Şimdi Ara

oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun cd lerini cd writ. yardımıyla nasıl kopyalayabilirim

• nero ile denemedinmi hiç kardeşim.
  • cd writer dısında cd romunda olacak yada yoksa oyunların image larını alıp o şekilde de cd ye yazabilirsin. 2. bi cd rom varsa tak yukarıya oyunu tak writer a boş cd yi aç nero yu cd copy de yazdır...
  • clonecd bu tür harika bir programdır işini görür
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by griswold</i>
    <br />cd writer dısında cd romunda olacak yada yoksa oyunların image larını alıp o şekilde de cd ye yazabilirsin. 2. bi cd rom varsa tak yukarıya oyunu tak writer a boş cd yi aç nero yu cd copy de yazdır...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Nero kullanılacaksa sadece cd-writer olması yeterli. Nero ile <b>Copy entire disc</b> seçeneği kullanıldığında ilk önce okuma işlemini yapar daha sonra yazılabilir cd takın diye uyarır ve hafızasındaki bilgileri yazar.
  • cd clon birebir copya için çok iyi
  • ewet oyunlarda kopyalamayı sorunsuz ve en iyi clon cd yapııyoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMORPG oyun önerisi
    7 yıl önce açıldı
    PS3 TÜRKÇE OYUN
    14 yıl önce açıldı
    Online Oyun Hızı (PS3)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten cd rom suz olmaz demedim en az zaman alacak şeklini anlatmaya çalıştım ama senin dediğin yöntem cd yakma konusunda daha güvenli..
  • nero6 var ben onu kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor
  • sağolun arkadaşlar birde oyunları cd siz nasıl oynayabilirim data kullanmadan bir yerde görmüştüm nero ile oluyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.