Şimdi Ara

Outlook Ayarlari ve mailleri kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer pc me outlook ayarlarımı ve maillerimi kopyalamayi nasil yapabilirim acaba?
    outlooktaki tum hesaplarımın ayarları ve maillerimi yeni pc ye almak istiyorum yani...

• Slm

Bu ayarlar Outlook Express içindir Microsoft outlook express asagıda anlatılacaktır.

Oncelikle Hesap ayarlarını almakla baslayalım outlook acın araclar bolumunden hesaplara gelin cıkan pencereden mailtıklayın yukarından burada mail hesaplarınızı goreceksiniz.İstediginiz hesaba tıklayın sag tarafta ver secegine basarak almak istediginiz yere kaydedin.

Simdi maillerınızı almaya geldi.Oncelikle gizli dosyaları gosterme secenegini aktif hala getirin bunu bildiginizi farz ederek devam ediyorum. Hedef yolu soyle C:\documents and settings\kullanıcı isminiz \local settings \
    \Application Data\Identities\{BF5113A0-E6A6-432F-9DE0-22D97A996608}\Microsoft\Outlook Express dizinideki dosyaları baska bir klasore kopyalayın.

Adres defteri almak içinde yine aynı sekilde C:\Documents and Settings\kullancı ismi\Application Data\Microsoft\Address Book içindeki dosyları kopyalayın.

Yeni makinenize bu dosyaları kopladınız diye farz ediyorum.
    1-Outlook u acın
    2-Dosya Al adres book deyin sonra dosyanın yerini gosterin adres defteri geldi
    3-Mail ayarlarını alalım araclar/hesaplar/ mail gelin al deyip mail hesabınızın yerini gosterin buda tmm
    4-mesajlar dosya\ al\ mesajlar diyoruz. microsoft outlook express 6 seciyoruz \ cıkan pencerede ortada outlook 6 saklama dizininden al diye secenek onu seciyoruz yerini gosterip tmm diyoruz

Bukadar :)

SAYGILARLA

• arkadaşlar ofis 2007 içindeki ms outlook kullanıyorum win7 32 bit var makinada format atmam lazım nerdeki hangi klasörleri almam gerekiyor lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

arkadaşlar ofis 2007 içindeki ms outlook kullanıyorum win7 32 bit var makinada format atmam lazım nerdeki hangi klasörleri almam gerekiyor lütfen yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: raver

arkadaşlar ofis 2007 içindeki ms outlook kullanıyorum win7 32 bit var makinada format atmam lazım nerdeki hangi klasörleri almam gerekiyor lütfen yardım.

mersi.

• ben bu işi manuel yapıyorum.
    denetim masasından postayı oradan veri dosyalarını tıklayıp
    kullanılan veri dosyalarının konumunu aç deyip, veri dosyalarını başka bilgisayara aktarıyorum.
    mail passwordlerini gösteren programlarla mail passwordlerini alıyorum.

diğer bilgisayarda yine denetim masasından posta seçip, oradan ekle deyip data dosyalarımı ekliyorum.
    maillerimi ekliyorum datata dosyasıyla ilişkilendiriyorum hepsi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    E-mail senkronizasyon sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.