Şimdi Ara

Outlast 2 (2017) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
6
Favori
19.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc için çıkmayacaktı.Süper oldu
  • Demonun boyutu 7.4 gb.Biraz oynama fırsatı buldum.Dün videolardan anladığım kadarıyla fazla uzun süreye sahip değil.Henüz bitirmedim.Bazı yerlerde bir kız sesi duyuyoruz,bazı yerlerde de bir adam kahkaha atıyor.Şu ana kadar pek korkmadım.
    Edit:Az önce bitirdim.Sonlara doğru korkmaya başlıyorsunuz.Süre epey kısa.Süreye göre boyutu fazla.
    Outlast 2 (2017) [ANA KONU] Outlast 2 (2017) [ANA KONU] Outlast 2 (2017) [ANA KONU] Outlast 2 (2017) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Ekim 2016; 11:56:07 >

• pc demo full grafık

• Sinan bey sahalara dönmüş :)

• Demo mükemmel görünüyor.Atmosfer yine harika,grafikler gelişmiş.Büyük bir merakla (ve korkuyla) tam sürümünü bekliyorum
  • Grafikler, atmosfer herşeyi süper bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi006 -- 10 Ekim 2020; 20:45:16 >
  • Bu oyunu iple çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re7 den bir tık önde.inanılmaz bir atmosfere sahip korku oyunu.re7 vr destekli geliyor.şayet outlast2 yi vr destekli yapsınlar kulaklıkla ben oynayacak babayiğit tanımıyorum.

• şu ygs dönemi bitsin anında bir konsol veya güzel bir pc ile oynayacagım ilk oyunlardan. ilk oyunu bana yıllar yıllar sonra ps2 de oynadıgım silent hill kadar korkutmustu ilk oyunu kulaklıkla bitirmiştim birde,öyle bir korku manyağıyım

• Outlast oynarken biz

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Outlast oynarken biz
    https://store.donanimhaber.com/00/27/75/002775866baca0f00a7c2864d88e1261.gif

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aga bu nedir 2017'ye ertelemişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikler ve atmosfer olağanüstü
  • Gerek kalmadı hocam . Bezin tasarımı da hazır satın alabilirsiniz oyun için geliştirmiş firma .

Kickstarter
    UNDERSCARES - The Diaper from the Creators of Outlast 2
    https://www.kickstarter.com/projects/1149400304/underscares-the-diaper-from-the-creators-of-outlas

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Gerek kalmadı hocam . Bezin tasarımı da hazır satın alabilirsiniz oyun için geliştirmiş firma .

https://www.kickstarter.com/projects/1149400304/underscares-the-diaper-from-the-creators-of-outlas

Adamlar fikrimi çalmışlar

1 paket prima olmadan bu oyun bitmez. Adamlarda bunu görmüş olacak ki fikir babası olan bana destek vermişler. Yinede telif hakkı için dava açabilirim.

• İlk oyunun konusunda da bir arkadaş altına Huggies büyük boy bez bağladığını falan yazmıştı sanırım D: Bu daha pratik hocam kolayca yıkanıyor sanırım hem yanında oyunun steam keyi de veriliyor

55 dolar biraz tuzlu ama düşünmedim değil :D bu oyun steamde 89 tl den çıkacak bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

İlk oyunun konusunda da bir arkadaş altına Huggies büyük boy bez bağladığını falan yazmıştı sanırım D: Bu daha pratik hocam kolayca yıkanıyor sanırım hem yanında oyunun steam keyi de veriliyor

55 dolar biraz tuzlu ama düşünmedim değil :D bu oyun steamde 89 tl den çıkacak bence .

89 TL den gelirse ön sipariş verir alırız. Fazlası pc de hiçbir oyunun hakkı değil. severek oynadığım bir oyun. Umarım kalite ve fiyatta bizi yanıltmaz.

• Çıkış tarihi netleşti mi beyler?
  • Hiç oynama şansım olmadı ama deneyecem

• sufistike kullanıcısına yanıt
    25 Nisan resmi çıkış duyuruldu bugün . Hayırlı olsun . Steam durumu pek yakında olarak güncellendi . Fiyat da belli olur yakında .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.