Şimdi Ara

OutRun 2006: Coast 2 Coast

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:Yarış
    Yapımcı:Sumo Digital
    Dağıtımcı:Sega
    Çıkış Tarihi:ÇIKTI
    Platform:PC,PS2,PSP,Xbox
    Web:www.outrun2006.com
    Medya:2 CD
    Yaş Sınırı:3+
    Videolar ve Screenshotlar:www.3dgamers.com/games/outrun2006/downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Temmuz 2006; 17:29:03 >

• japonların yaptığı oyunlar ya çok iyidir yada çok kötü, zaten grafikler taş devrinden kalma yılın en kötülerinden biri olabilir
  • Bu grafikler PS2 versiyonun'dan alınma PC de böyle olmayacak ayrıca oyunun konsul versiyonları çok yüksek notlar aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quackery

japonların yaptığı oyunlar ya çok iyidir yada çok kötü, zaten grafikler taş devrinden kalma yılın en kötülerinden biri olabilir

sen ciddimisin bu oyunu bilip bilmeden konuşma
  • kardeşim sen grafikleri olmayan bir oyunu oynarmısın, artık oyunlar grafiklerine göre değerlendiriliyo
  • ben oynarım valla güzelse
  • quote:

kardeşim sen grafikleri olmayan bir oyunu oynarmısın, artık oyunlar grafiklerine göre değerlendiriliyo

doğru söylüyorsun ama herşey grafik değildir öyle olsa millet atari salonu oyunları şu bu vs oynamaz ayrıca bu oyun arcade de çok popüler bir oyundur ben bilirim adamlar zamanında sıraya girerdi bu oyunu oynamak için onun için lüfen biraz daha araştırın bi oyunu ona göre yorum yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crazy Taxi 3
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

kardeşim sen grafikleri olmayan bir oyunu oynarmısın, artık oyunlar grafiklerine göre değerlendiriliyo

doğru söylüyorsun ama herşey grafik değildir öyle olsa millet atari salonu oyunları şu bu vs oynamaz ayrıca bu oyun arcade de çok popüler bir oyundur ben bilirim adamlar zamanında sıraya girerdi bu oyunu oynamak için onun için lüfen biraz daha araştırın bi oyunu ona göre yorum yazın

hala atari salonları varmı
  • sadeece araclara kasmıslar sanki grafik için bence sadece araclar yerine cevre detaylarıyla dengelenmiş bi oyun olabilirdii
  • Araba modellemeleri baya iyi umarım oynanabilirliğide iyi olur ben
    çevre modellemelerinin kötü olmasına razıyım
  • arabalar hariç, çevre grafikleri nfs 2 yi hatırlattı bana
  • Oyunun grafikleri gerçekten pek iyi değil.Özellikle son resimdeki sol tarafta duran binanın grafiği çok rezil bir durumda.Umarım oynanışı ve fizik kurallarını çok iyi yaparlarda grafiklere pek bakmayız.Oyunun sadece Ferrari üzerine olmasıda iyi birşey.NFS MW'ta kullanamadığımız Ferrari'yi bu oynuda kullanırız artık.Tabi dediğim gibi oynanış ve fizik kuralları çok iyi olmalı.Ama oyun arcade bir oyun.Bu yüzden oynanış ve fizik olarak pek iyi olacağını zannetmiyorum.
  • söylemedi demeyin bu oyunda öyle ahım şahım fizik fln olmaz.. kimse arcade oyundan gerçekçilik beklemez...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

hala atari salonları varmı

ewt hala var arkadaşım Ankara da oturuyosan tarif edeyim Kızılayda Fantasy Land var herşey grafik değildir ufff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 16 Haziran 2006; 13:05:54 >

• Fantasy Land

Atari Salonları

• Oyun çıktı boyutu 987 MB.
  • Kötü oyun. Harcayacağınız zamana değmez.
  • Eski Outrun'u severek oynardım yenisini merak etmiyorda değilim bakalım eski tadı verecekmi
  • REzalet grafıkler bu ne böle (:

Elalem aya çıkıo bunnarın yapdıı oyuna bak
  • SS ler PS2 den alınma PC versiyonu böle değil indirelim ve görelim:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.