Şimdi Ara

ÖTV indirimi 2.Eldeydi de benim mi haberim yoktu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izmir kemalpaşa oto pazarına gittim arkadaşla.Fiyatları sordukça çileden çıktım.Sanki herifler okadar yolu arabasını göstermek için katetmiş ve o 8 lirayı bunun için ödemiş.
    Hatırladığım Fiyatlar:
    megane 22006 dizel privlage 60.000kmde 32.000 ----- Bunun sıfırı nekadarki diye sorma gereği duydum.
    megane 2 2005 dizel 120.000 kmde 23.000 --- arkadaşım mayısta 20,000ne almıştı.
    clio 3 dizel 51.000kmde 19.900
    megane 2 HB 2004 36.000de sıralı lpg ilk sahibi 20.000 -- arkadaşım 2008ni 19.000 küsura aldı nisanda.
    2004 megane 2 hb 80,000km 1.4 16v 17500lira -- önce biri 16.000 dedi sonra diğeri gelip 17.500 dedi 16.000 dedi deyince zam geldi deyip sırıttı ben de demek adamına göre muamele dedim ve güldüm arkadaş da paraşı mı gördünü yoksa bizi dedi.Arabanın kapılarını açtım baktım direksiyon bas bas km düşürüldü dediğini görünce hiç bişey demeden direk ayrıldık.
    2005 honda civic 70.000 küsür 24.000
    2007 dizel punto 90.000de 19.000
    2007 dizel getz 61.000de 17.000
    2000 megane 1 34.000de ilk sahibi 17.000liraya satıldı satıldığını gördüğüm tek araba.
    opel corsa 1.4 2007 45.000kmde 20.000 boyanan var.
    2000 model 117.000de magene 1 15.000lira
    2005 kia cerato 170.000de dizel 17.000lira
    2005 307 1.6 sx 70.000de tiptronik 20.000lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 5 Ekim 2009; 10:38:10 >

• Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 105 bg 46.100 TL kampanyalı fiyatı; 44.600 TL

Arabasını satmak isteyen ÖTV indirimi sırasında satamadığı için fiyatı düşeren satıcılar, indirim bitti diyerek arttırmış olabilirler?
  • Burası Türkiye başka yerde yok bunlar yıılar sonra ikinici elden kar dönemide başladı

İlahi ÖTV BİNDİRİMİ sen nelere kadirsin
  • @ototube,

Bazı fiyatlar gerçekten yüksek. Ama bazende düşeş arabalar denk gelebiliyor Kemalpaşa Oto pazarına. Haftaya kısmetse bende gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 105 bg 46.100 TL kampanyalı fiyatı; 44.600 TL

Arabasını satmak isteyen ÖTV indirimi sırasında satamadığı için fiyatı düşeren satıcılar, indirim bitti diyerek arttırmış olabilirler?

44 e megan alcağıma üzerine biraz daha ekleyip Insignia alırım
  • 2.ellerin fiyatlarının yükselmesi kadar doğal birşey yok. ÖTV indirimi başladığı anda potansiyel alıcılar 2. ellerin fiyatının da düşmesini beklemişti, ÖTV indirimi bitince de yükselmesini beklememek hayalcilik ve hep bana olarak nitelendirilebilir. Abartı fiyatlara birşey demiyorum ama 1 Ekim'den önceki 2. el fiyatlarının illaki yükselmesi kadar doğal birşey olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Ekim 2009; 10:43:32 >
  • 2006 ve daha üst model araçlar haliyle 0 km fiyatına göre değerlendiriliyor. Normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar gerçekten çok abartı.Ama bu ötv denen indirim den dolayı fiyatlar böyle.Ayrıca ocak ayında 1.6 otm dynanique için 24'e anlaşmıştım ben şimdi fiyatlar iyice uçmuş.
  • İkinci el piyasası şimdilik yükselmiş olabilir.
    İndirimin ?? bitmesi ardından iki ay geçince tekrar piyasa oturursa fiyatlar o zaman yine aşağı gelecektir.
    Altı aylık dönemde alabilecek olanlar zaten araçlarını aldı. Geride ikinci el piyasasına bakanlar kaldı. Onların da alım güçleri atlatılamayan kriz nedeniyle hala düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

2.ellerin fiyatlarının yükselmesi kadar doğal birşey yok. ÖTV indirimi başladığı anda potansiyel alıcılar 2. ellerin fiyatının da düşmesini beklemişti, ÖTV indirimi bitince de yükselmesini beklememek hayalcilik ve hep bana olarak nitelendirilebilir. Abartı fiyatlara birşey demiyorum ama 1 Ekim'den önceki 2. el fiyatlarının illaki yükselmesi kadar doğal birşey olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: laprace

fiyatlar gerçekten çok abartı.Ama bu ötv denen indirim den dolayı fiyatlar böyle.Ayrıca ocak ayında 1.6 otm dynanique için 24'e anlaşmıştım ben şimdi fiyatlar iyice uçmuş.

Piyasaları bozan, bütün dengeleri değiştiren, bu Hükümetin seçimler öncesi yatırım olarak düşündüğü ve yanlış Politikaların sonucudur..Zamanında ÖTV indirimini çıkarmasalardı şu an 10-15 milyar zam görmüş araçları yine geçen yılki fiyatlardan alabilecektiniz..ÖTV indirimiyle belli bir kesimi memnun ettiler ama geride kalanları hiç düşünmediler.

Enflasyon rakamları dibe doğru düşerken, gerileme yolunda rekorlar kırarken, kimin aklına gelirdi ki 10 ayda otomotiv'e milyarlarca zam yapılsın..Herşey Bu ÖTV indirimi Ve ÖTV indirimini çıkaranlar yüzünden olmuştur..Bu yüzden şu anki sıfır ve ikinci el piyasasındaki araç fiyatlarına bakıp bakıp "OHAA" diyoruz..Bunun tek sorumlusu basiretsiz Yöneticilerdir ve onları Yönetici olarak başımıza getirenlerdir..

Bu Ülkede Futbol takımı gibi, Siyasi parti tutmaya devam ettikçe böyle şeyle daha başımıza çok gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: expli
    Piyasaları bozan, bütün dengeleri değiştiren, bu Hükümetin seçimler öncesi yatırım olarak düşündüğü ve yanlış Politikaların sonucudur..Zamanında ÖTV indirimini çıkarmasalardı şu an 10-15 milyar zam görmüş araçları yine geçen yılki fiyatlardan alabilecektiniz..ÖTV indirimiyle belli bir kesimi memnun ettiler ama geride kalanları hiç düşünmediler.

Enflasyon rakamları dibe doğru düşerken, gerileme yolunda rekorlar kırarken, kimin aklına gelirdi ki 10 ayda otomotiv'e milyarlarca zam yapılsın..Herşey Bu ÖTV indirimi Ve ÖTV indirimini çıkaranlar yüzünden olmuştur..Bu yüzden şu anki sıfır ve ikinci el piyasasındaki araç fiyatlarına bakıp bakıp "OHAA" diyoruz..Bunun tek sorumlusu basiretsiz Yöneticilerdir ve onları Yönetici olarak başımıza getirenlerdir..

Bu Ülkede Futbol takımı gibi, Siyasi parti tutmaya devam ettikçe böyle şeyle daha başımıza çok gelir..

Sonuna kadar haklısın...

• 36 bine satabilir miyiz acaba Passat'ı?TSI'a geçiş yaparım.
  • acik oto pazarindaki araclarin cok buyuk bir kismi galericiden. fiyatlar otv indirimi zamani da yuksekti zaten..
  • Arabasını satmayı düşünenler için çok güzel bir dönem. Hem de önümüz bayram, hem de sıfır km fiyatları bu kadar uçmuşken eldekini satmanın tam zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

36 bine satabilir miyiz acaba Passat'ı?TSI'a geçiş yaparım.

55'e satar mıyım acaba transporter'ı vitoya geçiş yaparım
  • quote:

quote:

fiyatlar gerçekten çok abartı.Ama bu ötv denen indirim den dolayı fiyatlar böyle.Ayrıca ocak ayında 1.6 otm dynanique için 24'e anlaşmıştım ben şimdi fiyatlar iyice uçmuş.

Bizimde suçumuz yok mu ki o pahalı fiyatlardan kapış kapış aldılar.Para yok diye ağlayanlar yaptı bu işi hep.

• kemal paşa oto pazarına bir defa gittim her yer galerici kaynıyor fiyatlar zaten yüksek dolandırıcı desen gani en iyisi gene netten araştırmak alacağın aracı hem taa oraya kadar giderek kendini yormassın hemde bi yandan kahveni içip bi yandan ilanlara bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 8 Ekim 2009; 12:45:38 >
  • quote:

quote:

teşhis tamamen doğru. katılıyorum. ötv gerçeği türkiyede malesef bu.

• Bugün gene kemalpaşa oto pazarındaydık.
    işte hatırladığım fiyatlar
    2003 pejo 307 xr 16.000lira 78.000de ---- baya niyetlenmiştik ama lpg ile uyumu sıkıntılı dendi vaz geçtik
    2004 1.4 megane 1 16.500 lpgli 115.000kmde --- araçta oynamalar var.
    2001 1,6 megane 1 102.000de 16.750 --- temiz araçtı boya vardı ihtiyaçtan satılıktı 14.500 verdik olmaz dedi numaramızı verdik akşam aradı.
    2003 170.000de lpgli megane 1 rxt 1 17.000lira --- km çok yüksek geldiAraç temizdi.
    2001 96.000de megane 1 rxi 16.900 --- km inandırıcı değildi.
    28.000de clio 3 hb dizel 19.250ye satıldı.
    ford focus 2000 lpgli 100.000km 15.000lira
    2004 laguna 2 100.000devirmiş ama hatırlamıyorum 20.750 idi sanırım.
    2004 megane 2 hb 55.000de 18.500 1.4 auth. ----Araç çok temizdi
    2004 laguna 2 47.000de baz olandı galiba 22.750tl
    15.500 2002 megane 1 rxt lpgli 120.000de satılmış arkadan oynanma var.
    honda civic 1.6 ies 115.000de ilk sahibinden abs çift airbag 16.000 -- araç süperdi.

Bugün 10.00da kemalpaşada idik 2ye çeyrek kala izmire geçtik 3 buçuk gibi otokente geçtik sonra tekrar izmirden çıkıp ilçemize döndük.Hatırladıklarım bunlar.

Ekleme:Yalnız iki haftadır dört döndüğüm kemalpaşa otopazarında iki haftadır bir tane accent era gördüm ve o araçta iki haftadır satılmaya çalışılan 100.000ni devirmiş 2008 model dizel era.Başka hiç görmedim ve şaşırdım 9 aydır satılma rekoru kıran bu araçtan nasıl bir tane olur diye.Clioyoyu sorarsanız kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 11 Ekim 2009; 20:30:32 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.