Bildirim
oyun açılırken ekran kartı hatası?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
physx nvıdea kartların ozellıgı degılmı yahu ..?? atıde n alaka !!!
oyun ne ?
bırde baska ekran kartı falan varmıydı sıstemde daha once ? -
http://forum.donanimhaber.com/m_35420325/tm.htm
bunuda ıncleyebılrsınız .. -
http://www.chip.com.tr/forum/mafia-2-ati-ekran-karti-physx-sorunu_t202527_wp1.html#1163107
burada asagılarda yorumda lınk verılmıs atı kartlardakı cozum ıcın .. -
kahvaltıyı bitireyım göz atacam tşk -
PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kizildag00
PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım.
şimdi phsyx indirip yüklesem olur muo sadece nvidia için değil mi? valla silecem yoksa oyunu :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
quote:
PhysX bazı oyunların desteklediği bir program. Kart Ati olsa da bu program olmadan oyun çalışmıyor.Oyun yüklenirken otomatikmen kendisi yüklenmesi lazım.
şimdi phsyx indirip yüklesem olur muo sadece nvidia için değil mi? valla silecem yoksa oyunu :(
Bende x man var.Oyun yüklenirken program kendiliğinden yüklenmiş (ekran kartı ati olmasına rağmen).Bir gün pc yi karıştırırken bu programı gördüm.Bende "benim bilgisayarda nvidia nın ne işi var?" diyerek programı kaldırdım.Sonra X Man nin çalışmadığını fark ettim.Sistem geri yükleme yaptım; programı geri getirdim sorun çözüldü.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
quote:
Bende x man var.Oyun yüklenirken program kendiliğinden yüklenmiş (ekran kartı ati olmasına rağmen).Bir gün pc yi karıştırırken bu programı gördüm.Bende "benim bilgisayarda nvidia nın ne işi var?" diyerek programı kaldırdım.Sonra X Man nin çalışmadığını fark ettim.Sistem geri yükleme yaptım; programı geri getirdim sorun çözüldü.
bende indirip deneyeyim o zaman bi sanmam ama
-
Muhtemelen sorunu çözecektir. -
quote:
Muhtemelen sorunu çözecektir.
atiye yükleneceğini hiç düşünmüyorum :) ama denemekten zarar gelmez umarım :D -
oldu hocam oynuyorum şuanda çok sağolun -
Bende böyle bişeye şaşırmıştım ama öyleymiş. -
quote:
Bende böyle bişeye şaşırmıştım ama öyleymiş.
aynen çok saçma :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X