Şimdi Ara

ÖTV’siz araç alımında yeni dönem başladı: Yüzde 40 yerlilik şartı geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada engelli raporum var oğlumdan ama kullanmıyorum.Audi vardı sattım rapor boşta duruyor. Verilen arabalar işimi görmüyor.Hayatında bu tür sorunları olmayanlar olayı sadece 2 Milyonluk arabayı 1.2 ya da kaç ise bilmiyorum. Öyle değerlendiriyorlar. Sağlıklı ve ekstra bir sorumluluk taşınmayan bir yaşam üstüne bir de beleş araba mmmhhh ne güzel diye bakıyorlar...Olm ben 3 Milyona yakın fiyatı olan arabamla 400 km yol gittim geri eve döndüm hedefime varmadan bu yaz.800 km boşa direksiyon.Çocuk durmadı arabada.Adam yukarıda yazmış azıcık ayağı kısa diye...Sanki herkes azıcık ayağı kısa olduğu için rapor alıyor.Eniştemin de azıcık ayağı kısaldı raporlu arabası var adam 500 metre yol yürüse gece ağrıdan uyuyamıyor.Yatalak teyzesine alan yok mu vaaar. Yatmasın maliyeciler tespit etsin çöksün ümüklerine. 40 Yıllık diploma sahteciliğini bulan devlet ona da muhakkak kadirdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    CESUR YÜREK VELİ AĞBABA on Instagram: "Emek ziyan oldu, umutlar buz tuttu!Çiftçinin borçla aldığı mazotla, gübreyle, ilaçla adeta çocuğu gibi baktığı kayısıyı don vurdu! Bu kayısı sadece bir meyve değil; bu çiftçinin geçim kaynağı, çocuğun okul parası, gencin çeyiz parası, ailenin umududur! Devlet acilen harekete geçmeli ve zaten zor durumda olan çiftçimizin yanında durmalıdır!••••••••#malatya #ziraidon #veliağbaba #malatyamilletvekili #malatya44 #malatyamalatyabulunmazeşin #fyp #kesfet #gündem #afet #kar #kış #don #"
    https://www.instagram.com/reel/DIWQvWZMz-e/?igsh=MXZwdTdoMWdtZ3NicQ==

Pamuk eller cebe beyler.Benim oğlum Hiçbir zaman evlenmeyecek ve okula gidemeyecek.Ablanın çocuğu 1 sene üniversiteden geç mezun olmasın,oğlu da bu yaz evlensin.İnsanoğludur,ağlar doğaldır, en kötüsünü görmeden en kötüsünü görüp sırasını sandığını sanar.Bir gün pat diye eline 4. Evre pankreas kanseri patoloji sonucunu tutuştururlar.Haydi iyi traşlar benim yorumum bu kadar

• kenfat10 kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben 41 yaşında kardeşimi, 1 mart ta toprağa verdim, Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Annem babam sağ ve evlat acısını yaşadılar gözümün önünde bittiler.

Lütfen boş yapma Allah sana xc 90 da gls de nasip etsin o halde belki sende öyle avunursun ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin.Ölüm en kolay alışılandır bak gör...Ben epey hayat yaşadım bunu gördüm,şaşmaz kural.Kimse ölenin ardından acıya dayanamayıp ölmemiştir. En en en kolay alışılan acıdır büyüklüğüne göre.Diğer bir mesele,XC 90 üşenmedim baktım sıfırına, alacak param var.3 Günde bir araya getirir bayinin masasına koyarım.Eşim de 23 sene benzer gelire sahipti çocuk nedeni ile ayrıldı ve benim gelirim 150k.Bunu söylüyorum ki benim meselem sizler gibi ben bşnemiyorsam onlar da binmesin meselesi değil,sosyal devletin vermesi gereken bir hak meselesi.

hıncını benden çıkartma git herkes gibi ötv’sini vererek audi al bir dahakine 👍 ya da audi’ye binmeyiver fiat’a biniver o da araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Nisan 2025; 17:11:53 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.