Şimdi Ara

Oval Hoparlör Ne Almalıyım Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardımınız Lazım Esirgemeyin Lütfen...
    1 Takım Oval alıcam ama birsürü çesit var pionner ts-a 6995s infinity 9633i kicker es 693 gibi gibi örnek olarak hangisinden iyi verim alabilirim hangisi sağlam problem cıkarmaz ve sesi iyi verir ne tavsiye edersiniz birde takıcak yer olmadıgı 2 tane tekli pandizot alıcam bana bu konuda yardim edin lütfen tesekkurler.

(Sadece oval 225tl bütcem var.
    Pandizotları ayrı vericem 80,100 bisi tutar heralde toplam 300'ü bulur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi env35 -- 23 Nisan 2015; 0:01:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amfiden subwoofer kanalındaki gaini kısabilirsin. midlerin olduğu kanalın da hpf sini kısabilirsin
  • Temiz ses istiyorsanız pioneer 6965v2 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Temiz ses istiyorsanız pioneer 6965v2 tavsiye ederim

Tesekkurler arastiracagim

• jbl 6x9 gto938 - infinity 9633i iki üründende vardı zamanında elimizde. RMS değerleri 100 watt civarı sağlam bir anfin varsa bu cihazlardan güzel ses alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ground zero

jbl 6x9 gto938 - infinity 9633i iki üründende vardı zamanında elimizde. RMS değerleri 100 watt civarı sağlam bir anfin varsa bu cihazlardan güzel ses alırsın.

M acoustic m4 var 1 sub 1 takimda mid takimi besliyor onuda besler diye dusunuyorun

• quote:

Orijinalden alıntı: env35

quote:

jbl 6x9 gto938 - infinity 9633i iki üründende vardı zamanında elimizde. RMS değerleri 100 watt civarı sağlam bir anfin varsa bu cihazlardan güzel ses alırsın.

M acoustic m4 var 1 sub 1 takimda mid takimi besliyor onuda besler diye dusunuyorun

RMS 4 OHM : 60X4
    RMS 2 OHM : 90X4
    Maksimum Power : 1200 W
    RMS 4 OHM MONO : 200X2

yukardaki RMS değerlerine bakarsak 1 takım ovali besler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

RMS 4 OHM : 60X4
    RMS 2 OHM : 90X4
    Maksimum Power : 1200 W
    RMS 4 OHM MONO : 200X2

yukardaki RMS değerlerine bakarsak 1 takım ovali besler.

Bu 100 rms likleri besler diyosun yani?

• kardeş pioneer al hiç düşünme ovalleri çok iyidir tweeteri 3 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaslanp

kardeş pioneer al hiç düşünme ovalleri çok iyidir tweeteri 3 olsun.

Pek tavsiye eden yok pioneer ın ovallerini senin dedigin 5 yollu 3 tiz 1 mid 1 bass heralde 6995 s modeli

• ben memnunum 4 aracım oldu 2 sinde oval pioneer kullandım tabi hep anfili
    bi aracımda başka marka almıştım pişman oldum son aracımdada ovalleri uyduramadım mecburen 17cm japan pioneeri taktım
    senin anfine 80 waat rms lik bi oval al 4 yollu veya en az 3 yollu olsun farketmez bas tiz çok iyi oluyor. bide kağıt olan seri var pioneerin onu denemedim v serisi galiba

kickerin jbl in profesyonel ovalleri de var ama onun için çok profesyonel bi anfi lazım biraz abartı
  • Yada napsam arkalaradamı component alsam hoparlor yuvasi yok arkada 2005 ford connect var 2 tane tekli pandizot almak lazim galiba ama benim bass da yaninda dusuk kalabilir napicagimi sasirdim 😦😯😢😕😥

• quote:

ben memnunum 4 aracım oldu 2 sinde oval pioneer kullandım tabi hep anfili
    bi aracımda başka marka almıştım pişman oldum son aracımdada ovalleri uyduramadım mecburen 17cm japan pioneeri taktım
    senin anfine 80 waat rms lik bi oval al 4 yollu veya en az 3 yollu olsun farketmez bas tiz çok iyi oluyor. bide kağıt olan seri var pioneerin onu denemedim v serisi galiba

kickerin jbl in profesyonel ovalleri de var ama onun için çok profesyonel bi anfi lazım biraz abartı

aksesuarcinin biri kicker es 693 iyi gider demisti

• bası boğmaz merak etme ses kombineli oldugu için ama tizlerin netliği çok güzel olur kompenantların tizlerinden daha iyi tiz çıkar

hoparlör yuvası olmaması kötü kabin yaptırmalısın ayrı kabin mi düşüyorsun yoksa böyle köşelere özel monteli kabinmi yaptıracaksın
  • Şoyle bir ornek gostereyim boyle birsey dusunuyorum tekli olcak bunlar gibi kabin nasil olcak bilmiyorum ama bi bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi env35 -- 26 Nisan 2015; 23:40:02 >
  • quote:

quote:

baktım o hoperlöre de db 92 tweeter aynı pioneerla rms 90 artık neyle besleyeceksen :)
    bu hoparlör pioneerden ucuz galiba düşük segment değilmi
    ben bundan kullanmadım bilgim yok kullananıda görmedim
    aksesuarcı değilde ses sitemciye gitmen lazım
    yani bi kaç marka kullanan deneyen olmalı mesela ben kompenantta alpinelerin tiz sesi az ve boğuk
    pioneerin kompenantlarında düşük segmentte tizler bozulabiliyor
    bi ara dandik alayım dedim roadstar aldım ona da 120 watt rms o bass ı zıplatmak için anfiyi bile değiştirdim zor oldu ama başardım :)
    yani yüksek rms çokta iyi değil

kenwoodun ovalleri de güzel ama orta segment yok piyasada

belki fikir verebilir diye yazdım

• bunlar kompenant için ama eger sabitleyeceğin yer sağlam ise oval al yok sağlam değil vidalamayacağım diyorsan kompenant alman lazım
  • quote:

bunlar kompenant için ama eger sabitleyeceğin yer sağlam ise oval al yok sağlam değil vidalamayacağım diyorsan kompenant alman lazım

boyle bi bagaj var sabitlicek yer yok pek nereye takilir bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

baktım o hoperlöre de db 92 tweeter aynı pioneerla rms 90 artık neyle besleyeceksen :)
    bu hoparlör pioneerden ucuz galiba düşük segment değilmi
    ben bundan kullanmadım bilgim yok kullananıda görmedim
    aksesuarcı değilde ses sitemciye gitmen lazım
    yani bi kaç marka kullanan deneyen olmalı mesela ben kompenantta alpinelerin tiz sesi az ve boğuk
    pioneerin kompenantlarında düşük segmentte tizler bozulabiliyor
    bi ara dandik alayım dedim roadstar aldım ona da 120 watt rms o bass ı zıplatmak için anfiyi bile değiştirdim zor oldu ama başardım :)
    yani yüksek rms çokta iyi değil

kenwoodun ovalleri de güzel ama orta segment yok piyasada

belki fikir verebilir diye yazdım

Bende kicker ı pek tutmuyorum zaten aklimda infinity 9633i yada jbl gto 938 var olmadi pioneer üçünden biri

• Yahu kafam karısti napsam arkalaradami mid takimi alsam yoksa ovalmi alsam jbl 6508 infinity 6500 napcagimi sasirdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.