outlook a pop3 mail i tanımlamasını yaptık. Zaman içerisinde kişi adını adres kısmına yazınca geliyor ma bu kişi - mail bilgileri otomatik olarak Kişi Listesine eklemek ve arandığında kişi veya mail adresinegöre listeleme ... tabiki kişi listesini daha sonra yedeklemek ve paylaşmak amaçlı kullanacağım
nasıl yapılır ?
otomatik olarak eklenmez her kisiyi tek tek eklemeniz lazım
tşk ederim link için de. olayım şu. yaklaşık 4gb lık pst dosyam var ve bu güne kadar maalesef arkadaş kimseyi listesine eklememiş dolayısı ile eski-yeni binlerce kişi var mail olarak yazıştığı. bu eski mail leri de otomatik atmanın bir yolu varmı ?
şimdi yazıya baktığım maalesef eski ve yeni için kişiler listesine otomatik eklemeyi anlatmamış gibi anladım ben Arkadaşa ben manuel eklemesini söyledim ama maalesef insanlar bu tür işleri yaptıramıyorsunuz.
eski ve gelecek tüm yeni mail leri kişi listesine nasıl ekletebilirim?
tşk ederim link için de. olayım şu. yaklaşık 4gb lık pst dosyam var ve bu güne kadar maalesef arkadaş kimseyi listesine eklememiş dolayısı ile eski-yeni binlerce kişi var mail olarak yazıştığı. bu eski mail leri de otomatik atmanın bir yolu varmı ?
şimdi yazıya baktığım maalesef eski ve yeni için kişiler listesine otomatik eklemeyi anlatmamış gibi anladım ben Arkadaşa ben manuel eklemesini söyledim ama maalesef insanlar bu tür işleri yaptıramıyorsunuz.
eski ve gelecek tüm yeni mail leri kişi listesine nasıl ekletebilirim?
yani kullanan kişiler bunu yapmıyorsa eğer yapmazsanız kayıt olmaz deyin yapıp yapmamak onlara kalsın. Gelen maillerde bugüne kadar olan kişileri ekleme diye bir özellik ben duymadım.Arkadaşın dediği gibi çok yazıştığı kişiler önerikenlerde olur oda hepsi değildir.