Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    Oyunda en nefret ettiğim kitle artık ''troller'' değil. Eskiden öyleydi de artık ''beyinsizlerden'' nefret ediyorum. Ben Sombra ile oynarken, rakibin arkasında gizlenirken Zarya ile geyiğine Projected Barrier gönderip yerimi belli eden de oldu. Güldüm geçtim muhtemelen eleman da gülmüştür... Geçen Zenyatta ile ulti açmışım dibimde benim takımdan 1-2 kişi falan daha var bizim Reihard hâlâ shield açıyor. Üstelik enerjisi doluydu hemen dibinde de düşmanlar vardı. Öküz baltasını sallasa en az 4kişiyi öldürecek haberi yok! Hadi diyelim akşamdan akşama oynayan bir adamsın, zenyatta'nın ultisi saniyede kaç enerji doldurur bilmiyorsun, arkadaş insan daha ilk gördüğünde bu ultinin hayvan gibi enerji doldurduğunu anlamaz mı? Symetra ile oynuyorum oyunun sonları hızlı gitmemiz lâzım. Baktım tanklar benim teleportu kullanmıyor. Mal gibi yürüyorlar. Pls press ''F'' use teleport yazınca kullanmaya başladılar. Onun dışında oyun bitene kadar ulti kullanmayan tipler var ki onlara diyecek sözüm yok.
    Şu oyundaki takım arkadaşı olarak seç veya seçme kısmı en az 1000 oyuncuya yükseltilmeli. Bakarım kardeşim adam beyinsiz bundan bir cacık olmaz oynamam. Veya beğenirim bazılarını tekrar oynamak isterim onlarla.




  • Arkadaşlar tekrar başlamaya karar verdim...
    Videolar ile Echo baya hoşuma gitti. :)
    Normalde lucio oynamayı seviyorum.
    İyi oyuncu değilim yinede.
    Oynamak isteyenler mesaj atabilirler. :)
  • Oyuna toxic kitlesinden ötürü 2 ay filan ara vermiştim. Geçen gün yeniden başladım ranklarım : Tank Plat, Dps oynamıyorum, Support Plat. Aşırı sağlam bir oyuncuyum gibi bi iddiam yok ortalama bir oyuncuyum yeri gelince coştuğum oluyor. Yaş 20.. küfürsüz ve saygılı bir biçimde oynamak isteyen eklesin Prayer#21311

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başladım ben de. 60 tlye aldım rus hesapla. tek sorunum ping oldu. 80-100 arası seyrediyor normal midir?

    bir de rekabetçi giriyorum ama arada smurf geliyor. daha oyun başlarken hepimiz smurfuz di mi diyor adam :D sonra kaybedince trash team omg diyor. lan smurf hesapla geldiysen buyur taşı oyunu.
  • Bu oyun oynadığım ilk ve son Blizzard oldu bir daha da bulaşmam bu berbat ötesi firmanın oyunlarına. Nedenini kısaca anlatayım. Oyunu satın alalı 7 ay oldu o süreden beri efendi bir şekilde oyunumu oynadım, chatten bir kez bile kötü söz, küfür vs yazmamış biri olarak 2 gün önce suçsuz yere hesabım kalıcı olarak kapatıldı. Son zamanlarda ping değerlerim normalden yüksek seyrettiği için çözüm arayışına çıktım. Belki düşer diye vpn programı kullanmayı denedim ve birkaç saat içerisinde sözde hack kullandığım nedeniyle hesabımın kapatıldığı mailini aldım. Hemen itiraz için durumu izah eden bir ticket attım ama az önce olumsuz bir cevap aldım. Sözde bu durumları çok ciddiye alıyorlarmış ban atmadan önce iyice araştırıyorlarmış ve benim hack kullandığıma kanaat getirmişler. Cevap hakkı bile tanımamışlar sonlandırmışlar tartışmayı. Kullanmadım anasını satayım hayatımda hiçbir oyunda hack kullanmadım ben.

    Bir de oyuna 100 lira gibi azımsanamayacak bir rakam verdim ama üzüldüğüm şey bu değil suçsuzken suçlu duruma düşmek, haksızlığa uğramak. Bir taraftan işin peşini bırakmayayım uğradığım haksızlığı blizzard forumunda ve reddit gibi yerlerde anlatayım diyorum ama maalesef ingilizce seviyem de uzun uzun paragraflar yazıp kendimi savunabileceğim seviyede değil. Sadece oyuna harcadığım zaman ve emekle kalakaldım böyle.




  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    su iç paladins oyna
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Diger taraftan bakarsan oyunun cikisi çok uzun zaman olsada firma oyunu kontrol ediyor. Buda firmanin takdir edilesi oluyor. Demekki vpn kullanmak yasak öğrenmiş oldun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun beni plata attı daha ilk rekabetçi serimde. diamonddan bile başlayabilirdim ama son oyunda net gitti loss saydı. Şimdi de rekabetçi girmeye korkuyorum millet sağlam sövecek gerçek rankım bu olmadığından...
  • Paladins sarmaz bence ow dan sonra.
  • Evet firma çok takdir edilesi gerçekten iyi bir oyuncuyu birkaç kişi report edince hack diye banlatabiliyorsun. Blizzard forumunda azıcık takılırsan ne kadar insanın haksız yere banlandığını görürsün. Üstelik defalarca ticket atmadan hakkını aramdan bir sonuca da ulaşamıyorsun. Vpn kullanımı falan da yasak değil ayrıca. Yüksek rankdaki oyuncular da dahil birçok oyuncu diğer serverlarda oynarken ping düşürmek için kullanıyor. Bilip bilmeden konuşma burada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schadenfreude666

    Evet firma çok takdir edilesi gerçekten iyi bir oyuncuyu birkaç kişi report edince hack diye banlatabiliyorsun. Blizzard forumunda azıcık takılırsan ne kadar insanın haksız yere banlandığını görürsün. Üstelik defalarca ticket atmadan hakkını aramdan bir sonuca da ulaşamıyorsun. Vpn kullanımı falan da yasak değil ayrıca. Yüksek rankdaki oyuncular da dahil birçok oyuncu diğer serverlarda oynarken ping düşürmek için kullanıyor. Bilip bilmeden konuşma burada.
    forumlarda perma banlanan çok fazla kişi gördüm ben de. wow forumlarında özellikle. ama hepsinin sağlam gerekçeleri vardı. sadece gerekçeler hatalı idi. mesela adam yan hesabına gold atmış 1000 TL değerinde. sistem de bunu gold satışı olarak algılayıp perma banı çakmış ikisine de. bir yandan bakınca sebebi var ama bir yandan bakınca hatalı. muhtemelen yeterli delille hesap açtırılabiliyordur. vpn ise ban sebebi değilmiş araştırdığım kadarı ile. gözden kaçan birşey olabilir mi?? çünkü benim bir arkadaş cs:go'da vac ban yiyince beni çok oyalamıştı ve korkutmuştu. çünkü hiçbirşey yapmadığını iddia etmişti uzun süre. sonra birgün dedi ben hack açtım ama botlarla denedim sonra sildim. boşuna adama format vs attıracaktım sebebini bulamadık diye. meğersem açmış hile 5dk'lığına bile olsa. belki sizin de vpnde kullandığınız ipden daha önce birisi hack ile oynamıştı sizde aynı ipden dolayı ban yediniz.




  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hack açmam için sebebim bile yok ara sıra 2-3 saat oynayan casual bir oyuncuyum. Oyuna başladığımdan beri toplasan en fazla 50 kere competitive oynamışımdır hatta son zamanlarda hiç oynamıyordum bile. Vpn açtığımda ilk başta abd lokasyonu ile bağlandım orada pingin çok yüksek olduğunu görünce hızlıca fransa lokasyonuna geçtim onda oynamayı denedim. İlk banlandığımı görünce hızlıca lokasyon değiştirdiğim için hesap paylaşımı, hacklenme vs gibi sebepler yüzünden banlandığımı düşündüm ama hack programı kullanmışım sözde.

    Kullandığım vpn hack programı olarak algılandı desem bir sürü insan vpn kullanıyor bir benim başıma gelemez böyle bir şey. Dediğiniz gibi kullandığım ipden başkası hack açtı daha öncesinden muhtemelen banlanan ben oldum. Ama bunu nasıl anlatacağım bu insanlara bilmiyorum. Attığım ticket'a klasik ''banlanmanız için kanıtlarımız vardı'' gibi otomatik mesajlarla yanıt verdiler ve tartışmayı sonlandırdılar. Forumda konu açtım orada da biz bir şey yapamayız ticket atın diyorlar. Son çare olarak reddit'deki blizzard bölümüne konu açacağım yardım isteyeceğim insanlardan. Umarım haklanırım ilk defa bu tarz bir haksızlığa uğruyorum ve insanlara derdimi anlatamamak çok sinir bozucu.




  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz oyunlar arka planda çalışan servisleri kontrol ediyor. Hile yazılımıymış gibi algılanabilen bir program çalışıyor muydu sisteminizde? Mesela bazı mouseların makro atama yazılımları, autohotkey, cheat engine tarzı programlar sen o oyunda kullanmasan bile sırf arkada açık diye banlatabiliyor.

    Overwatch'da otomatik banlar genelde chat banı tarzı oluyor yani toxiclikten dolayı çok kez report yersen sistem otomatik olarak mute atıyor ya da suspend. Hile banlarında sistem dediğim gibi arka planda çalışan şüpheli bir dosya tespit ettiyse zaten direk ip ve hardware ban atar, bu yasağı yeni hesap açıp oyunu tekrar alsan bile aşamazsın. Yok eğer birisinin report etmesi üzerine banlandıysan onda da maçını izleyip karar veriyorlar hile olup olmadığına. Ama aynı maçtan çok sayıda report gelmesi lazım sanırım yoksa her reportlananın maçını izleyecek halleri yoktur.

    Bir de şöyle bir olay var. Ben de bazen amerika serverlarında oynuyorum çünkü ping yüksek olmasına rağmen packet loss olmadığı için daha stabil oluyor ve herkes team chatten ingilizce konuştuğu için daha düzgün bir ortam oluyor. Bir seferinde sanırım east coast serverına denk geldim pingim orada oynayanlara göre çok yüksek olduğu için birisi beni vuramayıp ölünce "karakterin atlaya zıplaya yürüyor hile mi kullanıyorsun" yazıp reportlamıştı. Yani böyle gerizekalının birinin reportlaması yüzünden de güme gitmiş olabilir hesabın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 14 Haziran 2020; 21:23:4 >




  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Arka planda throttlestop çalışıyordu bir de vpn dışında. Ama onun bir zararı yoktur herhalde zaten epeydir kullanıyorum. Vpn ile girdiğimde sadece ping değerlerini kontrol edip çıktım oynamadım değerlerin yüksek olduğunu görünce. Reportlandığımı düşünmüyorum muhtemelen bir önceki mesajımda dediğim şey gerçekleşti. Masum olduğumu kanıtlamak için benim yapabileceğim bir şey yok mudur hocam? Zira ne kadar ticket atarsam atayım bir sonuç alamayacağım gibi geliyor bana.
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Normalde ban appeal yapılabiliyor ticket üzerinden. Hatta yeniden incelemeyle banı kaldırılanlar da görmüştüm. Ama derdini düzgün bir dille anlatmak gerekiyor. Bozuk gramer ve yazım hatalarıyla direk 1-0 yenik başlıyorsunuz. Dünyada böyle bir algı var genelde hileciler medeniyet olarak pek gelişmemiş ülkelerden çıktığı için "bozuk ingilizce = kesin hilecidir" kafası değişmedi henüz. Sen ban appeal yaparak ticket attığın halde 2. kez inceleyip kararlarını değiştirmedilerse senin bilmediğin bir durum olmuştur.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğimce özen gösteriyorum gramere. Henüz bir kere itiraz ettim cezaya, ikinci kez daha açıklayıcı ve uzun bir ticket atmayı düşünüyorum ama dediğim gibi okuyacaklarından bile şüpheliyim. Pek umudum yok yani. İlk ticket'da oluşan diyalogu atayım buraya hocam. Nasıl konuşmam gerektiği, yazmamın önemli olduğu şeyler hakkında fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

     Overwatch [ANA KONU]

     Overwatch [ANA KONU]




  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Evet zaten tekrar inceledik ve sunulan kanıtı geçerli bulduk demişler. Yani otomatik ban değil de ya birisi reportladı ya da cidden vpn yüzünden banladılar kanıt falan yazdığına göre. Pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum zaten düzgün anlatmışsın derdini, 2. kez inceledik ve alınan kararın doğru olduğuna karar verdik yazmışlar. Aşağıda attıkları code of conduct linkine gir bak orada yazan herhangi bir şeyden dolayı banlanmışsın.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Attıkları link açılmıyor bile hocam page not found sayfasıyla karşılaşıyorum. Ayrıca bana attıkları mailde direkt hack kullanmaktan banlandığımı belirtmişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schadenfreude666 -- 14 Haziran 2020; 22:40:39 >
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
     Overwatch [ANA KONU]

    İkinci kez ticket attım şu şekilde cevap verdiler. Son cümlede delil gösterirseniz banı kaldırabiliriz demek istiyorlar gibi geldi bana, yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Hayır tekrar inceledik ve ban devam edecek diyor. Son cümlede tekrar iletişime geçerseniz bilgilerinizi yeniden vermeyi unutmayın çünkü kişisel bilgileri saklamıyoruz demiş.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.