Şimdi Ara

ÖTV İndiriminin Bitmesi Sonrası Focus Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trend X Manuel 1.5 Benzinli 160.600 TL
    Trend X Manuel 1.5 TDCI 179.600 TL

Nasıl iyi mi

BÜTÜN FİYATLAR AŞAĞIDA

ÖTV İndiriminin Bitmesi Sonrası Focus FiyatlarıÖTV İndiriminin Bitmesi Sonrası Focus Fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usmanoguz -- 3 Temmuz 2019; 15:12:23 >

• Geçen hafta yeni aracımın siparişi verdiğimde aynı segment üstelik biraz daha dolu olmasına rağmen benim aracımdan 12bin tl yani tam tamına %10 daha pahalıydı ve tabiki beynimi kullanarak Focus almadım.

Aldığım araç: 2019 Model Toyota Corolla Dream fiyatı 117.000 tl. Focusta olmayan Elektronik Park Freni, geri görüş kamerası, otomatik klima gibi donanımlara sahip bir araç. Üstelik daha iyi performansı var. Ford Focus için ise benzinli manuel trend x alabildiğim en uygun fiyat 129.000 tl.

Tamam tüm arabalar artık pahalı ama sınıfındaki rakiplerinden çok pahalı, ford focus almak için akıltutulması yaşanmalı.
    dacia lodgy 107.000 den başlarken, duster 175.000 den biterken sanki yüksek fiyat ile satan birtek fordmuş gibi forda laf atmak da nasıl bir akıl tutulmasıdır? hangi araç satıldığı fiyatı hakediyor da forda bu kadar yükleniyorsunuz. açın dacianın fiyat sitesine bakın ondan sonra yorum yapın.
  • 15 yasında Honda cıvıc 75 ediyorsa. Bu fiyatlar normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten satamıyorlardı şimdi hiç satamayacaklar.
  • Vay be, adamlar iki egea parasına tek araç satıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Vay be, adamlar iki egea parasına tek araç satıyor...
    Türkiye piyasasında C segmentinin en iyi otomobili, fiyat ondan düşmüyor.
  • Param olsa alırdım. Güzel araçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ayında ford 1400 araç satmış hondanın 1800 sattığı yerde bu fiyatlara gayet iyi satış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaci_tefo

15 yasında Honda cıvıc 75 ediyorsa. Bu fiyatlar normal
    Neyi normal D sınıfı araba mı alıyoruz ötv indirimi varken bile 140 bine satıyorlardı

rakipleri full arabayı 130 bine satıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Temmuz 2019; 14:52:14 >
  • Sene 2015 Mart ayı, yeni evlendim, altınları gramı 87 liradan bozdurduk, 20 bin de kredi çektik 54.500'e Trendx powershift sıfır focus almıştık. Hayalleri geçmişte yaşamışız

• Otosana selam filoya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: hondaci_tefo

15 yasında Honda cıvıc 75 ediyorsa. Bu fiyatlar normal
    Bildiğin şirket style focus... Ederinin hayli üzerinde ama bize müstehak...

* 15 yaşındaki civic zaten bambaşka bi boyut...

• Geçen hafta yeni aracımın siparişi verdiğimde aynı segment üstelik biraz daha dolu olmasına rağmen benim aracımdan 12bin tl yani tam tamına %10 daha pahalıydı ve tabiki beynimi kullanarak Focus almadım.

Aldığım araç: 2019 Model Toyota Corolla Dream fiyatı 117.000 tl. Focusta olmayan Elektronik Park Freni, geri görüş kamerası, otomatik klima gibi donanımlara sahip bir araç. Üstelik daha iyi performansı var. Ford Focus için ise benzinli manuel trend x alabildiğim en uygun fiyat 129.000 tl.

Tamam tüm arabalar artık pahalı ama sınıfındaki rakiplerinden çok pahalı, ford focus almak için akıltutulması yaşanmalı.
  • O fiyatlara focus almak için ford hayranı olmak gerek sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 motor 200k iyiymiş

• Şu focusları bi ben sevmiyorum heralde.
  • Akıyor maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 tane alayım hemen. Haber verdiğin için teşekkürler.
  • Şöyle bi göz gezdirdim de f/p olarak dizel otomatik Seat Leon var 145 bine style paket. Golf 1.0 manuel bile 175 bin. Leon gene satılır bu fiyata. Egea 74 olmuş en düşük. Neyse yeter sıkıldım yazmaktan.

• focus zaten o fiyatlarla ölü doğmuştu, şimdi tabuta son çivisi de çakıldı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.