Şimdi Ara

Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
146
Favori
25.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Bu site güzel gibiydi ama bir sorunla karşılaşmıştım sanırım, iyi hatırlattın tekrar bir bakayım buraya. Uygun bir yer ise burayı da sömürürüz. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam. Metro Exodus gibi bir oyunda basılı guide olmaması üzdü. Halo Wars çok ilgimi çekmiyor fakat Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4, Halo 5: Guardians, Halo Infinite bunların basılı guideları varsa çok makbule geçer. Seri tamamlamış oluruz.


    Üstte görünce aklıma geldi Batman: Arkham Knight ile alakalı basılı guide var mı hocam? E-guide bir hayli fazla da basılı bulamadım.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle sitedekiler sende vardır zaten hocam. Benim gördüğüm kadarıyla çok fazla bir içeriğe sahip değil bu site.


    Benim elimde de 70-80 GB civarında dosya var. Bendekiler çok büyük ihtimalle sende vardır. Ben sadece denk geldiğimi indirdim çünkü. Tabi bendekiler düzenli. Oyunlar, filmler ve dergiler diyerekten ayırdım elimdekilerin hepsini.


    Yüklemeyle bitecek bir klasör değil bu hocam o yüzden sen ne atarsan ben onu indiririm. Zaten benimde hafıza sıkıntım var. Haricilerin hepsi dolu şu anda. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 

  • AIK kullanıcısına yanıt

    BradyGames'ten çıkma basılı kılavuzu varmış ama ne dijital ne de taranmış halini bulamadım maalesef. Tekrar bi bakalım buna. GamerGuides kılavuzu var, bu kitap gibi değil de e-guide pdf gibi.


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Gamerguides adlı site var, Premium abonelere PDF olarak indirtiyor. büyükresim Yaklaşık 180 civarı kılavuz var sanırım. Buna forumcak ortak girip bir aylık alsak, bütün PDF'leri çekip ortak bir Google Drive klasöründe birbirimizle paylaşsak mı diyorum? Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı  10 dolar yani yaklaşık 150₺ yapar. 5 kişi falan toplanabilirsek bir deneyelim derim. "1 ayda maksimum 5 tane indirebilirsin" gibi bir kısıtlama varsa hoş olmaz ama.


    Bir kurcalayın arkadaşlar siteyi, ben varım diyenlerle ortak olalım. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Dediğin gibi toplanıp girmek çok mantıklı ama bu sitedekiler bizim topladıklarımızdan farklı gibi sanki hocam. Sadece "Guide" kısmı var bu sitede galiba. IGN gibi sitelerin achievement kasmak için yaptıkları guide lara benziyor içerik olarak.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Evet bu Gamer Guide kılavuzları biraz farklı, sanki web sayfaları düzenlenip PDF haline getirilmiş gibi. Güncelleme geldikçe genişletiyorlar falan. Kitap havası yok ama yine de büyük emek var.


    Bu dökümanlar da arşivlenebilir kanaatindeyim. Misal 10 kişi olabilirsek 15 TL hiçbir şey, denenir. Varım diyenler haber etsin de gurup kuralım, yada "ben alır dağıtırım" diyen bir yiğit varsa öne çıksın. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Elimden gelse internetin yedeğini alırım ben hocam. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 


    Sadece metin tabanlıysa eğer çok yer kaplamıyorlardır belki. O yüzden bilgisayarda tutmak için arşivlenebilir bunlar. Artbook gibi olmadığından bastırmaya da gerek olmaz.


    Bir yiğit çıkarsa aramızdan şahane olur tabi ki. Toplanabilirsek eğer duruma göre hareket ederiz artık. Bir kaç güne belli olur durumumuz sanırım. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Anladım ve katıldım hocam Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı  Evet eskiden internet şimdiki gibi gelişmiş ve ulaşılabilir değilken daha değerlidir bunlar. Ben playstation 1 zamanında resident evil 3 oynarken türkçe oyun dergisinde tam çözüm bölümüne bakıp geçtiğim yer olmuştu. (Muhtemelen biliyorsunuzdur level dergisi gibi dergilerde tam çözüm diye bazı üst düzey oyunların nasıl bitirildiğini anlatırdı:D)



    ----


    Valla konu ölsün istemem, umarım çoğu oyunun artbook ve guide dosyası burada paylaşılır. Pc yani dijital ortamda yapabileceğim en anlamlı arşiv/kaynaklardan biri budur.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Bende 2019'dan kalma birkaç Gamer Guide PDF'si varmış. Baktım, sadece metin tabanlı değiller. Görseller de var tablolar da. Ama Brady ve Prima gibi kitap formatında hazırlanmamışlar. İçindekilerden tıklayınca ilgili sayfaya giden, sayfadan tıklayınca ilgili videoyu açan biraz interaktif kafada hazırlanmış dökümanlar. Belki güncel halleri daha başkadır bilemiyorum.

    Toplanabilirsek Premium alıp bakarız anca öyle anlarız, bu işe pek gönüllü yok sanırım...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Sendekiler iyiymiş o zaman ama bu sitedekiler sanki güzel değillermiş gibi geldi bana. Elimizde bir tane örnek olsaydı ondan bakar karar verirdik.


    Bu sitedekileri başka bir siteden temin edebilirsek bedavaya çözeriz bu işi aslında ama var mıdır bilmiyorum. Sen belki araştırmışsındır zaten ama ben biraz daha araştıralım duruma göre hareket edelim derim hocam. Nasıl olsa site bir yere kaçmıyor.


    Belki bu esneda üç beş baba yiğit katılır aramıza.


    Düzenleme: Hocam şu linkteki oyunun Gamer Guides sitesi tarafından yapılan PDF ini buldum. Müsait olunca bir bakarsın sen de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomSV -- 26 Mart 2022; 19:20:44 >
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Link var, 2019'da epforums Gamer Guides Collection (üyelere özel) konusunda 145 tane paylaşılmış fakat sanırım linkler patlamış. Giremeyenler için sitenin HTML imajı. Benim örnekler de buradandı diye hatırlıyorum. Daha yeni bir link bulamadım, bu tip hazırlanıp zaten paylaşılmış güncel bir link varsa hiç gerek kalmaz, direkt indirebiliriz. Yada zaten premium hesabı olan biri bulabilirsek tek seferlik kullanabiliriz.

    Kılavuz bu formatta ama bu attığın PDF web-rip gibi, biraz zoom'lanmış, metinler resim olarak basılmış gibi çirkin duruyor. Premium sayfasında indirilebilir örnek PDF var, direkt linki şu. Kapağındaki sembolü mavi olanlar eski versiyon sanırım. Günceller şöyle kırmızı:

    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 26 Mart 2022; 21:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 30 Mart 2022; 22:51:11 >
  • The CRPG Book (Expanded Edition) v3.1c

    681 sayfa | PDF (217 MB) | link


    Ücretsiz gönüllü bir çalışma, zamanla güncelleniyor. Projenin sayfası: link , aktif işlenenler: tablo


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı

    BONUS | 20,000+ RPG oyunu SS'sinin bulunduğu galeri: link

    BONUS | RPG severler için harika bir blog: link

  • Area 51 Bradygames Guide

    146 sayfa | PDF (112 MB) | link


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
    Not: Upload ve kaynak bana ait değildir. Talep gelirse kaldırılabilir.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Bunun PDF halini bulamadım bende ama rar içinde resim halinde buldum. Buradan indirilebilir.


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
  • Müthiş bir arşiv oluşuyor. Çok teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Helal hocam, iyi bulmuşsun bunu. Archive.org'da june2020artbookcollect_202006 koleksiyonunun içindeymiş. Archive.org gerçekten inanılmaz bir arşive sahip, upload edenler bazen dosya isimlerini doğru düzgün yazmadıklarından bazılarını aratarak bulmak imkansız hale geliyor. ~1500 tane guide varmış bende, hala bende olmayan şeylere rastgeliyorum buradan. Diskte yer kalmadı artık, birşey yükleyemiyorum. Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı  Büyük boyutlu PDF'leri küçülterek yer açma planım var, bakalım vakit bulabilirsem bir de bunla uğraşacağım ama kalite kaybı oluyor tabi.


    Konuda daha paylaşılabilecek yüzlerce belki binlerce döküman var fakat çoğu guide ve eski oyunlara ait. İngilizce değil diğer diller de işin içine girince dosya sayısı 3'e 5'e katlanıyor ama onları paylaşmayı düşünmüyorum.


    Ben de PDF değil resimlerden oluşan pek çok döküman paylaşmıştım. Soran bir mesaj gelmedi fakat resimlerden nasıl PDF kitabı yapılır fikri olmayanlar için bir rehber hazırlanabilir.


    Bu arada archive.org'da bazı kitaplar indirilemiyor. Sadece site üzerinden okumak için 1 saatlik, bazılarında 14 günlük erişim hakları var. 14 günlük erişim hakkı alınabilenler sadece adobe'nin ilgili programı ile açılabilen kilitli bir PDF indirtiyor. Bu PDF nasıl noDRM hale getirilir ve heryerden okunabilir yapılır, 14 günlük değil de 1 saatlik kiralanan dökümanlar nasıl indirilir bunlar hakkında da tecrübeye sahibim. Bir rehber de bunun için hazırlayabiliriz.


    Oyun Sanat Kitapları ve Strateji Kılavuzları PDF Paylaşımı
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Üstat sensin hocam. Ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Benimde hafıza sorunum olduğundan elimde o kadar dosya da yok maalesef.


    Archive.org siteside çok karmaşık bir site. Olmadık zip lerin içinden olmadık dosyalar çıkıyor. Sitenin tamamı ne kadar yer kaplıyor çok merak ettim doğrusu. Binlerce dosya var site üzerinde. Benim gördüğüm kadarıyla Japonca, Rusça ve Çince çok döküman var. Dediğin gibi bunlarda işin içine girerse paylaşmanın sonu gelmez herhalde.


    Ayrıca kalite kaybı olacağı için PDF'leri küçültme bence hocam. Mümkünse orijinal bir şekilde arşivlemek daha iyidir her zaman.

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.