Şimdi Ara

Outlook Mail Alamama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline uzantılı mail adresimi Outlook ile kullanıyordum.
    Geçen aya kadar her şey normaldi.

Outlook'a tarafıma gelen mailler düşmemeye başladı , internet üzerinden çeşitli tavsiyeleri uyguladım (port değşiklikleri , hesap kaldır tekrar ekle vs vs ... =
    Fakat sorun bir türlü düzelmedi. Mic.Outlook'tan (2007) sorunsuz şekilde mail gönderebiliyorum lakin bana gelen mailler hiçbir şekilde gelen klasörüne düşmüyor.

Farklı bir bilgisayara geçtim ve hesabımı tekrardan oraya kurdum , tekrardan 10-15 gün süre ile sorunsuz kullanmaya devam ettim lakin aynı problem dün yeni bilgisayarda da oluştu.
    Mail gönderiyor fakat mail gelmiyor.

Çıldırmak üzereyim

İnternet üzerinden her türlü tavsiyeyi uyguladım ama nafile ...

Sizlerden yardım bekliyorum

Teşekkürler.

• Merhaba yazdıklarınızdan outlook gelen ayarlarında bir sıkıntı olduğunu anlıyorum bu alana yönelirsen daha doğru olur ayrıca superonline hattını arayıp destek alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Merhaba yazdıklarınızdan outlook gelen ayarlarında bir sıkıntı olduğunu anlıyorum bu alana yönelirsen daha doğru olur ayrıca superonline hattını arayıp destek alabilirsin

Teşekkürler cevabın için lakin yeni kurduğum makinada 10-15 gün sorunsuz kullandıktan sonra tekrar aynı sorunun başlaması ayarlar ile ilgili bir sorun olmadığı kanısı uyandırdı bende.

Superonline hattı nedir ? bireysel mail kullanıcılarına destek veriyorlar mı ? bu konuda bilgin var mı ?
  • Malesef bilgim yok yaşadığın problemi bugüne dek hiç duymadım
  • Var mı başka yardımcı olabilecek arkadaş ?
  • Konuyu ben de merak ettim.
    1 - Sorun yaşanan PC yi başka bir ADSL hattına bağladın mı? Cevap hayır ise denemesini yap

2 - Outlook programı herhangi bir hata mesajı falan veriyor mu bir kod falan?

3 - Süperonline web mail sayfasında ayarlarını gözden geçir süre kısıtlaması olan bir şeyler olabilir.

4 - Mail hesabını ilk kurduğun tarih ile sorun yaşadığın tarihler arasında kaç gün var?

5 - Her PC de aynı tarih aralığı mı var?..Tarih bilgisi net kaç gün?

6 - Outlook PST özellliklerine outlook içinden bakar mısın boyutu kaç GB?

7 - Günde kaç tane mail alıp veriyorsun?
  • outllook.com maile gelmiyor sorunu ve çözümü alt kısımlardaki denemeleri yapabilir misiniz yada yaptınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thunderbird Mail Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun 2-3 hafta sonrasında kendiliğinden çzülmüş , mailler tekrardan düşmeye başlamıştı.
    Büyük bir gizem olmuştu benim için ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.