Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Olarak Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aslında konu kısaca başlıkta belirtilmiş. Ama ben yine de sizin için kısaca açıklayayım:

Ben YouTube'da bir oyun kanalım olmasını istiyorum ve iyi bir bilgisayarım yok. Minecraft gibi oyunları fraps ve Skype açıkken 90 fps civarı bana oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Ama şöyle bir sorun var ki: benim çok yüksek bir bütçem yok. Bilgisayar toplamayı da bilmiyorum, yani donanım hakkında pek bir bilgim yok.

Bütçe: 1.500 TL civarı

Seçtiğim Bilgisayar:http://www.gold.com.tr/hp-pavilion-500-030et-e6q83ea-masaustu-pc_u veyahttp://www.gold.com.tr/casper-cd-gld4770c-masaustu-pc_u

NOT: Eğer linkler kapanabilir diye ben modelleri de yazayım; Hp Pavilion 500-030et E6Q83EA Masaüstü PC veya Casper CD.GLD4770C Masaüstü PC

NOT 2: Arkadaşlar benim monitörüm, klavyem, mousem, hoparlörüm ve kulaklığım var. Bu yüzden sadece kasa tavsiyesi istiyorum. Bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü; çok kısa bir zamanım kaldı bilgisayar almak için ve gerçekten sizler gibi uzman insanların yardımına ihtiyacım var.

İyi günler... :)

• Arkadaşlar konumuz günceldir. Bu arada bilgisayar toplama imanım oldu ama benim yine donanım hakkında az bilgiye sahip olmam nedeniyle sizlerin benim için bir sistem oluşturması gerekecek. Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Arkadaşlar lütfen konuya bakıp geçmeyin, en azından bir cevap verin. Benim için çok önemli, lütfen yardım edin... :(
  • Youtube kapatıldı :) hala gerek varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Youtube kapatıldı :) hala gerek varmi

Gerek var; kapatıldığı gibi açılır. Benim zaten almam gerekiyor, yardımcı olursanız mutlu olurum... :)
  • Arkadaşlar konumuz günceldir. Oyun için bilgisayar aranıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Arkadaşlar konumuz günceldir. Bu arada bilgisayar toplama imanım oldu ama benim yine donanım hakkında az bilgiye sahip olmam nedeniyle sizlerin benim için bir sistem oluşturması gerekecek. Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Arkadaşlar lütfen konuya bakıp geçmeyin, en azından bir cevap verin. Benim için çok önemli, lütfen yardım edin... :(

hazır pc alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Arkadaşlar konumuz günceldir. Bu arada bilgisayar toplama imanım oldu ama benim yine donanım hakkında az bilgiye sahip olmam nedeniyle sizlerin benim için bir sistem oluşturması gerekecek. Yardımlarınızı bekliyorum.

hazır pc alınmaz

Kardeş hazır PC alınmaz da neden alınmaz. Bunu da açıklasan ya. Ben bilmiyorum bu konuları, kısacık cevaplar verip de bırakmayın lütfen. Forumları inceledim ama bulamadım aradığımı. Yardımcı olursanız mutlu olurum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hazır pc alınmaz

Kardeş hazır PC alınmaz da neden alınmaz. Bunu da açıklasan ya. Ben bilmiyorum bu konuları, kısacık cevaplar verip de bırakmayın lütfen. Forumları inceledim ama bulamadım aradığımı. Yardımcı olursanız mutlu olurum...

senin o pc ye vereceğin paraya o pc nin 3 katı toplanır hazır pc para tuzağı adamlar senin gibi firmadan parçaları alıyo birleştiriyo ederinden 400-500 tl daha yükseğe satıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

hazır pc alınmaz

senin o pc ye vereceğin paraya o pc nin 3 katı toplanır hazır pc para tuzağı adamlar senin gibi firmadan parçaları alıyo birleştiriyo ederinden 400-500 tl daha yükseğe satıyor

Ama ben maalesef PC toplamayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca bu bilgisayarı oyun için önermekte misiniz:http://www.gold.com.tr/casper-cd-gld4770b-masaustu-pc_u / Casper CD.GLD4770B Masaüstü PC

Kısa cevaplar vermek yerine bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Edeceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

• şu parçaları bir kağıda yazıp en yakın vatan bilgisayara gidersen sana toplayıp verirler
    AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 309 TL
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 193 TL
    SAPPHIRE HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 414 TL
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 208 TL
    ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 126 TL
    CORSAIR VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI 119 TL
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 171 TL
    TOPLAM 1540 TL

• ekran kartı bile YAZMIYOR ÖNERMİYORUM
  • Hazir pc cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

şu parçaları bir kağıda yazıp en yakın vatan bilgisayara gidersen sana toplayıp verirler
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 193 TL
    TOPLAM 1540 TL

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistemin doğru olduğundan kesin eminseniz kısa bir süre sonra en yakın Vatan Bilgisayar'a gidip parçaları toplatıyorum. Peki ben de size bir sistem söyleyeyim. Sizce benim için yeterli midir? Artık oyun oynamıyorum. Sadece Skype'dan arama vs. yapacağım, kod yazarım, bir de ödev vs. yaparım. Bakalım benim için uygun mu?

Buyurun bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci: AMD Hammer Family processor - Model Unkown 1.61 GHz
    Yüklü bellek (RAM): 8,00 GB (kullanılabilir miktar: 1,00 GB)
    Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi

(NOT: Bütün bilgileri denetim masasındaki sistem özelliklerinden aldığım için ekran kartını vs. bilmiyorum. Ayrıca bilgisayarım yaklaşık 10 yıllık. Everest marka kasası var, Samsung marka CD-ROM'u var ve bugün kendim Windows 7 olarak format attım. Ama yine bir süre sonra yavaşlayacağını biliyorum. Yavaşlaması konusunda bana önereceğiniz program vs. var mıdır?)

İyi günler, iyi seçimler... :)

• quote:

ekran kartı bile YAZMIYOR ÖNERMİYORUM

Doğrusu ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Benim önerdiğim linkte ekran kartı yazmıyorsa yanılıyorsunuz. Nvidia ekran kartının olduğu yazıyor. Sanırım tam olarak incelemediniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

şu parçaları bir kağıda yazıp en yakın vatan bilgisayara gidersen sana toplayıp verirler
    TOPLAM 1540 TL

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz sistemin doğru olduğundan kesin eminseniz kısa bir süre sonra en yakın Vatan Bilgisayar'a gidip parçaları toplatıyorum. Peki ben de size bir sistem söyleyeyim. Sizce benim için yeterli midir? Artık oyun oynamıyorum. Sadece Skype'dan arama vs. yapacağım, kod yazarım, bir de ödev vs. yaparım. Bakalım benim için uygun mu?

Buyurun bilgisayarımın özellikleri:
    İşlemci: AMD Hammer Family processor - Model Unkown 1.61 GHz
    Yüklü bellek (RAM): 8,00 GB (kullanılabilir miktar: 1,00 GB)
    Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi

(NOT: Bütün bilgileri denetim masasındaki sistem özelliklerinden aldığım için ekran kartını vs. bilmiyorum. Ayrıca bilgisayarım yaklaşık 10 yıllık. Everest marka kasası var, Samsung marka CD-ROM'u var ve bugün kendim Windows 7 olarak format attım. Ama yine bir süre sonra yavaşlayacağını biliyorum. Yavaşlaması konusunda bana önereceğiniz program vs. var mıdır?)

Bence yetersiz o bilgisayara Windows xp yüklemenizi tavsiye ederim pc hızlandırmak için iobit in bir yığın programı var (asc unnistaler Driver Booster Smart defarg vb.)

• ha tamam yeni gördüm ama alınmaz boşa para israfıonun yerine toplama yaptırın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Ya lütfen biraz beni ciddiye alın! Ben sizden yardım istiyorum; lütfen bana geri dönün. Sizler gibi bilgililerin bilgilerine ihtiyacım var.
    Lütfen bana yardımcı olun, bilgisayar almak için az bir zamanım kaldı ve iyi bir makine almak istiyorum.

• quote:

ha tamam yeni gördüm ama alınmaz boşa para israfıonun yerine toplama yaptırın

Tamam, toplama yaptırmayı ben de isterim ama çevremde bu iş için güveneceğim kimseler yok. Ben de donanım hakkında pek bilgim olmadığı için yapamam. Peki parça toplatmam için önereceğiniz bir yer var mı? Mesela TeknoSA ya da Vatan Bilgisayar'a güvenerek bunu halledebilir miyim?
  • quote:

quote:

ha tamam yeni gördüm ama alınmaz boşa para israfıonun yerine toplama yaptırın

Tamam, toplama yaptırmayı ben de isterim ama çevremde bu iş için güveneceğim kimseler yok. Ben de donanım hakkında pek bilgim olmadığı için yapamam. Peki parça toplatmam için önereceğiniz bir yer var mı? Mesela TeknoSA ya da Vatan Bilgisayar'a güvenerek bunu halledebilir miyim?

Ürünleri vatandan alırsan toplarlar orada Olmadı gider bir bilgisayarcıya toplatırsın 20 30 liraya.

Kendin de yaparsın buradan yardım alarak,zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.