|
Şu oyunun ikincisi çıksa da kurtulsak. Tek isteğim hikaye modunu botlarla oynamak. Milletin mallığı insanı deli ediyor. Oyunda en sevdiğim 2. healer Zenyetta daha alır almaz Zen alma main healer al,report him cart curt yazandan bıktım. Adamlarda zenyetta seçildiğinde ben nasıl oynamalıyım diye bir fikir yok. Paşalara sen uyacaksın. He oyunda diğer 5 kişi berbat karşı takım süper mi oynadı yenildiniz tek suçlusu var olanın o da sen(!). Diğer taraftan Blizzard'ın işbilmezliği de var. Brigette seçiyorum millet seçme dediğinde bir şey diyemiyorum çünkü çoğu haritada tamamen işlevsiz. İdeal senaryoda önde bir veya iki tank, sağda solda dps gidiyorsunuz Repair Pack attın tanka 2 saniyede 110 heal tamam güzel ama işler azıcık ideal senaryodan çıksın, öndeki tank ölsün senin de shield(ki 250 çok az) kırılsın sen bittin. Hele ki dps tarafından uzaktan sana hasar veriliyorsa elini kolunu çek klavyeden uğraşma hemen öl. Kaldı ki Brigitte açısından en ideal senaryoda bile diğer healerların ondan aşağı kalır yanı zaten yok! ama öndeki tank ölürse sana da uzaktan ateş edildiğinde diğerleriyle düşmanı öldürme şansın tabi ki var. Diyebilirsiniz ''Brigitte dar alanda etkili Rocket Flail menzili 6 metre'' bence dar alanda etkisi bile kendisini seçtirecek ölümcül zaaflarını affettirecek boyutta değil. Dğer healerlar ile Brigitte'yi öldürdüğüm çok oldu. en büyük silahı Shield Bash. O biraz işi bozuyor yalan yok. Şu haliyle baştan aşağı rework yemeli ama adamların şu anda öyle bir şeye uğraşacaklarını sanmıyorum. Gözleri çoktan 2. oyundadır. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt