Şimdi Ara

Overlord PAL (Region Free) Çıkmıştır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayımcı: Codemasters
    Yapımcı: Triumph Studios
    Tür: Fantastik Aksiyon Macera
    Çıkış Tarihi : Haziran 26, 2007

Overlord PAL (Region Free) Çıkmıştır

• Oyunu oynayanlar yazsın izlenimlerini.. Almaya değermi?
  • Demosunu hiç beğenmemiştim. Zaten Darkness varken bu alınıp oynanır mı tartışılır.
  • Ya tuhaf bir oyun bu ya resimdeki sovalye sensin elinde adete göre o ufak şeylerden veryorlar hem sovalyeyi hemde o ufak yaratıları kontrol ediyon bağda bahçede kuzu avlıyon , demoda cidden böyleydi dayanamamıştım blacksitearea51 demo varken bunamı bakıcaktım, ama blacksitearea51 manyak bişey heleki o patlama sahnesi ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 26 Haziran 2007; 8:58:16 >
  • Süper oyun bu ya çok beğendim demosunu tam sürümünü kesin alacam.
  • Oynayanlar beğenmiş genelde.Notuna bakalım bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 26 Haziran 2007; 11:25:34 >
  • Bir nevi Dungeon Keeper stili oyun.Espriler güzel, komik..Gayet eglenceli bir oyun.Her zaman kötü olup sagı solu yağmalama fırsatımız olmuyor.Kısacası oynanması gereken güzel bir oyun.Sever çoğunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ohhh be 99 yılında çıkan dungeon keeperdan sonra güzel olacak baya
  • dungeon keeper ne oyundu...
  • ign 8.1 vermiş
  • karanlık bir lord ve emrinde garip gremlin ordusu...komik yaratıklar..

ve cokk sakarlar .. bakalım nasıl bir oyun ..:)
  • SS'ler tükenmiş, herhalde sıcaktan kime makinasını açmıyor ;
  • Live destegi nasil acaba? Oda çok önemli...
  • PC'de oynadım, espriler filan güzel, minionları kontrol etmek başlarda çok zevkli ama sonradan çok sıkıyor yalnız arada yeni komikler de yapmıyorlar değil.
    Fetch görevler çok fazla ve çok sıkıyor. Yalnız arada eğlenceli görevler de geliyor.

Son yıllarda gördüğüm belkide en berbat kamera bu oyunda, tahammül edilir gibi değil. Bu konuyu araştırmadan oyunu almayın. X360 versiyonundaki kamera PC'dekinden farklı değilse uzak durun derim.
  • Bu oyun çok zevkli, grafikler güzel, espriler çok iyi..En basidinden oynanış olarak farklı bir oyun...Bir nevi Pikmin stili diyebiliriz GC deki...
  • Desenize Avrupa rekor kıracak çünkü herifler paso böle oyunların reklamını yapıyo

Mario, Zelda, Sonic vs,vs,vs,
  • asiri matrak ve zevkli bir oyun . tavsiye ederim herkeze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.