Şimdi Ara

Outlook - Gelen maili Kişilere eklemek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

outlook a pop3 mail i tanımlamasını yaptık.
    Zaman içerisinde kişi adını adres kısmına yazınca geliyor ma bu kişi - mail bilgileri otomatik olarak Kişi Listesine eklemek ve arandığında kişi veya mail adresinegöre listeleme ... tabiki kişi listesini daha sonra yedeklemek ve paylaşmak amaçlı kullanacağım

nasıl yapılır ?

• otomatik olarak eklenmez her kisiyi tek tek eklemeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Add a Suggested Contact to your Outlook Contacts

In the Navigation Pane, click Contacts.

Under My Contacts, click Suggested Contacts.

Click the contact that you want to move, and then on the Home tab, in the Actions group, click Move, and then click Contacts.

If Contacts doesn’t appear in the list, click Other Folder, select the Contacts folder, and then click OK.

----------------
    Gezinti Bölmesiiçinde Kişiler' i tıklatın.

Kişilerim'in altında Önerilen Kişiler'i tıklatın.

Taşımak istediğiniz kişiyi tıklatın ve sonra Giriş sekmesinin Eylemler grubunda Taşı'yı ve sonra Kişiler'i tıklatın.

Kişiler listede görüntülenmezse, Diğer Klasör'ü tıklatın, Kişiler klasörünü seçin ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Aşağıdaki adreste farklı konularda da özellikleri nasıl kullanabileceğiniz güzel bir şekilde açıklanmış :
    https://support.office.com/tr-tr/article/E-posta-g%C3%B6nderdi%C4%9Finiz-herkes-i%C3%A7in-otomatik-olarak-ki%C5%9Fi-ekleme-5b94db41-0029-4aa9-b326-b2fc8a2c9d7e#__toc262044379

Merhaba

tşk ederim link için de.
    olayım şu. yaklaşık 4gb lık pst dosyam var ve bu güne kadar maalesef arkadaş kimseyi listesine eklememiş
    dolayısı ile eski-yeni binlerce kişi var mail olarak yazıştığı. bu eski mail leri de otomatik atmanın bir yolu varmı ?

şimdi yazıya baktığım maalesef eski ve yeni için kişiler listesine otomatik eklemeyi anlatmamış gibi anladım ben
    Arkadaşa ben manuel eklemesini söyledim ama maalesef insanlar bu tür işleri yaptıramıyorsunuz.

eski ve gelecek tüm yeni mail leri kişi listesine nasıl ekletebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: tosuntosun

quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Add a Suggested Contact to your Outlook Contacts

In the Navigation Pane, click Contacts.

Under My Contacts, click Suggested Contacts.

Click the contact that you want to move, and then on the Home tab, in the Actions group, click Move, and then click Contacts.

If Contacts doesn’t appear in the list, click Other Folder, select the Contacts folder, and then click OK.

----------------
    Gezinti Bölmesiiçinde Kişiler' i tıklatın.

Kişilerim'in altında Önerilen Kişiler'i tıklatın.

Taşımak istediğiniz kişiyi tıklatın ve sonra Giriş sekmesinin Eylemler grubunda Taşı'yı ve sonra Kişiler'i tıklatın.

Kişiler listede görüntülenmezse, Diğer Klasör'ü tıklatın, Kişiler klasörünü seçin ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Aşağıdaki adreste farklı konularda da özellikleri nasıl kullanabileceğiniz güzel bir şekilde açıklanmış :
    https://support.office.com/tr-tr/article/E-posta-g%C3%B6nderdi%C4%9Finiz-herkes-i%C3%A7in-otomatik-olarak-ki%C5%9Fi-ekleme-5b94db41-0029-4aa9-b326-b2fc8a2c9d7e#__toc262044379

Merhaba

tşk ederim link için de.
    olayım şu. yaklaşık 4gb lık pst dosyam var ve bu güne kadar maalesef arkadaş kimseyi listesine eklememiş
    dolayısı ile eski-yeni binlerce kişi var mail olarak yazıştığı. bu eski mail leri de otomatik atmanın bir yolu varmı ?

şimdi yazıya baktığım maalesef eski ve yeni için kişiler listesine otomatik eklemeyi anlatmamış gibi anladım ben
    Arkadaşa ben manuel eklemesini söyledim ama maalesef insanlar bu tür işleri yaptıramıyorsunuz.

eski ve gelecek tüm yeni mail leri kişi listesine nasıl ekletebilirim?

yani kullanan kişiler bunu yapmıyorsa eğer yapmazsanız kayıt olmaz deyin yapıp yapmamak onlara kalsın. Gelen maillerde bugüne kadar olan kişileri ekleme diye bir özellik ben duymadım.Arkadaşın dediği gibi çok yazıştığı kişiler önerikenlerde olur oda hepsi değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.