Şimdi Ara

OTOPARK.com FORD FOCUS TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar otopark.com'un yeni focus testi bu videoda olacak birazdan. Şuanda yüklüyorlar. Daha önce konu açan varsa affola.

Edit:IYI SEYİRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemchem -- 8 Nisan 2015; 6:23:08 >

• Kaç gündür bekliyorum yüklensin de izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Kaç gündür bekliyorum yüklensin de izleyelim

Aynen dostum bende youtube'da görür görmez buradan paylaşayım da ihtiyacı olan arkadaşlar aramasın dedim ama işte hala yüklenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

tüh be sedanmış, yüklenince izleriz artık

Bence sedan daha yakışıklı hb'den. Tabii bana göre.
  • Sedan dizel, hatchback benzinli seçenekleri vardı çoğu kişi sedan dizel istedi o yüzden Sedanı seçtiler.
  • Sinan nerde? Neden testlere artık katılmıyor bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: druc

Sinan nerde? Neden testlere artık katılmıyor bilen var mı acaba?

İş yoğunluğu dıolayısıyla katılamıyor diye biliyorum ancak şu 1 nisan şakası yazısından sonra 2 nisanda bunun şaka olduğunu belirttiği yazıda yazdıkları sinanın gelişi gibi konular hakkında mide bulandırdı. Hani bağış olmazsa onlar videolara çıkmaz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet acikcasi bana da abes geldi " havuzda ki duzenli olarak para toplanirsa belki ozlediginiz bu kisiler (muhip ve sinan icin soyluyor sanirim) tekrar kamera karsisina gecebilir " diye.

Sinan'in calistigi sirket video cekmesini istemiyormus zannediyorum Skoda'da gorev yapiyor. Dolayisiyla simdilik uzak kalmis testlerden. Gel gelelim And yukarida yazdigima benzer bir yazi yazmisti.

Kastettigi " site para kazanirsa ve bu sureklilige donusurse belki Sinan isinden ayrilip Otopark'ta testlere katilip ihtiyaci olan parayi buradan alir bizde sirketlesmis oluruz " demeye getiriyor fakat yine de yazdigi o yazi cokta hos degil.

Nihayetinde bana para toplama olayida sacma geliyor. Sonucta oraya abone olan kesim genc ogrencilerden olusuyor ve bu cocuklar onlari seviyor, sevdikleri icinde onlarin yardim cagirisina kendilerini para vermeye zorunda hissediyorlar icten ice, farkina varmadan.

Yorum olarak tv8 e Acun Ilicali ya mail atmayi onermisler bence cikan en mantikli en dogru adim buydu. Para toplamak tamamen sacmalik.

Bu sektorde Turkiye de yapilan en kaliteli isi suan Otopark.com yapiyor. Insallah cok cok iyi yerlere takipcilerden boylesi destekler almadan bunlara ihtiyac duymadan, kulaktan kulaga yayilarak gelirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 7 Nisan 2015; 19:07:38 >

• Para mevzusu onlara yakışmadı Altında M5 Olan bir insanın test çekmek için yapacağı harcama ile zorlanacağını pek sanmam eskiden çok daha severek izlerdim yine izleyeceğim ama eski tadı kalmadı ama yinede türkiyede bu işi en iyi yapan adamlar olduklarını düşünüyorum.
  • Sinansız izlenmiyor sıkılıyor insan, ben gülmek için seyredıyordum genelde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Evet acikcasi bana da abes geldi " havuzda ki duzenli olarak para toplanirsa belki ozlediginiz bu kisiler (muhip ve sinan icin soyluyor sanirim) tekrar kamera karsisina gecebilir " diye.

Sinan'in calistigi sirket video cekmesini istemiyormus zannediyorum Skoda'da gorev yapiyor. Dolayisiyla simdilik uzak kalmis testlerden. Gel gelelim And yukarida yazdigima benzer bir yazi yazmisti.

Kastettigi " site para kazanirsa ve bu sureklilige donusurse belki Sinan isinden ayrilip Otopark'ta testlere katilip ihtiyaci olan parayi buradan alir bizde sirketlesmis oluruz " du belki fakat yine de yazdigi o yazi cokta hos degil.

Nihayetinde bana para toplama olayida sacma geliyor. Sonucta oraya abone olan kesim genc ogrencilerden olusuyor ve bu cocuklar onlari seviyor, sevdikleri icinde onlarin yardim cagirisina kendilerini para vermeye zorunda hissediyorlar icten ice, farkina varmadan.

Yorum olarak tv8 e Acun Ilicali ya mail atmayi onermisler bence cikan en mantikli en dogru adim buydu. Para toplamak tamamen sacmalik.

Bu sektorde Turkiye de yapilan en kaliteli isi suan Otopark.com yapiyor. Insallah cok cok iyi yerlere takipcilerden boylesi destekler almadan bunlara ihtiyac duymadan, kulaktan kulaga yayilarak gelirler.

Yani ama yok daha neler adama maaş vereceğiz iş yerinden ayrılacak da test yapacak. Tamamen abesle iştigal. acun'a mail atma olayı olabilir ancak orada da acun içeriğe müdahale eder. Çok biliyorum tavırları meşhur zaten. İşte o zamanda bu çocuklar istedikleri gibi çekemezler testi. Ama dediğiniz gibi izleyeci çoğunluğunu liseli ve üniversiteli gençlerin oluşturduğu bir topluluktan para istemek çok yanlış. İnşallah bu işi hakkı ile yapabilen bu arkadaşlarımız yitip gitmezler.

• Hala gelmedi video kaç saat oldu yahu bekle bekle öldük.
  • Yine süper bir test ortaya çıkmış helal olsun.
  • Bu aracı astra 136 bg lik olanla karşılaştırdığım bir konum vardı. Orada bazı arkadaşlar tarafından yalancı olarak itham edildim. Üzerime çok geldiler ve sonunda ceza yedim. O konunun linki de şu : http://forum.donanimhaber.com/m_104055506/mpage_2/tm.htm .

Video beni çok mutlu etti demek ki and'la aynı şeyleri hissetmişiz araçla ilgili. Ve o konu da ki yazıma ekleme yapıyorum. Yuh diyorum 91500 tl nedir arkadaş? Çok fazla. Benim kullandığım versiyona 78000 tl demişlerdi Kİ aynen videoda ki araç gibiydi. Bu araca ne koymuşlar da 91500 olmuş şaşılacak iş.

• Beklediğime değmiş ve harika bi test daha çıkmış ortaya 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil Dünyam, Carviser falan kimseden bağış almıyorlar. Kendi imkanları ile çekiyorlar.

Bence Otopark da Eren Tekin ile falan görüşüp bağış toplamadan otomobil test sitesi nasıl kurulur öğrenmeli.
  • Para olaylarını bilmem ama televizyon Kanalı'na gecerse bizim ulke de kimse laf attırmaz birbirine reklam geliri nedeniyle .

Bu yüzden otopark in sevilen havası da azala azala biter . Ha tabiki herkesin kendi hayatı var onuda idare etmek zorunda hak veririm ama dedigim gibi beğendiğimiz dobra Yönleri biterse cogu kisi de takibi bırakır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.