Şimdi Ara

Yandex Mail hesabımı silmiş PSN hesabı gitti? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps5 alınca içinde oyunlar olan 1-2 yıldır girmediğim PSN hesabıma giriş yapamıyorum bı çok hesabıma mail şifre olmasına rağmen Sony PSN şifreler doğru olmasına rağmen şifre yenilemeye zorluyor fakat Yandex mail adresimi silmiş , şifre yenileme Maili alamiyorum , yeniden kullandığım maili almak istediğimde alınmış diyor! Kurtarma seceneğide çikmiyor 6 ay gibi bı yazı okudum silinen hesaplar için fakat hiç bir şekilde çözüm bulamadım mail attım 3 günde donuceklerdi birbucuk hafta oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç yıldır kullanmiyordunuz mail adresini peki?

• herkezisyan kullanıcısına yanıt

Abi senin ps vita yamaları vardı rica etsem yenilermisin

• hocam banada oldu aynısı şimdi ps5 pro alınca   ama mallıkta biraz bende,ps4/ps4 proda kullandığım 15 yıllık psntr hesabının bağlı olduğu mail adresi bizdeydi ama domaini sattı abim, bende unutmuşum maili değiştirmeyi  

yani oyunlar filan hep eskide kaç yıllık hesap hani ondan istiyorum.

eski makine arkadaşımda hesap hala açıkmış, offline duruyor ,cihazı ondan alıp önce hesabın maili değiştirmeyi ,yada aşağıda yazdığı gibi "eski ps'in seri no, son alınan ürün bilgisi ile çağrı merkezini arayın" diyor onu deneyicem, bakalım ne olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: roltec

hocam banada oldu aynısı şimdi ps5 pro alınca   ama mallıkta biraz bende,ps4/ps4 proda kullandığım 15 yıllık psntr hesabının bağlı olduğu mail adresi bizdeydi ama domaini sattı abim, bende unutmuşum maili değiştirmeyi  

yani oyunlar filan hep eskide kaç yıllık hesap hani ondan istiyorum.

eski makine arkadaşımda hesap hala açıkmış, offline duruyor ,cihazı ondan alıp önce hesabın maili değiştirmeyi ,yada aşağıda yazdığı gibi "eski ps'in seri no, son alınan ürün bilgisi ile çağrı merkezini arayın" diyor onu deneyicem, bakalım ne olacak.

Tr de kolay aldığın oyunları kredi kartı ile aldıysan ve kart numarasini biliyosan, alırsın geri veya hangi bankaysa iletişime geç yardımcı oluyorlarmiş çözülür yani

• herkezisyan kullanıcısına yanıt

halletim hocam 1 haftada buldum kartı 

enpara biraz uğraştırdı, işbankası daha kolay halleti hemen telefonda, çok fazla sanal kart varmış, bağlı olduğu ana kartlarda iptal olmuş...vs,4 yıl geçmiş üstünden tabi.

neyse buda ders oldu 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.