Şimdi Ara

oyun açılırken ekran kartı hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bi oyun indirdim kurdum falan. açılırken verdiği hata şu ;
    ekran kartım ati hd5650

oyun açılırken ekran kartı hatası?

• physx nvıdea kartların ozellıgı degılmı yahu ..?? atıde n alaka !!!

oyun ne ?

bırde baska ekran kartı falan varmıydı sıstemde daha once ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35420325/tm.htm

bunuda ıncleyebılrsınız ..
  • http://www.chip.com.tr/forum/mafia-2-ati-ekran-karti-physx-sorunu_t202527_wp1.html#1163107

burada asagılarda yorumda lınk verılmıs atı kartlardakı cozum ıcın ..
  • kahvaltıyı bitireyım göz atacam tşk
  • PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizildag00

PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım.

şimdi phsyx indirip yüklesem olur mu o sadece nvidia için değil mi? valla silecem yoksa oyunu :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım.

şimdi phsyx indirip yüklesem olur mu o sadece nvidia için değil mi? valla silecem yoksa oyunu :(

Bende x man var.Oyun yüklenirken program kendiliğinden yüklenmiş (ekran kartı ati olmasına rağmen).Bir gün pc yi karıştırırken bu programı gördüm.Bende "benim bilgisayarda nvidia nın ne işi var?" diyerek programı kaldırdım.Sonra X Man nin çalışmadığını fark ettim.Sistem geri yükleme yaptım; programı geri getirdim sorun çözüldü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Bende x man var.Oyun yüklenirken program kendiliğinden yüklenmiş (ekran kartı ati olmasına rağmen).Bir gün pc yi karıştırırken bu programı gördüm.Bende "benim bilgisayarda nvidia nın ne işi var?" diyerek programı kaldırdım.Sonra X Man nin çalışmadığını fark ettim.Sistem geri yükleme yaptım; programı geri getirdim sorun çözüldü.

bende indirip deneyeyim o zaman bi sanmam ama

• Muhtemelen sorunu çözecektir.
  • quote:

Muhtemelen sorunu çözecektir.

atiye yükleneceğini hiç düşünmüyorum :) ama denemekten zarar gelmez umarım :D
  • oldu hocam oynuyorum şuanda çok sağolun
  • Bende böyle bişeye şaşırmıştım ama öyleymiş.
  • quote:

Bende böyle bişeye şaşırmıştım ama öyleymiş.

aynen çok saçma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.