Şimdi Ara

Ovi Store'dan Bilgisayara Program İndirme (Resimli Anlatım) Türk Forumlarında İlk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
47.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filozof80

ovistore deki uygulamaları indirebilenler burada paylaşabilirse daha iyi olur sanırım.

Ben indiriyorum yaptığım sadece kurulum önergelerine izlemek oldu. İndiremiyen arkadaşların tarayıcılarıda sorun olmalı konuda hiç bir sorun yok. Arkadaş sayesinde onlarca mb. kar ettim
  • oldu sonunda teşekkürler ne var ne yok indirmeye başladım :)
    pc de kullandığım bazı güvenlik programları downloadlarda herşeye şüpheli dediği için sorun çıkartıyordu kapatınca sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf32

kardeş bilgidayardan menu çubuğundan araçlar kısmından klarör seçenekleri ordanda görünüm deyin dosya uzantılarını gösterme d,ye biyer var onun tikini kaldırın sonra dosyaların uzantılarını dilediğiniz gibi değiştirin ben denemdim arkadaşın verdiği şeyi çok güzel çalışıyor allah razı olsun diyorum

Arkadaşın anlattığı gibi yapın işe yarıyor :)

Teşekkürler proğram için
    wolf32 bu anlatım içinde sana teşekkürler
  • arkadasım telefonum N73. bunun için içerige nasıl gececem. 5800ile baglanıyo göruyor ya. N73 içerigine nasıl gececegim..
  • serfirsoft anlattıgın herseyi yaptım. steye giriyorum ama XML dosyasında 5800,N97 vb. oldugu için kendi telefonumun (N73) programlarını nasıl görebilirim, nasıl indireceğim? şimdiden tesekkürler. çok işe yarayacak
  • arkadaslar lütfen yardım edin.. cewaplarınızı bekkliyorum!!!
  • Arkadaşlar..
    ovi mağazadaki windows live messenger 'ın kurulum dosyası olan var mı ?? ovide bulamıyorum windows live messengerı diğerleride onun kadar güzel değil
  • "... Boşuna dememişler Türk Milleti dünyanın en zeki insanıdır İStesin yeter diye:) Emeğine sağlık hocam.
  • konu acılalı hayli bir zaman olmus ama gercekten ihtiyacım oldugu için güncelliyorum konuyu. benim elimde nokia x6 var. yukarıda anlatılanları yaptım ama olmadı. benim görüşüm burada sadece belirtilen telefon modelleri için ayar yapılmış. o yüzden indirdiğim programları kuramıyorum. sorum ise x6 için ayarları nasıl yapabiliriz?
  • Tamda Bunu Arıyorum İlk Başta Karışık Göründü Ama Yaptım Çok Saol Allah Sizin gibileri başımızdan eksik etmesin

• Bir ara denemeliyim mesajım bulunsun..
  • Merhabalar.Yararlanmanıza Sevindim Arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: mchayat

konu acılalı hayli bir zaman olmus ama gercekten ihtiyacım oldugu için güncelliyorum konuyu. benim elimde nokia x6 var. yukarıda anlatılanları yaptım ama olmadı. benim görüşüm burada sadece belirtilen telefon modelleri için ayar yapılmış. o yüzden indirdiğim programları kuramıyorum. sorum ise x6 için ayarları nasıl yapabiliriz?

mchayat Arkadaşım Sende Bu Ayarı Kullanarak Yöntemi Uygulayabilirsin....
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.4; Series60/5.0 NokiaX6-00.1/20.2.005; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/525 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 BrowserNG/7.2.3
  • Teşekkürler yolculuktan geldim mesajım bulunsun yarın deneyeceğim...
  • güzel 2 program indirdim çalışıyor
  • Öncelikle emeğiniz için teşekkürler.
    Ben N8-00 kullanıcısıyım. Hazırladığınız N97 ayarları ile yöntemi deneyerek Ovi Store'dan 2 oyun indirdim.

Ancak gördüğüm kadarıyla oyunları cihaza kurarken mutlaka yükleme esnasında İnternete bağlantı istedi. İnternete bağlanıp oyunları cihaza kurabildim ve çalıştırdım.

Oyun dışında bir uygulama denemedim. Belki de sadece oyunlara has bir durumdur.
    Tekrar teşekkürler...

Edit: Mümkünse N8-00 ayarları yapılmış bir Agent_Switcher yükleyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 21 Kasım 2010; 0:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Öncelikle emeğiniz için teşekkürler.
    Ben N8-00 kullanıcısıyım. Hazırladığınız N97 ayarları ile yöntemi deneyerek Ovi Store'dan 2 oyun indirdim.

Ancak gördüğüm kadarıyla oyunları cihaza kurarken mutlaka yükleme esnasında İnternete bağlantı istedi. İnternete bağlanıp oyunları cihaza kurabildim ve çalıştırdım.

Oyun dışında bir uygulama denemedim. Belki de sadece oyunlara has bir durumdur.
    Tekrar teşekkürler...

Edit: Mümkünse N8-00 ayarları yapılmış bir Agent_Switcher yükleyebilir misiniz ?

Merhabalar Eklentiyle Aşağıdaki User Agentı Kullanırsanız N8'e Çok Daha Rahat İndirme Yapabilirsiniz.

(Symbian/3; S60/5.2 Mozilla/5.0; NokiaN8-00/10.0.000; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1) AppleWebKit/525 (KHTML, like Gecko) BrowserNG/7.2

• güzel gerçekten tebrikler.dailymobile da yoksa oraya da eklemelisin.
  • msjım bulunsun...
  • Warol baba
  • E63 içinde o ayardan varsa alabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.