< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Hocam istersen seni kasayım. :)Valla ben tier dusup hikaye bitirme pesindeyim simdilik. End game buildlerine bakicam 30 olunca. Sonrasinda beraber farm yapabiliriz.
Knightta civciv kasiyorduk o geldi aklima
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox'da denk gelirsek size hızlı Tier kasma yöntemini anlatayım. 1 2 saat içinde 15 olursunuz. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Xbox'da denk gelirsek size hızlı Tier kasma yöntemini anlatayım. 1 2 saat içinde 15 olursunuz. :)Yagak midir nedir simdi tovbe tovbe Tier 7 de bile kac dakika ugrastim cok az kala oldum forza gectim sinirden :) olmadi buna beraber bakalim.
Benim tag: ThecaliphTR
Selamlar outriders yukledim yeni. Makine Xbox series s. Oyun aciliyor gibi yapior ama Ana menuye atior. Sistem menusuns atior. Bu sorunu nedendor?
End game kısmına az önce 29 levelde geldim. Ama hikaye oynarken oynadığımız arkadaşlarla oynayamadık. End game serverleri biraz kasıyor galiba .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada beraber oynamak isteyen arkadaşların taglarını konu başına ekleyebiliriz ne dersiniz?
Hocam o silahlarla sniper düşmanları nasıl hallediyorsun?
LMG ve Auto Sniper ile gidiyorum , merak ettim.
Bu arada silah modu sistemi için adamları takdir ettim , o kadar güzel modlar var ki hele 2 modu combo yaptığında falan oyun keyfi inanılmaz artıyor.Şu tepeye yıldırım düşüren Storm Whip modu ve donduran Freezing Bullets modu ile gidiyorum şimdilik , kim bilir neler var daha.
Adamlar oyuncu keyif alsın diye uğraşmışlar , skill ağacı resetleniyor , aktif yetenekler istediğin an değişiyor , silah modları değişebiliyor.Başka oyunlarda bunlarda ciddi kısıtlama oluyor genelde , örnek almaları lazım.
Bir iki sorum olacak ,
Silahın modunu değiştirince silahtaki 2. moda kilit geliyor.Bir silahta iki modu da değiştirme ihtimali yok mu?
Freezing Bullets tier 1 modu 8 sn donduruyor , tier 2 modu daha güçlü olmasına rağmen 4 sn donduruyor.Bu modda süre önemli olduğuna göre neden tier 2'yi seçelim çözemedim.
-
2 li modlardan sadece 1 ine izin veriyor. Bende o konuya takıldım ama sonra mantıklı geldi .
Skill ağacına sürekli reset atarsan özellikle son level değilken bazen tam puanı hemen geri vermiyor zamanla eski halini alıyor,sınırsız değil yani.
Akşama oyundayım oynayalım..quote:
Orijinalden alıntı: jarkaman
Bu arada beraber oynamak isteyen arkadaşların taglarını konu başına ekleyebiliriz ne dersiniz?
Sen ne yaptın? bitirdinmi hocam hikayeyi
Sağolasın , reset olayına dikkat etmek lazım o zaman.Zaten çok sık da yapılacak bir şey değil.
-
Hayır bitirmedim henüz..quote:
Orijinalden alıntı: jarkaman
Sen ne yaptın? bitirdinmi hocam hikayeyi
Oyun kaç levele kadar ileriliyor , yüksek tierler bazen zorluyor tek kişilik oyunda
-
Benim oynadığım en yüksek arkadaş leveli 30 daha yukarı çıkmıyor sanırım. Oyun oynadığın tierlere göre İrem atıyor ve onlarıda tercihine göre yükseltebiliyorsun.
Geçen seferki gibi müsait bir zamanda denk gelirsek tabiki oynarız hocam. Benden sonraki süreçte de oynadıysanız sizlerinde bitirmesine fazla kalmadı.
Sinefil27
Ekleyin yardımcı olurum. Endgame'de oldukça güçlü bir karakter yaptım.
Oyunun ana konusu yok mu?
Yagak resmen bela oldu gravity leap skilli yuzunden harita disina uctum Hareket edemeyince oldurduler. Sinirden T6 dusup kestim.
End game geldik ama 29 um su an. Bounty ve Hunt gorevleri var, yan gorevler var baya onlari yapicam. Sonra expedition bakalim.
ben 30 level oldum demin, world tier 13
daha 3 chapter var görünüyor
silah craftingde ikinci seviye modlarda simsek falan ekleyebiliyorsunuz, güzel hasar vuruyor, tavsiye ederim yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X