Şimdi Ara

Oytun Erbaş İnsanları Yanlış Yönlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu söylediklerinin hesabını nasıl verecek?Yanlış yönlendirmelerin, medyatik olmak için verdiği demeçler yüzünden ölen insanlara ne olacak?Cidden anlam veremiyorum artık.Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor? Bilimsel bir akademi eğitimi almama rağmen bilimsel konularda bu kadar kesin konuşmamam gerektiğini bilirken bir Doçent nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor?Yanlış anlaşılma olmasın ben Oytun Bey in karakterine, yaptığı mesleğin kutsallığına(ki ben de tıp fakültesi için sınava hazırlanıyorum) bir sözüm yok ama gerçekten bizim gibi toplumlarda(insanların edindiği bilgilerinin doğruluğunu çok da umursamadığı)bu statüdeki insanların böyle konuşması beni çok rahatsız ediyor.Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Derin Analizyoutube
    #MASKE KULLANMANIZA GEREK YOK!! | DR.OYTUN ERBAŞ | KORONA
    https://www.youtube.com/watch?v=xeEDxCTJoOU&app=desktop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 7 kere Tus kazanmış hem de dereceyle kazanmış biri kahvedeki dayı gibi hiçbir bilimsel dayanağı olmadan konusmustur. Turklere bulasmaz abiii nedir?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de bundan bahsediyorum, çıkıp insanlardan özür dilemesi gerek. İnsanın yaptığı hatayı kabullenmesi en büyük erdemlerden biridir.

• https://forum.donanimhaber.com/oytun-erbas-konusunda-son-nokta-sagliginiz-icin-bunu-ve-benzerlerini-dinlemeyin--142625602
    bu konuda virolog birinin yazısını ekledim.

oytun nun uzmanlığı fizyoloji...ancak virolog gibi konuşup saçmaladı...

başka bir video da omega 3 hiçbir işe yaramıyor demişti..orda son notumu verdim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Nisan 2020; 0:46:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.