Şimdi Ara

Otomotiv dünyasında şok gelişme! Volkswagen, Seat markasının fişini çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şok gelişme mi? 2023 yılında Thomas Schafer zaten açıklamıştı bunu. Siz niye 3 yıl önceki olayı ŞOK GELİŞME diye lanse ediyorsunuz. Otomotiv sektörü ile ilgili bilgi sahibi değilseniz lütfen haber yapmayın. Komik oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Scirocco ve beatle aynı dönemde üretimden kaldırıldı.

Sebebi 2 aracın yıllık satış adet toplamının golfün 1 aylık satışından düşük olmasıydı.

Türkiye'de apaçi aracı olarak çok talep görüyor ama dünyada geçerliliği olan bir model değildi.

• Ben togg ayrılık haberine sevinen hasetçilere cevaben yazdım bunu okusunlar sallllaklar

Togg aracım var ve bindiğim en konforlu araç Toyota Siye Çar aracım vardı 2025 onu hurdaya ayırdım üç ayda Togg aldım Toyota‘dan daha konforlu ve daha kullanışlı daha teknolojik yedi aydır sekiz aydır togg kullanıyorum ayda 1000 km’yi aşıyorum şehir içi ve 667 TL ödedim 1000 km’ye???? - Kaynak: donanimhaber.com - Kaynak: donanimhaber.com

• İspanyollar için utanç verici bir gelişme. Düşünsene elin almanı geliyor senin dev otomotiv markanı satın alıyor, sonrada buruşturup çöpe atıyor. Markanın kökü , geçmişi , başarıları , manevi değeri almanların umurlarında bile değil. Ben ispanyolların yerinde olsam oturur ağlardım. Umarım markalarını geri alırlar. Motorsporlarından bi Ibiza Kit Car ve Córdoba WRC geçti, hey gidi seat  

İspanya, israil’e karşı olduğunu sürekli söylüyor. Almanlarda israil için savaş silah sistemleri üretecek. Siyasidir Seat’ın kapatılması büyük olasılıkla. İspanyollar olduğu gibi satın alıp üretimini devam ettirmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2027 model RCA yazılımlı kara duman opsiyonlu anamm ne güzel olur beeee

Siyasi olduğunu sanmıyorum . Yıllar yıllar önceden seatin kapatılacağını söylüyordum zaten. Cupra markasi altında aynı aracı çok daha yüksek fiyata satabiliyorlar . Böyle bir durumda seatın devam etmesinin hiç bir anlamı yoktu zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

If it runs,it's crackable...
  • vw komple ne varsa kapatsın, zaten batık durumdalar.

Skoda şu an bu durumda değil de aynı durumda Skoda olsa Çek mek dinlemez VWAG bir kuruluş. Bir şirket kar getirmeyen birimini kapatmak ister. Porsche Bugatti birimini elden çıkarmıştı. Porsche ile VWAG birbiri içerisinde hisse sahipliğine sahip garip bir kuruluş içerisine baktığınızda. Tavuk civciv, civciv tavuk misali. Bu da VWAG’nin işini zorlaştıran bir husus. Diğeri de Aşağı Saksonya, Alman Federal Hükümeti. Çoğu firma ana yönetim birimini Hollanda’ya daha efektif kararlar alabilmek için çekiyor iken VW bunu ne yazık ki yapamıyor. Stellantis hantal yapısından en çok da bu karar neticesinde kurtuldu. Şu an Peugeot Citroen Opel ve Fiat birbirleri içerisine müdahale olmadan aynı platform üzerinden üretim yapabiliyor. VW portföyü o kadar uç karışık ki ortak karar mekanizması imkansıza yakın.

Aynı durum Stellantis ve Crystler arasında geçiyor. Sözleşmeleri gereği markayı öldüremese de resmen bitkisel hayatta şu an bir dönemin Amerikan devi markası. Eğer Fiat LATAM pazarı ve Firefly motoru bu kadar başarılı olmasaydı sonları aynısı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 6 Eylül 2026; 13:2:42 >

• geç bile kalmış.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.