Şimdi Ara

outlook mailim hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba outlook adresim hacklenmiş işteyken 2 tane kartımın patladığını öğrendim sonrasında mail eposta değişikliği bildirimi aldım orada anladım olayı sonrasında hemen mail adresimi geri aldım bana bir de not bırakmış taslak olarak kaydetmiş eke bırakıcam sahibinden lol ea gibi şifreleri değiştirmiş hep sizce ne yapmalıyım korkuyorum.

outlook mailim hacklendi

outlook mailim hacklendi

• Hoca gerçekten sifreler patladiysa telefonda git değiş hepsini, bilgisayarda kayıtlı kartları falan iptal et kökten. Bankayı ara kartların internet alışverişini kapatsınlar. Çalınan hesaplar için desteğe yaz, bu sineğe de para falan atma. Bilgisayara da hemen format attir. Telefonda inat vs varsa da sil gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dobraokuyucu D kullanıcısına yanıt

hocam sifrelerin çoğunluğu değiştim mail için de iki aşamalıyı aktif ettim kartları da hep kapattım.inat vs derken onu anlamadım sadece hocam

• kkmatt K kullanıcısına yanıt

Kaçak maç izleme dizi izleme uygulamaları vs onlardan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkmatt K kullanıcısına yanıt

Kaçak uygulamalardan bahsediyor. İnatBox da onlardan sadece biri. O tarz uygulamalar da telefonuna zarar verebilir. Eğer bu tarz uygulamaları kullanıyorsan, onları telefonundan ya da tabletinden kaldırman en doğrusu olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outlook
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.