Şimdi Ara

Ouija: Origin of Evil (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu

2014 yapımı Oujia adlı korku filminin devamı niteliğinde çekilen Oujia 2'nin yönetmen koltuğuna oturan Mike Flanagan aynı zamanda Jeff Howard ile birlikte filmin senaristliğini üstleniyor. Annalise Basso, Henry Thomas, Doug Jones, Elizabeth Reaser ve Lin Shaye yıldız kadrosu arasında yer alıyor.
    Film tekonlojik gereçleri kullanarak sahte ruh çağırma seansları düzenleyen bir aileyi temel alıyor. Bekar anne ve 2 kızı bu şekilde hayatlarını idame ettirirken tezgahlarını geliştirmek için aldıkları ruh çağırma tahtası en küçük kızı etkisi altına alıyor. Aile küçük kızın değişimi karşısında çaresiz kalırken ona musallat olan yaratıkla başa çıkabilmenin yollarını arıyor.

Fragman

http://www.imdb.com/title/tt4361050/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 25 Ağustos 2016; 18:24:40 >

•  Ouija: Origin of Evil (2016)

• Trailer çok iyiydi. Bu tür korku filmlerine bayılıyorum özellikle kızı çok iyi seçmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragman ibaret değilse sağlam korkutur
  • Bana biraz Korku Seansı filmini hatırlatsa da, ilk filmden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikle filmdeki küçük oyuncu Lulu Wilson'ın oyunculuğuna bayıldım.
  • filmde efek sahnesi çoktu sıcradım birkac defa
  • fragman fena durmuyor. yine sonunu saçma bir yere bağlamazlar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel film seyrettim.tavsiye ederim.ilk filmle alakalı.
  • sonunda ufak saçmalıklar olsa da, güzel filmdi. film bittikten sonra çıkan sahnede, devamı gelecek sinyalini verdi.
  • Film pek korkutmuyor ya da germiyor ama hikayesi ilgi uyandırdı bende. Sonuna kadar merakla izledim ve filmden sonra ki sahnede de baya şaşırdım gayet iyi düşünülmüş.Tabi bazı saçma sahneler de vardı göze batan ama herşeye rağmen izlemeye değer diye düşünüyorum(7/10)
  • Sıkılmadan çerezlik bir şey izlemek fena değil ama türü sevenler için klişe ve vasat bir film.
  • Sonlarına doğru biraz saçmalasada hiç fena değildi sıkılmadan izlettiriyor..Özellikle görsel efektleri çok iyi kullanmışlar.
  • Deminden beri düşünüyorum ne yazsam diye. Yazacak birşey bulamadığıma göre klişe işte. Kötü euh temalı klasik korku filmlerinden farklı hiçbir yanı yok. Ucu hafiften yahudilere dokunduğu için sanırım bu kadar kaliteli bir yapım ortaya çıkmış. Yani fişm kaliteli ama klişe, fazla da germiyor açıkçası. İzlenmez değil işte ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.