Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bune ya mavileri ne güzel buldum derken elimde patladı mağranın içinde bi bölüm war sürekli yerden su akıyo yukarı doğru 4 tane böle engel war we ilerisinde kol war onu çevir diyo ama minionları oraya gönderdiimde yarı yoldan geri geliolar orayı geçen warmı
  • Screenshot koyarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Şu %11 olan kötülük oranı ne işe yarıyo bi zararı var mı ?

Bi de şu 15 olan Minionların mutluluk oranımı ? ne işe yarar ?

Overlord (ÇIKTI)
  • kırmızı yerdeki kola minionları bişekilde ulaştırmam gerekiyo yeşil çizdiğim yerler yerden su fışkıran yerler bir nevi engel minionlar için kırmızı kola basıyorum minionları oraya emir veriyorum gitmeleri için ama çizdiğim sarı yere kadar gidip geri geliolar fıttırıcam ya yardım edinn

http://img26.yukle.tc/image.php?id=1284overlord1.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxi -- 7 Temmuz 2007; 0:25:59 >
  • Oblivionic : O kötülük oranı oyuna çeşitli şekillerden etki ediyor. Kötüye gittikçe sana kadın köleler veriliyor mesela ayrıca oyun sonu demosu değişiyor.
    15 yazan ise maximum çağırabiliceğin minion sayısı

voxi : Ordaki gayzerler belli bi sıraya göre fışkırıyorlar. Mavi minionlarını seç, sweeple 1. gayzerin yanına getir ve dur. Adamlar sweep yaptıktan sonra bir süre bekliyorlar geri dönmeden önce. Eğer iyi zamanlarsan gayzer indiği anda tekrar yüklen sweepe, kola ulaşırsın. Bilek kıvraklığı
  • Ben bu oyunu saf kötülük yapacağız diye bekliyordum Dungeon Keeper da ki gibi ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Ne oVerolordu ya Maşallah iyilik perisiyiz Ama dungeon keeperda öylemiydim. Öldürdüğüm heroları alırdım, atardım işkence odasına. Ohh mis gibi. Bas kırbacı, bas şişi. Zaten bir zaman sonra pes edip benim tarafıma geçiyorlardı .

YOUR DUNGEON IS BRIDGED .... Allahım o oyundaki dış ses ne güzeldi ya. ... AAAAHH, I SEE YOU HAVE FOUND A MAGIIICAAL ITEEEMM.. :D

OVERLORD da çok hoş masalsı. Ama gerçek kötülük için dungenon keeper üçü beklemek zorundayız. Kimbilir belki o da fallout 3 gibi kendine başka bir yapımcı bulur.

Halbuki dungeon keeper 2 nin sonund DK 3 ün fragmanı da vardı. Bizim Horny dışarılara bakıyordu :) Ne var ne yok diye hevesle.

• quote:

Orjinalden alıntı: talanas
    voxi : Ordaki gayzerler belli bi sıraya göre fışkırıyorlar. Mavi minionlarını seç, sweeple 1. gayzerin yanına getir ve dur. Adamlar sweep yaptıktan sonra bir süre bekliyorlar geri dönmeden önce. Eğer iyi zamanlarsan gayzer indiği anda tekrar yüklen sweepe, kola ulaşırsın. Bilek kıvraklığı

talanas 1. gayzerin yanına getiriyorum abi mavi minionları adamlar orda sap gibi durup 1-2 saniye pat diye yanıma geliolar tekrardan sweep yap demissinde onu nasıl yapıcaz ya anlamadım o suyu emio mu npio başka türlü geçilmez bu ztn adamlara emir verdikten sora senin yanına gelmeden 2. bi emir veremiosun yani bilmiom sende de ölemi ama nası olcak bu ya yardım

• Sweep yapmayı kestiğinde (her iki mouse tuşuna da basarak yönlendirmekten bahsediyorum) adamlar geri gelmeden önce biraz bekliyolar. Çok değil ama yeterli bir süre. Zamanı öyle bir ayarla ki gayzer indiğinde minionlar geçebilsin. Daha sonra biraz beklet ve diğerlerinden geçmelerini sağla. O suyu ememiyorlar ama dediğim gibi su kesilip yeniden başlıyo belli aralıklarla. Eğer zamanlama da çok zorlanıyorsan sweep yaparken istediğin yere geldiklerinde Q'ya basarsan adamlar orda beklerler. Ama tekrar sweep yapabilmen için adamları geri çağırıp tekrar sweeplemen lazım ki o daha zor
    Biraz kasıntı bir yer farkındayım ama yaparsın olayı çözünce. İstersen boş bir alanda alıştırma yap önce.

• arkadaşlar heavens peak nerede acaba nereden gidiliyor
  • quote:

Sweep yapmayı kestiğinde (her iki mouse tuşuna da basarak yönlendirmekten bahsediyorum) adamlar geri gelmeden önce biraz bekliyolar. Çok değil ama yeterli bir süre. Zamanı öyle bir ayarla ki gayzer indiğinde minionlar geçebilsin. Daha sonra biraz beklet ve diğerlerinden geçmelerini sağla. O suyu ememiyorlar ama dediğim gibi su kesilip yeniden başlıyo belli aralıklarla. Eğer zamanlama da çok zorlanıyorsan sweep yaparken istediğin yere geldiklerinde Q'ya basarsan adamlar orda beklerler. Ama tekrar sweep yapabilmen için adamları geri çağırıp tekrar sweeplemen lazım ki o daha zor
    Biraz kasıntı bir yer farkındayım ama yaparsın olayı çözünce. İstersen boş bir alanda alıştırma yap önce.

talanas abi sen bu işi biliyosun geçtim bölümü sonunda sweep olayını bilmiodum ben çok saol ama yine bi yerde takıldım http://img28.yukle.tc/image.php?id=8572overlord01.JPG

kırmızı kolu çevirmem gerekio 12 tane mavi minionu yolluyorum ama yanında o ejdarha karışımı yaratık minionlara saldırıyo o yüzden kolu çeviremiyorum nası geçtin sen o bölümü bunada yardım lütfen

• ya arkadaşlar şöyle bi yerde takıldım baya bi ilerledim sanırım oyunda ama şurayı bi geçemedim yaa sinir oldum ilk resimde karşıdaki kafes gibi yerin içinde 8 tane falan insan var onları kurtar dior o bölgede de iki tane yuvarlanan yaratık var onları öldürüorm sora açıorm o kafes gibi yeri içerdeki adamlar bi türlü gitmior bazen gidio gittiklerinde de kurtarıldı falan bişey demiyor sinir oldum acaba bi yeri falanmı açmam gerekior mother gadness a gitmeliyim falan diorlar çünkü bu birincisi ikinci resimde aynı mekan biraz daha ilerisi orda da ileride metal bir kapı var o kapıyı bombayla patlatıp açmam gerekiyor ancak ona yakın çevrede herhangi bir bomba yok resimde hemen önümde bir bomba var onu patlatınca oraya kadar etki yapmıyor o bombaları taşıyamıyor çok kez denedim ama olmadı nasıl geçeceğim orayı bitiren veya geçen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim yarında incelemesini yazmam gerekiyor yani çok önmli bbu yer benim için şimdiden teşekkürler

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: voxi

quote:

Sweep yapmayı kestiğinde (her iki mouse tuşuna da basarak yönlendirmekten bahsediyorum) adamlar geri gelmeden önce biraz bekliyolar. Çok değil ama yeterli bir süre. Zamanı öyle bir ayarla ki gayzer indiğinde minionlar geçebilsin. Daha sonra biraz beklet ve diğerlerinden geçmelerini sağla. O suyu ememiyorlar ama dediğim gibi su kesilip yeniden başlıyo belli aralıklarla. Eğer zamanlama da çok zorlanıyorsan sweep yaparken istediğin yere geldiklerinde Q'ya basarsan adamlar orda beklerler. Ama tekrar sweep yapabilmen için adamları geri çağırıp tekrar sweeplemen lazım ki o daha zor

talanas abi sen bu işi biliyosun geçtim bölümü sonunda sweep olayını bilmiodum ben çok saol ama yine bi yerde takıldım http://img28.yukle.tc/image.php?id=8572overlord01.JPG

kırmızı kolu çevirmem gerekio 12 tane mavi minionu yolluyorum ama yanında o ejdarha karışımı yaratık minionlara saldırıyo o yüzden kolu çeviremiyorum nası geçtin sen o bölümü bunada yardım lütfen

oraya hepsini yolladım ben ölenlerin yerine hemen yenisini koydum çevirene kadar 5-6 tane minionum gitti ama çevirmeyi başardım, 5-6 tane minionunu göze alacaksın orayı geçmek için

• Nitrogliserin :

kardeş mellow hillsde şişko merlini öldürmeye gittikden sonra (kırmızı minionları alıyorsun oradan).. tekrar ilk başladığımız yerdeki insanların köyüne git orada köyün çıkışındaki yanan kaleye gireceksin prensesi kurtardıktan sonra oyun hevean peek denen haritaya yönlendiriyor seni.

Not : orada mavi minionlar var ama mavi minionları mağaranın içinde kullanabiliyorum dışarı çıkınca hiçbiri yok sadece maviler yok... ve mavi minionları çıkardığım kuyu aktif değil yani minion gözükmüyor nasıl yapacağım bunu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: slave_zero

Nitrogliserin :

kardeş mellow hillsde şişko merlini öldürmeye gittikden sonra (kırmızı minionları alıyorsun oradan).. tekrar ilk başladığımız yerdeki insanların köyüne git orada köyün çıkışındaki yanan kaleye gireceksin prensesi kurtardıktan sonra oyun hevean peek denen haritaya yönlendiriyor seni.

Not : orada mavi minionlar var ama mavi minionları mağaranın içinde kullanabiliyorum dışarı çıkınca hiçbiri yok sadece maviler yok... ve mavi minionları çıkardığım kuyu aktif değil yani minion gözükmüyor nasıl yapacağım bunu ??

Mavi minionların hive (yuvasını ) bulman lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: slave_zero

Nitrogliserin :

saolasın
  • ne demek sende sağoll..

o kılıcı almak için 170 adam feda ettim (resimdeki)

Overlord (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 8 Temmuz 2007; 0:28:29 >
  • ya beyler çok saçma bi soru olucak ama şu bizim rose un kardeşini kurtarırken hani sir willim öldürdükten sora o gothic hatunu ben yankışlıkla alamadım yataktaki kız nereye gitti şimdi anlamadım onu bidaha nerde bulabilirim
  • Rudecan senin sorun olan yere gelemedim ben iş sağolsun

Bugünde baştan başladım tamamen evil (kötü) bir karakter yapıyorum. Daha mavi minionları almaya gidiyorum corruption %33 oldu. O yüzden voxi kardeş sende beni geçtin. Ama yarın evdeyim, kasarsam baya ilerlerim gene yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada ben de o sorduğun yeri bütün adamları göndererk geçmiştim başka da yolu yok. 20 kişiden 3-4 tanesini feda ettik artık

edit: Voxi senin dediğin gothic hatun tam hangisi anlamadım ama oyunda bir iyi bir de kötü mistress var. Sen sanırım kötü mistress'ı kastediyorsun. O seçimi 1 kere yaptıktan sonra dönüş yok arkadaşım direk oyunu etkiliyor. 2 farklı mistress 2şer minion çeşidini upgradeliyolar ilerde unuttum şimdi renkleri bir de oyun sonu videosunu değiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 8 Temmuz 2007; 3:05:48 >

• Şimdiye kadar en çok kaç minion alabildiniz yanınıza....
  • ben şuana kadar en fazla 27 minion alabildim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.