Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shifte basılı tut 1 kere mousela tıkla. shift basılı olduğu sürece yaratığı mousela yönlendirebilirsin. sen shifti bırakınca minionda bombayı bırakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

shifte basılı tut 1 kere mousela tıkla. shift basılı olduğu sürece yaratığı mousela yönlendirebilirsin. sen shifti bırakınca minionda bombayı bırakıyor

daha neler öğnenicem acaba saol talanas sayende oyunu bitircem galiba

• Şu mesajları bi derlesek tam çözüm çıkıcak valla
  • quote:

Şu mesajları bi derlesek tam çözüm çıkıcak valla

haklısınız gerçekten.

bu arada bende bu evernight ormanında takıldım. o kök salan elf'i öldürücem ama bir tane kök kaldı. gittiği yere hiç bir yoldan ulaşamıyorum. bütün minionlarımda war. hangisi derseniz böyle en soldaki değilde onun bir sağındaki uzantı. bir türlü geçemedim arkadaşlar ya. yardım ederseniz çok memnun olurum.
  • Hmm en sonuncusu hangisiydi acaba

Tapınakta bir tane var. Daha sonra bir tane mağarada vardı.
  • An itibariyle oyunu bitirmiş bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
  • yav dayanamadım bu hatunu seçtim iyi mi ettim acaba
     Overlord (ÇIKTI)

• o hatun da neyin nesi nerden buldun onu ? ne yapacan o hanımla ? yani ne işe yarıyor umarım düşündüğüm şeydir
  • Evil seçimi yapmışsın. Ben de onu seçmiştim valla :D
    O hatun kırmızı ve yeşil minion updatelerini açan hatun. Ayrıca onu seçince corruption seviyen %5 ya da %10 artar.
  • evet kötülük seviyem %15de şu an valla fettanlığına aldandım seçtim gözüm gönlüm açıldı kalede dolanıyor işte paso başka yaptığı bir şey yok dediğin updateler dışında

üst katta yatak var ama boş
  • Bende mi kötü olsam ne?
  • Kötülük iyidir
  • yaa bende takıldım bütün minionlar açıldı o elf ormanındaki görevleri bitirdim şimdi bi kale nin içine girdim kalede ne yapacağım bilmiyorum kralı öldür diyo ama krala giden yolu bulamıyorumm yardım edebilirseniz tam süper olur...
  •  Overlord (ÇIKTI)

bu kaleye nasıl ulaşıcam acaba
    arcanium smelterı aldım ancak başka giriş bulamıyorum
  • Hocam hemen sağ taraftan mavileri gönder karşıya. Derenin kenarına kadar iniyor toprak

Arkadaşlar dediğim gibi oyunu bitirdim ama screenshot görmeden yardımcı olamıyorum kusura bakmayın. Çok kilit yerler olması lazım ki aklımda kalmış olsun. Malum balık hafızası var bende
  • quote:

Hocam hemen sağ taraftan mavileri gönder karşıya. Derenin kenarına kadar iniyor toprak

Arkadaşlar dediğim gibi oyunu bitirdim ama screenshot görmeden yardımcı olamıyorum kusura bakmayın. Çok kilit yerler olması lazım ki aklımda kalmış olsun. Malum balık hafızası var bende

saolasın dostum
    oyunu bitirmeme daha var mı birde sen ne kullandın sword axe falan?
  • Ben mace kullandım bütün oyun boyunca. Yakın dövüşe mümkün olduğunca girmedim ama girince de inlettim adamları macele

Daha var bitirmene bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 15 Temmuz 2007; 13:55:24 >
  • Arkadaslar kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum internette okudugum bi cozumde %100 kotu olmak olmak icin yapman gereken evil questleri gosteriyordu Onlardan bazıları;
    1. Kill a peasant
    2. Kill 20 peasants
    3. Kill 10 women
    4. Kill around 100 peasants
    5. Kill enough peasants in Spree to suppress them
    6. Kill even more peasants (500 approx?)
    7. Kill enough peasants to get enemy of mankind (1000 maybe?)

7. de 1000 ciftci diyor o kadar insanı nerden buluyoruz acaba sehirdeki herkesi öldürürsem yerine yenileri gelirmi yoksa o kadar sayıya biraz zor ulasılır ???
  • Ben %85 corruption yapabildim valla. dediğin gibi şehirdekileri öldürüp diğer şehre geçiceksin. Baymazsan 1000 köylü ölür :D

mellun hocam durium ve arcanium forgelarını nerden buldun yahu benim girmediğim delik kalmadı sanıyordum
  • Yani bi sehirdeki herkesi öldürünce o şehre tekrar döndüğümde yeni insanlar cıkıyor degilmi ?!?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.