Şimdi Ara

Oxfam'dan sonra bir 'yardım' rezaleti daha! Depremzedelere seks karşılığı yemek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.haberturk.com/depremzedelere-yardim-eden-kurulusta-korkunc-skandal-yemek-karsiligi-seks-1844028

Oxfam'dan sonra bir 'yardım' rezaleti daha! Depremzedelere seks karşılığı yemek!

ABD merkezli World Vision isimli yardım kuruluşunun bazı çalışanlarının Haiti'de 2010'da meydana gelen depremin ardından deprezemdelere seks karşılığında yemek verdiği iddia edildi

İngiltere merkezli yardım kuruluşu Oxfam çalışanlarının Haiti'de 2010'da meydana gelen depremin ardından depremzedelerle para karşılığı birlikte olduğu iddialarının ardından benzer bir skandal haberi de ABD merkezli World Vision isimli yardım kuruluşundan geldi.

2010'da Haiti'de meydana gelen depremin ardından bölgede faaliyete geçen World Vision isimli kuruluşun bazı çalışanlarının depremzedelerin mağduriyetinden faydalanarak, yiyecek karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri belirtildi.

Yiyecek karşılığı cinsel ilişkiye zorlanan depremzedelerin, depremde ailelerini kaybeden 12-17 yaş arası kız çocukları olduğu belirtildi.

World Vision yetkilileri konunun detaylı bir şekilde incelendiği belirtirken, suçlamaları reddetti.

İngiltere kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle'ın küresel elçiliğini yaptığı World Vision, İngiltere hükümetinden de resmi finansal destek alan yardım kuruluşlarından biri olarak görülüyor.

• sapık heryerde sapıktır. .ırz düşmanı namussuz, o...pu sapıkların ırkı,allah'ı,eğitimi , parası pulu farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scooting2563

sapık heryerde sapıktır. .ırz düşmanı namussuz, o...pu sapıkların ırkı,allah'ı,eğitimi , parası pulu farketmez.

Sapık, hasta bir kişi olur veya iki olur. Bunlarınki sırf şerefsizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek İslam değil mi millet hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Gerçek İslam değil mi millet hadi

Müslümanlıkla ne alakası var? Bu puştluğu yapan,ABD merkezli World Vision kuruluşu yani Hristiyan kuruluşu...

Herseyi Muslumanlara baglamalarindan dolayi ironi yapmissin sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 20 Şubat 2018; 18:46:49 >
  • Bastirilmis, tutucu bir cevrede buyumusler. O yuzden cinsel aclik yasamislar.

Modern ulkelerde boyle birsey olmaz.

Egitim sart.

Ezilmis ve baskilanmis bir hayatlari varmis. vs vs.

Neymis demek ki hepsi masalmis.

Gercek olan ise, nokta nokta olmanin bahanesi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lumibrite

quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Gerçek İslam değil mi millet hadi

Müslümanlıkla ne alakası var? Bu puştluğu yapan,ABD merkezli World Vision kuruluşu yani Hristiyan kuruluşu...

Herseyi Muslumanlara baglamalarindan dolayi ironi yapmissin sanirim.

Evet.

Ayni olayi muslumanlar yapsa bazi sahislar gelip muslumanlar boyle iste gercek islam bu degil diyor ya , ona gonderme yapiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.