yakında 7'ye de kalkar. O zaman uğraşmayayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 4 Mayıs 2014; 16:51:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlız xp ye destek 12 yıl sürdü. :) buna göre windows 7 nin en az 6-7 senesi var(o da ilk win 7 nin cikis tarihini goze alarak soyluyorum) sen 7 senede sanki hic format atmayacaksın bırak onu,o zamana bilgisayarını emekliye bile ayırırsın
    SSD ye kendini alıştırmazsan,almak zorunda değilsin.HDD den farkı,daha hızlı loading,pc daha hizli acilir,kopyala-yapistir hizlari artar.Ama 90 GBlık dosya kopyalayabilirsin en fazla onu da yılda bir anca rastlarsin heralde.Ben 150 GBlık dosya kopyaladım su ana kadar bir kere 1 yilda.Yani dogru olan ilk once HDD alıp daha sonra SSD almandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim yaşımı da kimse bilmiyor ama söyleyeyim :) 15 yaşındayım :)

• Peki hocam o zaman ben bir şekilde halledeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kafana göre ayarlarsın :) Ama HDD`siz SSD almak mantıksızlık olur bana göre.

• quote:

Sen kafana göre ayarlarsın :) Ama HDD`siz SSD almak mantıksızlık olur bana göre.

Zaten şu aralar alamam. O zaman hallederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Sen kafana göre ayarlarsın :) Ama HDD`siz SSD almak mantıksızlık olur bana göre.

Zaten şu aralar alamam. O zaman hallederiz...

Peki kardeşim sen halledersin

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

şu parçaları bir kağıda yazıp en yakın vatan bilgisayara gidersen sana toplayıp verirler
    AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 309 TL
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 193 TL
    SAPPHIRE HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 414 TL
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 208 TL
    ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 126 TL
    CORSAIR VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI 119 TL
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 171 TL
    TOPLAM 1540 TL

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistemin doğru olduğundan kesin eminseniz kısa bir süre sonra en yakın Vatan Bilgisayar'a gidip parçaları toplatıyorum. Peki ben de size bir sistem söyleyeyim. Sizce benim için yeterli midir? Artık oyun oynamıyorum. Sadece Skype'dan arama vs. yapacağım, kod yazarım, bir de ödev vs. yaparım. Bakalım benim için uygun mu?

Buyurun bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci: AMD Hammer Family processor - Model Unkown 1.61 GHz
    Yüklü bellek (RAM): 8,00 GB (kullanılabilir miktar: 1,00 GB)
    Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi

(NOT: Bütün bilgileri denetim masasındaki sistem özelliklerinden aldığım için ekran kartını vs. bilmiyorum. Ayrıca bilgisayarım yaklaşık 10 yıllık. Everest marka kasası var, Samsung marka CD-ROM'u var ve bugün kendim Windows 7 olarak format attım. Ama yine bir süre sonra yavaşlayacağını biliyorum. Yavaşlaması konusunda bana önereceğiniz program vs. var mıdır?)

İyi günler, iyi seçimler... :)

Hocam naptın bilmiorum ama direk bunu al.

• Yok dostum daha almadim, su an arastirma yapiyorum hala. Yeni Asus Transformer Book T100 aldim, Minecraft'ta 156 fps'e ulastim. Simdilik bilgisayara pek ihtiyacim yok, zaten ev borcumuz var. Kisaca ailemi pek sikmak istemiyorum. İleride iyi bir bilgisayar alacagim. Gec olsun, guc olmasin...

• arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben kredi kartı ile minecraft alıcam ama 19.95 euro diyor o kredi kartına TL olarak gececek değil mi acil söylerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emret54

arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben kredi kartı ile minecraft alıcam ama 19.95 euro diyor o kredi kartına TL olarak gececek değil mi acil söylerseniz sevinirim

Bildigim kadariyla TL olarak geciyor. Ben euro dustugu zaman almanizi oneririm. İsterseniz PM uzerinden yardimci olurum. Zira 2009'dan (Minecraft cikis tarihi) beri Minecraft oynuyorum. Gerekli bilgiyiwww.msnuhut.wix.com/minecraft-oyunculari sitesinden de ogrenebilirsiniz.

• Alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.