Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Kuracağım Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem kurdum sizce nasıl?

İşlemci : Intel Core 2 Quad İşlemci Q9400 İşlemci hızı 2.66 GHz
    Ön Bellek : 6 MB L2 Cache, 1333 MHz FSB
    İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Ultimate 64 bit
    Bellek : 4 GB 800 MHz DDR2
    Harddisk : 640 GB Sata
    Monitör : 19" Casper Wide LCD Monitör
    Ekran Kartı : 1024 MB ATI HD4650 PCI Express Ekran Kartı - 512 MB Ayrılmış Bellek
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Blu-Ray : Blu-Ray Okuyucu BD-ROM
    Kart Okuyucu : 20-in-1 Card Reader
    Kablosuz Ağ Bağlantısı : Dahili Kablosuz Kart 802.11b/g
    Logitech 2+1 Ses Sistemi.
     Oyun Bilgisayarı Kuracağım Sizce Nasıl?

Bilgisayarı oyun için kullanacağım sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Mart 2009; 20:25:01 >

• almadıysan vazgeç
  • Kaça bu Kespır

Oyun PC'si mi şimdi bu ekran kartına bak
  • Bellekleri 1066mhz 2*2 kit alabilirisniz özellikle A-Data çok hesaplı 150 lira

Ekran kartını Sapphire 4830 512mb 256bit öneririm 220 lira. 19" ekran için 512mb yeterli olur 4650 'nin performansı düşüktür...

Bluray optik sürücü fiyatı şişiriyor ve çok gereksiz en az 2 senesi var onun yaygınlaşmasının...

Bu tip bir sistem sizi daha uzun süre götürür.

İŞLEMCİ: INTEL C2 Quad Q9400 2.4ghz --- 470 lira
    ANAKART: GIGABYTE EP43-S3L DDR2 --- 170 lira
    BELLEK: A-DATA 4GB 1066 MHz 2*2 --- 140 lira
    EKRAN KARTI: SAPPHIRE 4830 512mb 256BIT --- 220 lira
    SABİT DİSK: WESTERN D. CAVIAR BLACK 500 GB HDD SATAII 32 MB --- 130 lira
    OPTİK SÜRÜCÜ: SAMSUNG 22x DVD-RW Sata --- 40 lira
    KASA: AKASA ZEN 520W Kasa --- 200 lira
    MONİTÖR: SAMSUNG 933SN 19" LCD --- 280 lira

1.650 lira kdv dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Mart 2009; 13:54:51 >

• ''Ovvv..4 gb ram, 1 gb ekran kartı, 2+1 sistem..Ne sistem be.." dediniz ama yanıldınız..

Arkadaşın önerdiği sisteme bakmanızı öneririm..
  • Almadıysanız kesinlikle vazgeçin.O parayla toplayacağınız başka bir bilgisayarla bütün oyunları çok rahat oynarsınız.Fakat bu Pc ile oyunlardan 1 gram bile zevk alamazsınız.LEON-X'in sistem sizin için biçilmiş kaftan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZbetK

''Ovvv..4 gb ram, 1 gb ekran kartı, 2+1 sistem..Ne sistem be.." dediniz ama yanıldınız..

Arkadaşın önerdiği sisteme bakmanızı öneririm..

Olur mu öyle şey.BD-Rom bile koymuşlar.Süper sistem bu
    ---------
    Casper Store'da sisteme 1.950,20 TL biçmişler.LEON-X'in sistemi casper'a bin basar.
    Casper Store'daki sistemin linki:http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1879
    Not: Yorumlara bakın bir gülmekten kırıldım burda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar süpermiş harbiden de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Mart 2009; 13:27:23 >
  • Casper alacağıma gider kendi işlemcimi kendi ekran kartımı icat ederim daha iyi.''Casper Türkiye'nin Prestiji'' git ilk önce oyun bilgisayarı dediğin bir halta yaramaz olan sisteme 4830-4850 tak sonra gelde senin adam olduğuna inanmaya çalışalım.Gerçek slogan bu olmalı.''Casper Türkiye'nin en Sömürgeci PC Markası''
    Üstüne üstük bir de Blu-Ray koymuşlar ki göya yeni teknoloji bakın bizde bundan var.

Hiçbir halt bilmez bu Casper oldum olası nefret etmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Casper alacağıma gider kendi işlemcimi kendi ekran kartımı icat ederim daha iyi.''Casper Türkiye'nin Prestiji'' git ilk önce oyun bilgisayarı dediğin bir halta yaramaz olan sisteme 4830-4850 tak sonra gelde senin adam olduğuna inanmaya çalışalım.Gerçek slogan bu olmalı.''Casper Türkiye'nin en Sömürgeci PC Markası''
    Üstüne üstük bir de Blu-Ray koymuşlar ki göya yeni teknoloji bakın bizde bundan var.

Hiçbir halt bilmez bu Casper oldum olası nefret etmişimdir.

Haklısın.Bilgisayar konusunda o kadar bilgisiz insan var ki, markaların, bütün parçaları kendilerinin ürettiğini, toplama bilgisayar kavramının 2. el olduğunu sanıyorlar hala.Çevremde rastladığım oldu böyle insanlara.Anlatıyorum hepsine işin aslını ama bazıları inanıp, bazıları takmıyor bile...

Edit:
    Geçenlerde bir arkadaş aradı beni, pc alcam marka söle dedi. Aslında o da ilk toplama alalım demiş babasına ama babası buna "Git adam gibi marka al alacaksan" demişŞimdi ona güzel bir sistem topladım.Babasını ikna etmek uzun sürdü gerçi ama şimdi oynuyor sisteminde herşeyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 21 Mart 2009; 13:43:01 >

• Casper AR-GE 'yi aradım ama ulaşamadım yoksa fena konuşacaktım
  • Zaten bu Casper öyle teknolojimsi teknolojimsi reklamlar yapmazsa hiçkimse onları takmaz bile.Bende millete diyorum Casper diye bir halt bilmeyen PC markasına benzeyen firmadan birşey almayın diye.Gidin toplama alın.Garanti maranti sorununuz da olmaz.Marka PC'lerde kasayı aç garanti gitti ne anladım bu işten.
  • Oyun oynayamazsınız doğru dürüst bu sistemle. Hazır bilgisayar almayın kendiniz toplayın parçaları. Aynı paraya en az 2 kat iyi bilgisayarı rahatlıkla toplarsınız.
  • bunu alıcağına üstüne biraz daha para koy core i7 li sistem topla ya da arkadaşların önerdiği sistemleri topla asla ve asla toplama pcden vazgeçme

casper bazı kasalara fan bile koymuyo bide üstüne üstlük acaip bi miktarda para alıyorlar
  • Hazır pc alma
  • Hazır sistem alma.

Toplama sistem her zaman daha iyi
  • sakın hazır alma... bugün benim kuzene bilgisayar topladık 1200ytl tuttu... hazır modeli 1650ytl idi

eğer bütçene uygunsa leon-x yazdığı sistem gayet güzel... bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz...
  • ekran kartı azcık daha yüksek olaydı iyi olurmuş
  • İşletim sistemini korsan al.Ses sistemini 5.1 alabilirsin.Ramleri A-DATA alabilirsin 2*2 GB 1066 olanlar Kingstona göre daha kaliteli ve hesaplıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 21 Mart 2009; 17:58:38 >
  • İşletim sistemin korsan olsunMaksat fiyatı düşürmek yoksa böyle birşeyi tavsiye etmiyoruz :P Anakartı P43 serisinden alabilirsiniz.Akasa'nın 450W kasası var gerçi 520W iyi olur ilerisi için fiyatı düşürmek için ondan da vazgeçilebilir.İşlemci de Q9400 yerine Q6600 veya Q8200 alınıp OC yapılabilir.Disket sürücü almanızın nedenini de anlamadım amaÖnerilerim bunlar,fakat o fiyat o kadar yüksek çıkmamalı bence,çünkü arkadaşların yaptığı i7 sistem önerileri bile aşağı yukarı o fiyata denk geliyorHangi firmadan alışveriş yapmayı planlıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 21 Mart 2009; 18:06:15 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.