Şimdi Ara

Outletim.com TÜM ÜRÜNLER %67 İNDİRİM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben markayı ucuza almayı seviyorum diyenler için iyi fırsat..

Ama "kardeşim 50 liraya tshirtmü olur , nasıl ölücüsünüz siz diyenlere göre bi yer değil"

Kendimde çok ürün aldım.Hatta geçenlerde %65 indirimle 280 liraya armani mont aldım.

Yıllardır var olan bi marka ve benimde yıllardır alışveriş yaptığım bi marka bi yamuğunu görmedim
    www.outletim.com

• reklam kokan hareketler bunlar mikeeeee :)
    inandırıcı olun bari
  • Outletim.com TÜM ÜRÜNLER %67 İNDİRİM!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 liraya boxer hem de %67 indirimli.

Burdan alacak biri çıkar mı sizce hocam. Sineğin yağını hesap eden adamlarız.
  • ahmet_dpt A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben gidip boxer alın dedimmi?

100 liraya Hugo Boss kot var mesela bu bir örnek...

Kaldıki yazıda belirttim markayı ucuza almayı seviyorum diyen adam alsın diye..

Sineğin yağını bende çıkartıyorum yeri geldiğinde o ayrı mesele
  • Orjinalliği şüpheli. Boyle urunleri distribütor /ithalatci(nasil yaziliyorsa artik) haric baska yerden almak riskli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeri geliyor, gg, n11,hb gibi bilindik yerlerden bile alırken acaba orijinal mi diyoruz. bunların orijinal olduğunun garantisi nedir acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye gibi her türlü çakma ürünün yapıldığı yerde böyle yerlerden ürün almak her zaman riskli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinal değil buradaki ürünler, ama kalitesi iyi.
  • yıllar önce alışveriş yapmıştım haliyle kazıkta yemiştim..bana uzak
  • varoş mahallelerdeki gençlerin üzerinde bile armani, gucci, louis voutton, hugo boss markalari görüyoruz. bu markalı ürünler artık baydı , herkesin üzerinde var çakma çakma 5 liraya pazardan alıyorlar, o yüzden ne zamanki bi armani hugo boss markalı giyinen birisini görsem çakma damgasını yapıştırıyorum.

• Bu fiyatlar varken siteden alışveriş yapana Allah akıl, fikir, ihsan eylesin imana geldim yemin ediyorum...
  • site çok eski, güvenilirlik konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
    arkadaş en üstte belirtmiş zaten, o markanın kendi fiyatlarıyla mukayese edin.
    Marka alacaklar için güzel fırsat
  • Olayı anlayamamış arkadaşlar belirteyim..GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATLAR ÜZERİNDEN %67 İNDİRİM OLUYOR..Orjinalliği konusundada ben bi tshirt beni 3-4 ay götürüyorsa orjinalmiş değilmiş bakmam..Önemli olan kalitedir..1000 liraya tshirt alırsın 2 ay giyersin pazardan 10 liraya alırsın 1 sene giyersin.Kaliteli olan mal pazardakidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cytcyt88 -- 22 Eylül 2017; 14:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cytcyt88

Olayı anlayamamış arkadaşlar belirteyim..GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATLAR ÜZERİNDEN %67 İNDİRİM OLUYOR..Orjinalliği konusundada ben bi tshirt beni 3-4 ay götürüyorsa orjinalmiş değilmiş bakmam..Önemli olan kalitedir..1000 liraya tshirt alırsın 2 ay giyersin pazardan 10 liraya alırsın 1 sene giyersin.Kaliteli olan mal pazardakidir.

Orjinal değilse marka adı verip yüksek ücret almak nedir?

Belli ki ürünler orjinal değil

• cytcyt88 C kullanıcısına yanıt
    "Orjinallik konusundada ben ürün orjinalmiş değilmiş bakmam"

• marka ürünlerin çoğu türkiye'de üretiliyor ve bu site de ihraç fazlalarını alıyor. dünya markası arayanlar için güzel fırsat.
  • bi an gergedan satılık sandım :)
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Ben orjinal değil demedimki
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Sen markaya bakıyorsan devam et bro..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.