Cok arastırdım fakat bır yolunu bulamadım acaba outlook programını acmadan maıllerı almam mumkunmu? maıl gonder al yapmak ıcın ılla outlook programını acmam gerekıyor. programı arkafonda calısır konuma getırmek mumkunmu?? outlookun kendınde cevrımdısı calıs dıye bır ayar var onu 3 dakıka yapıyorum banamısın demıyor outlook kapatınca maıllerımı almak mumkun olmuyor?
outlook harıcı bu ozellıgı saglayabılcek kullanıslı maıl programı tavsıyenızıde alabılırm tesekkurler...
arkadaslar bu konu hakkında bılgısı olan yokmu??
outlook açmadan mail geldi uyarısı alamazmıyım??
arkadaslar kımse cevap vermemıs ama ben bir yolunu buldum bir şekilde ben paylaşayım bunu araştıranlar olabılır...
öncelikle rocketdock yada objectdock gibi masaüstü araçı yükledim. bu masaüstü araçlarına mail hesaplarını kontrol eden bir eklenti yukledım. bu eklentı sayesınde her 3 dakıkada bır maıl kontrol ediliyor ve mail geldiğinde sesli uyarı veriyor. ustune tıkladıgında ise outlook açılıyor.. yanı artık outlook programının acık olması ve her defasında gonder/al yapmasına gerek kalmıyor. outlook acık olmasada maıl geldıgınden haberdar olabıliyorum...
Böyel bir program kullanmak gerkmez ki. OE nin bu özelliği var.
Araçlar/seçenekler/genel kartını açın. Baştan 7 ci kutucukta "Yeni, iletilere xx dakikada bak" ı istediğiniz dakikaya ayrlarsanız OE otomatik o dakikada bir iletileri alır gönderir.
quote:
Orijinalden alıntı: Toros37
Böyel bir program kullanmak gerkmez ki. OE nin bu özelliği var.
Araçlar/seçenekler/genel kartını açın. Baştan 7 ci kutucukta "Yeni, iletilere xx dakikada bak" ı istediğiniz dakikaya ayrlarsanız OE otomatik o dakikada bir iletileri alır gönderir.
onu zaten yaptım otomatık al secenegı işaretli ama program acık iken o komutu uyguluyor... ben programdan cıktıgımda ıstedıgı kdr maıl gelsin herhangi bir mail uyarısı alamadım. oyuzden sormustum bulamayınca boyle bır cozum buldum :)