Bildirim
oyun acmıyor yardım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
assassin's creed rf dir.Sorun cihazının medya seçiyor olması olabilir.Aynı oyunu başka marka bir dvd de kullanarak oynamayı dene _____________________________ -
sorun cihazın media seçmesinden kaynaklanıyor. _____________________________ -
dostum önce gerçekten de dvd yi temizle, eğer problem dewam ederse dvd yi değiştir
dostum fw dende kaynaklanabilir 4x ve 6x fw lerde sorun çıkartıyo benimki 1,4 8x o bile açarken kırk saaat açsammı açmasammı diye çelişkiye düşünüyor
_____________________________ PS4 PRO / Sony KD-55XD8505 / Logitech Z5500Boxx Tech Apexx 4 / Dual Xeon E5-2630v3 16 Core 32 Thread / Water Cooling / Supermicro X10DAi / 32gb ddr4 2133mhz ecc / Nvidia Quadro K5200 / 240gb ssd intel 730 extreme / SeaSonic X-1250W Gold / Philips 288p 4K -
-
Forumda kopya oyun kullanımı üzerine konuşmak yasak _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler