Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı 2000 TL Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 tl bütçem var.Okullar bitince bir oyun bilgisayarı toplayacağım.Monitor SSD ve hard disk almayacağıım.anakart işlemci ekran kartı ram ve kasa alacağım.Bu parçalar birbirleriyle uyumlumu ve tavsiye ettiğiniz başka bir sistem varmı önerilerinizı almak istiyorum.iyi forumlar

MSI R9 380
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-380-gaming-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.htm

FX X8 8300
    https://www.vatanbilgisayar.com/sepet/sepetim.aspx?lang=tr-TR

MSI 970A
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-g43-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

8GB RAM
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-value-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-ram.html

EVEREST KASA
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-eagle-ec337-400w-midt-atx-siyah-kasa.html

• DonanımcıBaba kullanıcısına yanıt
    Everest kasalara hiç bulaşmayın.Çok kalitesiz psuları var.Fx işlemciler miladını doldurmak üzere.i3 işlemciler bile fx8300'den daha iyi iş çıkarıyor oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıBaba

i3 4 çekirdekli vs 2si sanal fakat fx x8 8300 8 fiziki çekirdeğe sahip ayrıca bana 150 - 200 tl güç kayanğı dahil bir kasa önerirmisiniz

Çekirdek olması önemli değil önemli olan işlemci gücü.4 çekirdek intel işlemciler fx 8 çekirdeklilerden cok daha performanslıdır.
    Gtx950
    Msi h110m pro vd
    Kingston 8gb hyperx
    Corsair 100R
    Fsp 500W+80 Bronze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CORSAIR CARBIDE 100R // CORSAIR CARBIDE 600W // MSI H110M PRO-VD // I5 6500 3.2 GHz // EVGA NVIDIA SUPERSC GTX960 // KINGSTON HYPERX FURY 8GB DDR4 // WD 5400RPM 500GB HDD // TRANSCEND 240GB 220S SSD // LOGITECH G240 PAD // LOGITECH G300S // LOGITECH G103 // SS SIBERIA 200
  • DonanımcıBaba kullanıcısına yanıt
    Maslesef o fiyat aralığında doğru düzgün kasa yok.Everst,frisby kasalar var ama onlara güvenmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi2708

Hocam şu sisteme bir bakın isterseniz.

fiyatlar nereye ait

Rock/Metal/Blues
    We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
  • ozi2708 kullanıcısına yanıt
    bu sistemi vatandan toplamaya çalışsam yaklaşık 2500 2600 tl olur benim ise o kadar bütçem yok ayrıca ssd almayacağım.bu arada fiyatlar nereye ait ?

Daha dandik bir kasa seçtim aynı kasa Vatan'da olmadığı için ona rağmen bu kadar pahalı.
    Aynı Psu Vatan'da 350 tl Sinerji'de 185 tl, neden Vatan'dan almak isteyesiniz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi2708

Fiyatlar sinerji.gen.tr'ye ait, 240 gb SSD bence güzel bir performans veriyor bilgisayarın akıcılığında, yine de sizin tercihiniz tabi ki.
    Vatan'dan toplayalım aynı sistemi.
    Daha dandik bir kasa seçtim aynı kasa Vatan'da olmadığı için ona rağmen bu kadar pahalı.
    Aynı Psu Vatan'da 350 tl Sinerji'de 185 tl, neden Vatan'dan almak isteyesiniz ki?

PSU kalitesiz. ZM600-LX modeli tercih edilmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.