Şimdi Ara

Oy pusulasını eve götürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oy kullanmaya gidip oy kağıdını cebimize koyup götürmek suç mudur?

Bilgisi olan var mı?

Oy pusulası kolejsiyonu yapıyım diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• götür güzel bir anı olur
  • Nasıl olacak o? Sana kağıdı veriyorlar sonra sen önlerinde kutuya atıyorsun.

• Boş zarf atar pusulayı alır götürür . Ama koleksiyon yapılacak birşey değil bence bu . Oyunu kullanmalısın .
  • Nereden bilinecek imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra ülke niye bu durumda

Aferin sana, iyi düşünmüşsün. Sana ne evetten hayırdan

Sana ne ülkenin geçmişinden geleceğinden

• sana ülkenin geleceği için bir soru soruyorlar

değiştirilecek maddeleri okuyup araştırıp kıyaslayıp doğru kararı vererek seçimini yapman gerek

pusulayı yazıcıyla evde de basarsın. bulunamayacak bir tasarımı yok. ebatlarına bak internette bulamazsan küçük bir cetvelle gir kabine 10 cmlik ölç içeride kaça kaç. aynısını eve gelince çıkarırsın. kimsenin neyin koleksiyonunu yaptığı beni ilgilendirmez ama sana ülkenin geleceği için tanınan karar hakkını boşa harcamadan da o koleksiyonu yapabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

sana ülkenin geleceği için bir soru soruyorlar

değiştirilecek maddeleri okuyup araştırıp kıyaslayıp doğru kararı vererek seçimini yapman gerek

pusulayı yazıcıyla evde de basarsın. bulunamayacak bir tasarımı yok. ebatlarına bak internette bulamazsan küçük bir cetvelle gir kabine 10 cmlik ölç içeride kaça kaç. aynısını eve gelince çıkarırsın. kimsenin neyin koleksiyonunu yaptığı beni ilgilendirmez ama sana ülkenin geleceği için tanınan karar hakkını boşa harcamadan da o koleksiyonu yapabilirsin

Eğer oy pusulası böyle olacaksa adamlar kağıdın renginde bile eveti çağrıştırıyorlar

Ciddiyim şaka yapmıyorum beyaz kağıda damga basmak daha zevkli ve estetiktir ama hayırın rengi mührü basmak için hoş durmuyor zaten kalabalık bir görüntü oluşturmuş.

Saçma bulabilirsiniz ama psikolojik olarak insanı itiyor. Biraz düşünseniz anlarsınız. Temiz bir sayfayı çizmekle dolu bir sayfayı çizmek aynı zevki vermez. Temiz sayfa her zaman daha hoş çizilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.