Bildirim
Oyun açılırken ekran kararması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı fanını kontrol et _____________________________ < Bu ileti hesap makinesi kullanılarak atıldı >
Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin? -
kaldıramıyor sanırım
_____________________________ -
kaldırma sıkıntısı yok da uyumlulukla oynuyorum bazen giriyor, ekran kartı fanına bir bakayım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: geop147
Windows 7 masaüstü pc kullanıyorum. Bazı oyunları (MW3, dead island) açarken açılışta ekran kararıyor ve bir daha düzelmiyor. ctrl alt delete vs. işlemiyor. Dolayısıyla reset atmak zorunda kalıyorum. Pc zarar görmeye başladı artık. Yardımcı olabilecek ?
ekran kartınızın tam modelini yazarsanız daha kolay yardım edilebilir_____________________________ MANGALCI -
Oyun Korsan mı?
uyumlulukta oynuyorsanız xp kurun o zmn
quote:
Orijinalden alıntı: LordFrank
Oyun Korsan mı?
quote:
Windows 7 masaüstü pc kullanıyorum. Bazı oyunları (MW3, dead island) açarken açılışta ekran kararıyor ve bir daha düzelmiyor. ctrl alt delete vs. işlemiyor. Dolayısıyla reset atmak zorunda kalıyorum. Pc zarar görmeye başladı artık. Yardımcı olabilecek ?
ekran kartınızın tam modelini yazarsanız daha kolay yardım edilebilir
NVIDIA GeForce 9800 GT
Oyunlar crackli torrent_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
quote:
ekran kartınızın tam modelini yazarsanız daha kolay yardım edilebilir
NVIDIA GeForce 9800 GT
Oyunlar crackli torrent
sadece bu oyunlardamı yapıyo yoksa pek fazla özellik istemeyen(cs-halflife)oyunlardadamı yapıyo aynı sorunu
bu sorunu şunları deneyerek belki aşabilirsiniz
1- ekran kartınızın driver'ini sitesinden en güncelini yükleyerek
2-dx versiyonunu güncel değilse güncelliyerek(dx güncellemesi için küçük bi program mevcut)
3-en son çare yeniden windows kurarak
yine düzelmezse ekran kartınızda bi sorun olabilir_____________________________ MANGALCI
-
güncel driver yükle %90 düzelecektir
oyunun kurulu olduğu dizinde redustrable adlı dosya var onun içindeki tüm exe dosyalarını çalıştır direct-x ,physics vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 19 Ocak 2012; 16:25:10 >_____________________________ Spooky -
mw3 te düzeldi de dead islan'ı açarken kararma devam ediyor.
dead island'ı yükledikten sonra başladı zaten bu sorun siliyorum, zaten dandik bir oyuna benziyordu
yardımınız için teşekkürler_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler