Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu beer kettle mı nedir nerde bilen var mı??? Dwarfların ordaki bira yapılan yeri tamamen taramama rağmen bulamadım..
    Acaba o kollarla falan açılan bi kapı falan mı var?

Bir ss koyabilirseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: voxi

quote:

Orjinalden alıntı: talanas

http://www.imageshack.com/ adresini bir kurcala arkadaşım. Foruma oraya upload ettiğin resmin linkini kopyalarsan gözükür resimlerin.

talanas sen hala buralardamısın :) kurcaladım ama upload kısmını bulamadım birazdaha açsan :)

Hala buralardayım overlord fan club onursal üyesi seçilicem

Dostum sırayla:
    image hosting >> free image hosting seçeneklerine tıklıyorsun. ordan seni başka bir siteye yönlendiriyor zaten.
    boş slotlar görüceksin ekranda 4 adet; birisinin yanındaki choose tuşuna bas ve upload ediceğin resmi seç bilgisayarından. Sonra aşağıdaki kocaman upload tuşuna tıkla sana bir sürü link vericek çeşitli formatlarda.

http://imajr.com/xxxdosyaadı şeklinde olan linki kullanıcaksın. Yeni mesaj yazarken mesajı yazdığın bölmenin üstünde colour list image code gibi buttonlar var bak, image tuşuna bas sonra dediğim adresi kopyala sonra tekrar image tuşuna bas ki komutu sonlandırsın.
    eğer doğru yaptıysan komut [ima ge]http://imajr.com/th/dosyaadı[/simage] şeklinde gözükecek ve sonuç aşağıdaki gibi olucak. (komutu bozmak için boşluk bıraktım yoksa o da resim gözükürdü)

Overlord (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 31 Temmuz 2007; 14:05:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

GERÇEKTEN BAYAĞI GÜZEL BİR OYUN hoşuma gitti bu arada yere düşen balta vs ..bışak nasıl alınıyo..??

sol tuşa basılı tutuyosun ( kılıcın olduğu yere doğru ) minnionlar alıyo

yada önce sol tuşa basılı tutuyosun sonrada sağa basılı tutup minnion ları kendin yönlendirip onu alıyosun

teşekkürler killercreek peki o elinizde parlayan bi silah var sarı gibi yanıyor onu buluomusunz kendiniz, yksa ilerledikçe kendiliğinden veriliomu bölüm geçtikçe..bende en baştaki bir silah var balta mı ne..ztn 1-2 blm oynadım...

• oyunu herkese tavsiye ederim arkdaşlar benimde kafamda soru işaretleri vardı aldım 1-2 saat oynadım şu anda tatildeyim oynayamıyorum ama oyun gerçekten çok güzel olmuş..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

quote:

GERÇEKTEN BAYAĞI GÜZEL BİR OYUN hoşuma gitti bu arada yere düşen balta vs ..bışak nasıl alınıyo..??

sol tuşa basılı tutuyosun ( kılıcın olduğu yere doğru ) minnionlar alıyo

yada önce sol tuşa basılı tutuyosun sonrada sağa basılı tutup minnion ları kendin yönlendirip onu alıyosun

teşekkürler killercreek peki o elinizde parlayan bi silah var sarı gibi yanıyor onu buluomusunz kendiniz, yksa ilerledikçe kendiliğinden veriliomu bölüm geçtikçe..bende en baştaki bir silah var balta mı ne..ztn 1-2 blm oynadım...

Oyun ilerledikçe değişik forgelar buluyorsun. İlk forge'u bulduktan sonra armory odası açılıyor, zırh ve silahlarını oradan yapıyorsun.

•  Overlord (ÇIKTI)
    talanas olmuyo yalnız bak ben hiç boşluk bırakmadan kodu girdim normalde göstermesi lzm :(((
  • [ima ge]https://store.donanimhaber.com/26/1b/b7/261bb7dd5fd02fa3e6eb3bab8ae00df3.jpg[/simage]

Overlord (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 31 Temmuz 2007; 22:24:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

[ima ge]https://store.donanimhaber.com/26/1b/b7/261bb7dd5fd02fa3e6eb3bab8ae00df3.jpg[/simage]

Overlord (ÇIKTI)

bende neden olmadı ya faklı link kullandım diye sanırım çok teşekkürler talanas =)

ama istediğim yerde olmadı bu kodlar her text kutusuna girildiğinde çıkarması gerekmez mi resmi neden olmadı anlamadım başka yerde.
  • Farklı forumların farklı kod sistemleri olabilir o yüzden bir sürü formatta link veriyor sana zaten. Ama daha fazla uzatmayalım bu upload işini, başlık overlord :D
  • 1.2 patch çıktı.

VERSION 1.2

* Version number reported on Title Screen.
    * Invert Y-axis Mouse option added in Game Options menu.
    * 30FPS cap has been removed. The game can now run at higher frame rates if your video card supports it.
    * Refresh rate is set by default to the lowest available within the Configuration Tool.
    * Potential desync in Multiplayer resolved. This could occur in Co-op Survival / Versus matches when Tower Objects were collected. Only affects games containing a machine with an Athlon 64 processor.
    * Minions can now cross the entire length of a bridge in the Ruborian Desert while carrying a health upgrade back to a Tower Gate.
    * Fixed an exploit which allowed players to forge/upgrade equipment without losing any minions.
    * Melvin will now never reappear in the Halfling Party Area after he has been killed. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed.
    * The �Kill Kahn� quest will now always show as completed when Khan is defeated. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed.
    * A number of additional minor / rare issues resolved
    * All 1.1 fixes

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2512&id=11936

• http://imajr.com/overlord_247222 ya bu kapı nasıl açılıyo soldan bi yere girdim orda çevirmek için bi şey var minionlarımı yolladım çevirmesi için dağın tepesinde 2 tane adam vardı ateş ettiler minionlarımı geri çektim artık ordaki kol gözükmüyo kapıda açılmıyo başka bi yolumu var bu kapıyı açmanın ?? Heavens peak deyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queli -- 1 Ağustos 2007; 18:50:19 >
  • ya kimse Yeşillerden bahsetmemiş.. Tüm forumu okudum ama yeşiller için söylenen bişi yok.. Yeşiller nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

1.2 patch çıktı.

VERSION 1.2

* Version number reported on Title Screen.
    * Invert Y-axis Mouse option added in Game Options menu.
    * 30FPS cap has been removed. The game can now run at higher frame rates if your video card supports it.
    * Refresh rate is set by default to the lowest available within the Configuration Tool.
    * Potential desync in Multiplayer resolved. This could occur in Co-op Survival / Versus matches when Tower Objects were collected. Only affects games containing a machine with an Athlon 64 processor.
    * Minions can now cross the entire length of a bridge in the Ruborian Desert while carrying a health upgrade back to a Tower Gate.
    * Fixed an exploit which allowed players to forge/upgrade equipment without losing any minions.
    * Melvin will now never reappear in the Halfling Party Area after he has been killed. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed.
    * The �Kill Kahn� quest will now always show as completed when Khan is defeated. Existing Save Games affected by this issue will also be fixed.
    * A number of additional minor / rare issues resolved
    * All 1.1 fixes

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2512&id=11936

Sırf bunun yüzünden oyunu tekrar yüklerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Ağustos 2007; 19:44:54 >

• hocam yeşiller evernight ormanında bir mağranın içinde iyice ararsan bulursun
  • arkadaşlar oyun çok sardı gerçekten harika bir oyun..

yannız daha başındayım bana oyun hakkında tavsiye vercek olan varmı..

- adamımız dövüşlerde combo yapabiliyomu
    - silah değiştirebiliyomu
    - ateş atma büyüsü var diğerleri nezaman çıkıyor başkaca bir silahı varmı
    - oyunda save sistemini anlaymadım hep towerdan mı başlar bu oyun ilk açtığımızda
    - domain quest ve historry bölümleri var domainler yan görev mi oluyor .. ana görevleri nasıl alıyoruz
    - birde kalede havuzdan hariç iki tane yer altı gişi var bunlar nedir ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Ağustos 2007; 0:37:02 >
  • 1-combo yapamıyosun hocam sabit bir vuruşu var
    2-Silah ilerki zamanlarda değiştirebiliyorsun axe sword ve mace seçenekleri var kendi silahını kendin yapıyosun armorunuda
    3-Sabır hocam ilerki zamanlarda çıkıcak taşların hepsini mutlaka al
    4-Evet hep towerdan başlar ve tovere dönünce save eder
    5-domain bi bölgeye gidince ordaki questlr olması lazım all quest diyince bütün elinde questleri gösterir
    6-Birtanesi arena gibi içinde savaşabiliyorsun öteki de ortada bi taş var daha anlamadım umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylord_Dewil

1-combo yapamıyosun hocam sabit bir vuruşu var
    2-Silah ilerki zamanlarda değiştirebiliyorsun axe sword ve mace seçenekleri var kendi silahını kendin yapıyosun armorunuda
    3-Sabır hocam ilerki zamanlarda çıkıcak taşların hepsini mutlaka al
    4-Evet hep towerdan başlar ve tovere dönünce save eder
    5-domain bi bölgeye gidince ordaki questlr olması lazım all quest diyince bütün elinde questleri gösterir
    6-Birtanesi arena gibi içinde savaşabiliyorsun öteki de ortada bi taş var daha anlamadım umarım yardımcı olabilmişimdir

sagol dostum peki bu silahı nerden değişcez ve kendi zırhımızı nerden yapıyoruz onları bulamadım da

birde taşların hepsini al demşin hangi taşlar bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: siux

Overlord (ÇIKTI)

bende burayla ilgili bir şey soracam. heykeli bu alana getirdiğimizde iki tane elfe benzer adam geliyor ya. heykeli bize ver falan diyor. orda bizden seçim yapmamızı istiyor. ben onlara vermek istemiyorum ama bir türlü kendi portalıma taşıtamadım. onların portalının olduğu yerdeki aralıktan geçiremiyorum. takılıyor. farklı minionlarla mı taşıtmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 2 Ağustos 2007; 9:36:48 >
  • PeaCe SeLLs : Mavilerle elfleri öldürürsen kötü tercihi yapmış olursun. o zaman taşıyabilirsin portalına. elfleri öldürmek için ctrl ile adamları hedef al
  • arkadaslar ben kirmizilari bi turlu bulamadim nerde oldugunu resimli anlata bilirmisiniz onceki msjlarda yazmissiniz ama anlamadim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.