Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Overwatch'un resmi sitesinde ve Twitter adresinde bir kaç gelişme var, oyunun çıkmasından önce yeni bir kahramanın tanıtımı mı? acaba diye düşünmüyor değiliz.

http://www.turkow.com/atlas-haber-ajansi-doradodan-bildiriyor/

Overwatch resmi çıkışının geri sayımı turkow.com üzerinden takip edebilrsiniz!

Overwatch [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 19 Mayıs 2016; 19:41:56 >

• UstaUser kullanıcısına yanıt
    Hocam AMD FX 4100 işlemci yeter mi oyun için şimdi perişan olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Minimum (30fps için):

İşletim Sistemi: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (En Güncel Service Pack)
    İşlemci: Intel Core i3 veya AMD Phenom X3 865
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, veya Intel HD Graphics 4400
    Direct X: Direct X 11
    RAM: 768 MB VRAM, 4 GB System RAM
    ALAN: 7200 RPM ile 5 GB kullanılabilir HDD alanı
    Önerilen (60fps ve üstü için):

İşletim Sistemi: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (En Güncel Service Pack)
    İşemci: Intel Core i5 veya AMD Phenom II X3, 2.8 GHz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya ATI Radeon HD 7950
    Direct X: Direct X 11
    RAM: 2 GB VRAM, 6 GB System RAM
    ALAN: 7200 RPM ile 5 GB kullanılabilir HDD alanı

diğer sorularınız için:http://www.turkow.com/overwatch-sikca-sorulan-sorular/

• fx6300 ile 130fps civarı performans alıyorum tabi patlamalar çatlamalar aksiyonun dibini görünce 90'a iniyor.

fx4100 işlemci tabi daha eski bir işlemci ama canını sıkmayacak derecede oynatır diye düşünüyorum. ekran kartı da önemli tabi ram vs hepsi bir bütün etki ediyor fps'e.

fx4100 ile ayarlarda düşürüp vysnc açık oynamanı öneririm 60fps sabit kalır diye düşünüyorum ben.
  • Teşekkürler anlaşılan medium-high arası oynayabilirim.

@Zaris

Hocam ben BF4 ve BF3 oynarken çok sıkıntı çektim,sabit 60 fps göremedim. Bu aralar 6300 alayım diye düşünmüştüm fakat Zenmate işlemciler çıkacak derken iş uzadı,seneye için de üniversite sınavım çıktı derken iş baya bir çuvalladı.

Neyse para biriktirip almak lazım oyunu
  • quote:

Teşekkürler anlaşılan medium-high arası oynayabilirim.

@Zaris

Hocam ben BF4 ve BF3 oynarken çok sıkıntı çektim,sabit 60 fps göremedim. Bu aralar 6300 alayım diye düşünmüştüm fakat Zenmate işlemciler çıkacak derken iş uzadı,seneye için de üniversite sınavım çıktı derken iş baya bir çuvalladı.

Neyse para biriktirip almak lazım oyunu

ben oyunda çok fazla optimizasyon sıkıntısı görmedim hocam. battlefield geniş alan ve daha çok içeriği olan bir oyun. orada fps sıkıntısı çekmen normal bu işlemciyle. yeri geldiğinde 50 tane adamla tankla tüfekle uçakla savaşıyorsun vs vs daha geniş çaplı oyun.

ama overwatch haritalar ufak ve dar. 6v6. minion yok vs vs. açık alan oyunu değil optimizeside iyi gibi. bence çok başın ağrımaz. ekran kartı ve ram neydi bu arada oda önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Mayıs 2016; 20:55:47 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    MSI 660 TI Power Edition

8 GB Ram
  • quote:

MSI 660 TI Power Edition

8 GB Ram

bence bir sorun yaşamazsın hocam oynarken en kötü bi kaç ayar değiştirirsin ki herkes değiştiriyor ben bile düşürüyorum daha akıcı olması için rahat oynarsın diye düşünüyorum.
  • Üstat oyun fazlasıyla optimize sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Mesela bende 445 var phenom ll 4x (Ekran kartım iyi. r9 280 serisinden bir kart). Default ayarda 70 fps alıyorum. Diğer oynadığım oyunlarda 60 fps alamıyordum.
  • quote:

Çalıştırır ama tam verim alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda klan kurma gibi bişey var mıydı ? Hatırlayamadım betada yoktur belkide . Birde betadayken oynadığımız hesaplar silinecek mi ? Bir kaç skinim vardı mesela onlar gidecek mi acaba
  • Bunuda buraya bırakayım..en iyi hareketlerimden birisi...

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Hesaplar sıfırlanıcak.
  • Oyunu durma-play'den almak istiyorum. Bu site güvenilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 20 Mayıs 2016; 0:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Oyunu durma-play'den almak istiyorum. Bu site güvenilir mi acaba ?

hocam ben oradan 2 adet mmorpg oyun aldım temizdi.

2 arkadaşımda 3-5 defa oyun almışlığı var.

world of warcraft ön sipariş ile almış arkadaşlarım var bir problem yaşamadık. benim önerim en temizi ve ucuzu blizzard üzerinden 119 liraya almak dolar kuru ile.

durm4play fiyatı yükseltmiş 134 liraydı 149 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Oyunu durma-play'den almak istiyorum. Bu site güvenilir mi acaba ?

hocam ben oradan 2 adet mmorpg oyun aldım temizdi.

2 arkadaşımda 3-5 defa oyun almışlığı var.

world of warcraft ön sipariş ile almış arkadaşlarım var bir problem yaşamadık. benim önerim en temizi ve ucuzu blizzard üzerinden 119 liraya almak dolar kuru ile.

durm4play fiyatı yükseltmiş 134 liraydı 149 olmuş

Ha 120 vermişim ha 150 30 lira için o skinler ve verdikleri yeterli arasında 50+₺ fark olsa tamam derdim ama durma-play 150, kinguin 155 tl falan origins alalım sonra başımız ağrımasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 20 Mayıs 2016; 0:41:26 >

• Soldier:76'nın sinematiği geliyor "HERO"!

http://www.turkow.com/soldier76in-sinematigi-geliyor-hero/

Overwatch [ANA KONU]
  • Ashandle kullanıcısına yanıt
    altyazılı heyecanla bekliyoruz
  • Arkadaşlar bu oyun, solo olarak oynanırsa zevk verir mi?

Yani arkadaşım ve takımım yok, girip rastgele oynayacam, zevk alır mıyım? 40 avroyu boş yere bayılmayayım
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Pek vermez, sonuçta bu takım oyunu, tek başınıza tüm takımı taşıyamazsınız fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 20 Mayıs 2016; 11:45:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.