Şimdi Ara

Out of range hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar LG monitörum var ve Win7 kullanıyorum AMD adlı program güncellemesinii yaparken ekran çözünürlüğü düşürdü bütün klasörler büyüdü ve bulaniklasti bende ekran çözünürlüğü nden en yükseğe alıp uygula dedim ekran karardı ve OUT OF RANGE diye bir hata geldi güvenli modda açarkende aynı sorun format atmak istemiyorum yardimci olabilecek arkadaş varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eliasbaron E kullanıcısına yanıt
    En yüksek rakama getirirsen desteklemediği bi çözünürlüğü tercih etmiş olursun dolayısıyla o hata ile karşılaşırsın. Şayet elindeki monitör CRT ise 1024 X 768 , LCD yada LED ise 1366 X 768 standart çözünürlüktür. Bunlardan hangisi uygunsa onu tercih etmen lazım...
  • PC yi açamıyorum hiçbir şekilde güvenli modda calismiyor

• Dostum sorunun nedeni desteklenmeyen bir çözünürlük kullanman bilgsayar açılırken "F8" tuşuna bas tam hatırlamıyorum sanırım VGA modu 640x480 seçeneği olması lazım o şekilde aç ve uygun çözünürlüğü bul
  • F8 basiyorum fakat hiçbir şey gelmiyor veya yanlış yerde basıyor olabilirim ilk açtığımda MSI DİYE bir ekran geliyor sonra Windows baslatilo ve ekran karariyo hatayı veriyor nerde basmam gerekiyor

• msi logosunu görünce hemen...
    F8 tuşuna 5-6 kez basınız...
    açılış seçenek ekranı gelir....

veya çözünürlüğü düşürmek için....
    windows başlatılıyor yazısı çıkınca...
    "CTRL + ALT + L " tuş kombinasyonunu...
    uygulayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 13 Temmuz 2015; 20:14:00 >
  • Vtnsvr deniycem teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede var ya güvenli modda açmıyor vga da ise şifre ekranında herşey büyük oluyor giriş yaptıktan sonra da yine out of range yazıyor

• Bide isin tersi pc ye giriyor sesler falan skype açılıyor ama out of range yazıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.