Şimdi Ara

Öyle bir geçer zaman ki hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öyle bir geçer zaman ki yi izleyen var mı bilmiyorum da bizim evde herkes izliyor iyice deli oldum açtım rtük ten şikayet ettim.

    Ahan da bu şikayet mesajım :
    quote:

    İlk çıktığı zamanlar güzeldi ailevi bir konu içeriyordu hatta bazı yerleri öğüt vericiydi aynı hataları yapmamamız için yardımcı oluyordu. Ancak şuanda TV açık kardeşlerim ebeveynlerim bu diziyi izliyor dizide artık önceden olan hiç bir şey kalmamış sadece şiddet intikam v.b insanları kötü etkileyecek davranışlarda bulunuyorlar. Bu haftalarda ki bölümlerde işkenceler yapılıyor eski polisleri iyice psikopat gösterip devleti kötülüyorlar. Bence kaldırılmalı veya ceza verilmeli. İntikam gibi şeyler kabul edilebilir de şiddet hat safhada işkence görenler zincirle bağlanıp polisler tarafından eziyet görenler.. Lütfen görüşlerimi dikkate alıp bir şeyler yapın ya ceza verin ya da kaldırın . Herkes izliyor sonuçta bunu birde erken saatlerde konuyor dolayısıyla ufak çocuklarda rahatlıkla ulaşabiliyor bu diziye.



    Siz ne düşünüyorsunuz? Doğru mu yapmışım yani ceza verilmeli veya kaldırılmalı mı yoksa ben beğenmiyorsam izlememeli ve hiç bir şey yapmamalı mıyım?

    (konu dışına açtım ama bu konu ciddi olduğu için buraya açmaya karar verdim.)



    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.