Şimdi Ara

oyun alacağım n11.com güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa hayatımda ps4 alıp oyun oynayacağiım dışarda oyunlar çok pahalı ve 200den asağı oyun yok. N11.com da oyunlar oldukça ucuz gözüküyor almak istiyorum fakat güvenilir mi sahte vs olabilir mi.Orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağim alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar tüm oyunlarımı n11 üzerinden aldım özellikle kupon anlık indirimlere denk gelirsen çok uyguna alabilirsin 118 tl ye sıfır pal gta5 aldım en son.Ürünü çok satılan yorumları iyi olan dükkanları tercih edersen sorun yaşamazsın
  • Kupon avatajı olduğu için oyunları n11 den alıyorum hatta ps4üde n11 den aldım faturalı gönderen görmedim aslında almamak lazımda elden bişey gelmiyor fiyatlar çok uçuk

Yani ilk aşamada senin siteden çok, satıcı mağazanın güvenilir olup olmadığını sorgulaman gerek.

n11 nazarında ise, alıcı olarak bir problem yaşadığında hangi yaptırımlara sahip , alıcıyı mı kolluyor satıcıyı mı kolluyor, amazon gibi direk para iadesi yapıyor mu vs. gibi soruları sorman gerek.

mimi --- nopnog --- wolfgangg --- Leprikon

Nintendo Switch Dijital Alışveriş Yaptığım Kişiler :

Domatore --- bahattinkaras --- what_tha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta önce 25 tl lik kuponla birlikte Barcelonagame den last of us aldım. Bir sıkıntı yaşamadım. Kuponu kullanmak için 100 tl ye tamamlamak zorundasın bilgin Olsun

f.ck this sh.t.I'm out!
  • Sahte PS4 oyunu diye bir şey yok. n11 ürün satmıyor sadece aracılık yapıyor, bu yüzden ürünü aldığın satıcının güvenilir olması önemli.

Bir bak bu konuya işini görebilir oyunlar vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çünkü yukarıdaki mesajlardada bahsedildiği gibi site sizi satıcılarla buluşturuyor. Yani hepsiburada.com veya hizlial.com gibi ürünleri tedarik edip kendisi satış yapmıyor. Yaşayacağınız sorun sadece ön siparişlerde vaad edilen sürede oyun elinizde olmayabilir. Veya kargolamada sıkıntı çıkabilir. Aynı gün denilen oyunu günlerce kargolanma süreci bekleyebilirsiniz. Zaten ürünü satın alır almaz para satıcıya gitmiyor sitede bekletiliyor. Ürün size geliyor alıyor test ediyor ve öyle onaylıyorsunuz. Herhangi olumsuz bir durumda satıcı ve siteyle iletişime geçerek ürünü iade edip parayı geri alabilirsiniz. Satın almadan önce satıcıyı inceleyin. Kaç gürün satmış sattığı ürünlerdeki yorumları okuyun. Ayrıca forumda 2.el bölümünüde ziyaret edin. Satın almak istediğiniz oyunu daha ucuza bulabilirsiniz. İlk çıkan oyunun bile 1 yıl önce üretildiğini düşünürsek zaten 2.el oyunlarda sıfır oyun kalitesinde. Boşa yüksek fiyatlar ödemeyin.
    2. el bölümü:http://forum.donanimhaber.com/forumid_629/filt_12177/tt.htm

ρѕη: αcмzѕlи

• bir saat önce last of us aldım umarım sorunsuz ulaşır elime :) yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • iyi günler n11 de bazı oyunlar steamdan daha ucuz benim merak ettiğim benim laptoda cd rom yok bu oyunları n11 bize nasıl getiriyor.. neyine para veriyoruz yani indirme linkine neye anlamadım pek..

Steam'den ucuz olanlar muhtemelen "Key" şeklinde, Steam üzerinden aktifleştirilen ürün anahtarları. Laptopta cd-rom olmaması n11 veya satılan ürünleri ilgilendirmiyor, siz ona göre alışveriş yapacaksınız ne yazık ki.

Her iki mesajda da saçma bi N11 gömme çalışması olmuş gibi bir de, troll müsünüz arkadaş, hiç mi Gittigidiyor vs. de mi kullanmadınız.

Madem oyun 2.eldi, bilmemneydi, niye geri göndermeyip ürünü onayladınız? Satıcının da karnesi önemli, bunları incelemeniz gerekiyordu. Boşa mı bu sitelerde puanlama sistemi var? İkinci el oyunu almış olmanız N11'in suçu değil.

Orijinalden alıntı: Funder

Xbox One'da geriye uyumlulukla oynamak için N11'den "sıfır" Batman:Arkham Origins aldım ama bana ulaşan ürün 2.eldi ve cd de çizikler vardı. Her zaman dijital almanızı öneririm.

tamamen sizin hataniz olmuş oyunu iade edip paranizi geri alabilirdiz. sonuçda bu tip yerler bunun icin var. satici urunu kargolar sizde alip bakarsiniz bir sorun yoksa urunu site ustunden onaylar parada bubsekilde saticiya gitmis olur. yani siz hem beyenmeyip hem onaylamissiz healde veyada sistemden hiç haneriniz yok. n11 satıcı deyildir saticilari bir araya topliyan bir platformdur. gayet güvenli bir şekilde alişveris yapilabiliryor ve güzelde indirimler oluyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.